010112

Hyvää uutta vuotta kaikille vielä kerran! :) 
Minä tosiaan vietin vuoden vaihtumisen baarissa, Fresitaa promoillen. Eipä ollut huonompi uusi vuosi sekään, oli itseasiassa kiva keikka. Tänään oli ihana herätä virkeänä ja etenkin hyvässä olotilassa, ilman darroja. Tästä on hyvä jatkaa tipatonta tammikuuta- tai kenties loppuelämää. ;) Noh, ehken kuitenkaan ihan absolutistiksi ala. 


Vuodenvaihde saa aina miettimään edesmennyttä vuotta ja sitä kaikkea mitä siihen on mahtunut. Niin paljon iloa, surua, onnistumisia, epäonnistumisia…tunteiden kirjoa. Itselleni vuosi 2011 on ollut hyvin opettava, olen oppinut paljon itsestäni ja kasvanut ihmisenä. Olen myös kokenut ihmissuhteen, jonka loppumisen myöntäminen sattuu enemmän kuin mikään. Tuntuu pahalta joutua myöntämään se, että joskus se vaikka tekisi kaiken sen eteen, että jokin onnistuu ei välttämättä onnistukaan. Mutta elämä jatkuu, uusi vuosi- ja odotan siltä todella paljon. Tuntuu jollain tapaa kuin saisi aloittaa puhtaalta pöydältä ja tehdä asiat paremmin tämän vuoden aikana. Vaikkakin tiedän, että tulen kaatumaan naamalleni, ehkä useampaankin otteeseen. Se on elämää ja kasvattaa. 


Tammikuussa alkaa mielenkiintoinen viiden kuukauden työharjoittelu pr-toimistossa. Olen todella kiinnostunut juuri markkinoinnista ja siksi olenkin innoissani. Kyseinen pr-toimisto tekee yhteistyötä etenkin muodin ja kauneuden brändien kanssa, joten se tekee työstä entistä mielenkiintoisemman. Aijonkin nyt panostaa opiskeluun ja uraani, upea vuosi edessä. Toivottavasti muillakin on positiivinen asenne tulevaan vuoteen ja tavoitteita, joita tavoitella! :)

Mutta nyt lähden aloittamaan vuoden treenikautta. Silläkin saralla tavoitteet ovat korkealla, niistä lisää myöhemmin! 
Pussen!

On my way

6 vastausta artikkeliin “010112”

 1. Juu näinhän se on, että elämä opettaa. Tosin silloin, kun elämä opettaa isolla kädellä, sen opettavaa vaikutusta joutuu välillä vähän hakemaan :)

  Toivottavasti jatkat blogisi ahkeraa päivittämistä myös tänäkin vuonna, sitä on mukava lukea. Vaikka en mikään ennustaja olekaan, niin uskon että tuolla sinun kirjoituksista huokuvalla posiiviisella ja päättäväisellä asenteella mennään vielä pitkälle.
  Hyvää alkanutta vuotta! :)

 2. Anonyymi: No kiitos. :)

  Anonyymi: Opiskelen HBC:ssä Helsingissä.

  Anonyymi: Niin, välillä joutuu todenteolla miettimään mikä on minkäkin asian tarkoitus…
  Kiva kuulla, että tykkäät! Pyrin jatkamaan päivittäistä postailua, ehdottomasti. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! :)

 3. Miten pääsit eron yli? Kauanko sinulla meni, että hyväksyit asian?

 4. oletpa ihana!!!
  mitäpä opiskelet tuolla helsinki business collegessa? mielenkiintoista!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta