Nahkaa housuissa

Kasvatin nahkahousuvarastoani tuossa muutama päivä sitten kahdella uudella värillä, ruskealla ja harmaalla. Nahka on yksi lempi materiaaleistani vaatteissa, vaatekaupassa nahkaa nähdessäni suuntaan sen luo samantien. :D Varastostani uupuu vielä ns. farkkujen malliset nahkahousut, joissa on siis vetoketju, nappi ja takataskut. Ja tarvisi löytää sellaiset vielä suhteellisen kohtuuhinnalla. Saa vinkata jos tietää jotkut hyvät jossain! 

NELLY:ltä löytyy myös ihania nahkiksia. Mietin tosissani noita toisen kuvan housuja, niillä on vielä suhteellisen ok hintakin.

Pidän hirveästi Kate Mossin tyylistä. Hän yhdistelee usein nahkaa asuihinsa ja on vannoutunut nahkahousujen suurkuluttaja. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan nahkahousut ovat juuri sellaiset, jotka haluaisin.

Onko muita nahan ystäviä? 
Ps. Tein eilen videopostauksen. En kuitenkaan saanut sitä ladattua tänne. :( Youtubenkin kautta se kesti miljoona tuntia, joten luovutin. Katsotaan jos saisin tehtyä asialle vielä jotain…
On my way

8 vastausta artikkeliin “Nahkaa housuissa”

  1. Kyllähän nahkahousut on kivan näköiset ja käy samoihin vaatteisiin pariksi tavallisten farkkujen kanssa.

    Valitettavan paljon vaan kaikenlaisia ennakkoasenteita (pikkuhuorasta homoon), jonka takia jotkut jättävät ne ostamatta, vaikka mieli tekisikin.

  2. Joo, mäkin toivon. Onneks mulla on noita bloggarikavereita! :)

    Anonyymi: Joo, noh mua ei ainakaan ennakkoluulot kiinnosta. :)

  3. Nahkapöksyt näyttävät suoraan sanottuna HYVÄLTÄ sinun päälläsi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta