Torsdag

Päivän asuvalinta oli seuraavanlainen:
Ja oli muuten ihan pakko ostaa smoothie tarvikkeita! Koulussa kaverit puhui koko päivän ihanista marja-hedelmä smoothieista. Itselläni ei ole blenderiä mutta meneepä tuo näin tiukan paikan tullen myös sauvasekoittimella. Tämmösiä ostin, ehkä näistä jotain kehittelee.
Nam, nam. Millaisia smoothieita te teette?
 Nyt Xycling fusion 55 min ja jalkatreeni perään, ellei ihan lamaannuta toi fusion. :)
Moikka moi!
On my way

10 vastausta artikkeliin “Torsdag”

 1. Mä käytän aina sauvasekotinta, musta siitä ei tuu niin paljoo tiskiikään :D Mä teen yleensä pelkkää hedelmäsmoothiee ja lisään jotain kuituleseitä tai pellavansiemenrouhetta joukkoon. Kiivipäärynäbanaani on ehkä lemppari! NAM!

  Rahkan syön jääkylmänä puoliksi sulaneiden pakastemansikoiden ja ripauksen sokeria tai makeutusaineen kanssa, melkeen kuin jäätelöä, mutta voisin koittaa sitä myös smoothiena joskus :)

 2. MOI!
  Käytätkö ikinä mitään palauttavia juotavia, treenien jälkeen? en oikeastaan edes tiedä, mitä varten ne ovat kyllä.. entä käytätkö jotain jauheita tai osaisitko suositella jotain? :) kiitos;)

 3. Teen aina smoothien sauvasekoittimella koska meillä ei (kait? :D) tietääkseni ole mitään blenderiä ja hyvin oon pärjännyt tolla pelkällä sauvasekoittimella.

  Parhain sekoitus tulee maustamattomasta jogurtista (+hedelmistä/marjoista) =)

 4. Beanna: Mä taas inhoan tiskata tota sekotinta! :D
  Toi kuulostaa namilta, pitää kokeilla tota melkein jädeä. :)

  NP: En jaksa. :D

  Anonyymi: Olen postaillut aiheesta aikaisemmin kyllä, selailehan syksyyn niin siellä on palauttavista postauksia.:) Tällä hetkellä en käytä. Aloin saamaan epäpuhtauksia kasvoihini sekä usein tuli huono olo treenien jälkeen, kun olin vetänyt protskujuoman. Tämän takia vaihdoin takaisin hedelmiin.

  Erica: Joo, käyhän toi sauvasekoitinkin tohon puuhaan. :)

 5. ”En jaksa.” o_O
  Älä ihmeessä keitä ulkomaisia pakastevadelmia. Eihän niistä voi saada kuin ruokamyrkytyksen.. sitähän voi vaikka laihtua kun sairastaa noroviruksen. Kandee hei kokeilla! Norodietti-jeah!

 6. Heidi: Okei, kuulostaa hyvältä. :)

  Anonyymi: Hahah, ei voi muuta kuin nauraa. :D Syön niin harvoin pakastemarjoja, että aika huono tuuri pitäisi olla. Mutta sitä noroa odotellessa…

 7. ”Anonyymi: Hahah, ei voi muuta kuin nauraa. ”

  Olipa inhottavasti vastattu! Tuskin täällä kukaan ilkeyttään tulee puhumaan vadelmien keittämisestä.

  Tästä aiheesta on elintarvikevirastokin antanut suosituksen:

  http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/ajankohtaista/?bid=2501

  Itsehän tosiaan teet omalle ruuallesi niin kuin haluat, mutta tulipa huono fiilis että naurat lukijoillesi päin naamaa kun nämä huolehtivat terveydestäsi?

  -Noora

 8. Anonyymi: Noniin, nauroin siis tuolle anonyymin kommentille, kuinka hän oli raivona siitä etten keitä vadelmia ja saan helikon ja vielä heitti, että sitä taidan odottaakin. Sille nauroin. En siis vadelmien keittämiselle…

  Ja kyseinen anonyymi vaikutti kaikkea muuta kuin olevan huolissaan terveydestäni.

  Keitän tästä lähtien vadelmat, eli annetaanko asian vaikka olla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta