Real Proteiini MAX

Taas on ollut hiilaritietoinen liikenteessä. Uusin bongaus on Fazerin Real Proteiini MAX, eli ns. proteiinileipä. Leipä koostuu viljasta, herneistä, siemenistä sekä kananmunan valkuaisesta. Yhdessä leipäpalassa on protskua jopa 6,5 grammaa. Ostin Realia kokeeksi ja onhan tuo aika saman makuinen kuin Karppisen paahtoleipä. Hieman ehkä limppumaisempi maku ja omaan makuuni Karppisen ruisleipä on kuitenkin paras näistä vähähiilarisista. Mutta kokeilkaahan, ainakin ravintoarvot ovat kohdillaan. :)

Tässä tämän viikon treenit:
MA Spinning 45 min & core 15 min
TI Vp
KE Crosstrainer 35 min ja käsitreeni, vatsa- ja selkätreeni
TO Spinning 55 min & jalka, vatsa- ja selkätreeni
PE Vapaa
LA Crosstrainer 35 min ja vatsa- ja selkätreeni
SU Spinning 45 min & jalkatreeni kahvakuulan kanssa + vatsat

Nyt ruotsin kirjan pariin, ylihuomenna tentti ja huomenna en ehdi enää lukea. Tänään on siis lukumaraton edessä. Muutenkin tuleva viikko tulee olemaan tosi hektinen, viimeinen kouluviikko ja meikäläisellä on tehtäviä rästissä siihen malliin, että…!
Moikka moi!
Ps. Fit-lehden kampanjatarjouksen voi hyödyntää TÄÄLTÄ!

On my way

4 vastausta artikkeliin “Real Proteiini MAX”

  1. Tuo Real-leipä on mun mielestä paahdettuna ehdottomasti parasta, jos valitaan noista aiemmin kokeilemistani karppileivistä. Mm. Karppiseen verrattuna maistuu sentään joltain ja nimenomaan suosittelen paahtamaan. :) Nams!

  2. K: Joo, paahtaminen on ehdottomasti must näissä vähähiilarisissa! Muuten hieman liian puisevia…

    Taidankin tehdä yhden leivän itselle… ;)

  3. Kannattaa kokeilla itsetehtyä näkkileipää siemenistä ja mantelijauhosta, menee alle 5 minsaa tehdessä ja uunissa joku 45 min ja ihan älyttömän hyvää!!! :)

    Ihan mahtavaa kun postailet nykyään useammin! Tää on ihan ehdoton lemppariblogi!

  4. Hei, voisitko joskus tehdä postauksen/kertoa oman näkemyksesi ja mielipiteen siitä kun treenaaminen menee yli ja se alkaa olemaan enemmänkin pahaksi kun se lähtee lapasesta. Olisi mielenkiintoista kuulla sinun mielipiteesi tähän asiaan:) Koska niin kuin kaikessa, niin myöskin treenaamisessakin se kultainen keskitie mitä itse kuljet, on kaikista paras reitti kulkea:) Ja voisitko joskus kirjoittaa myös siitä, mikä motivoi sinua elämäntapa liikkumaan?:) Ja kysyisin vielä että oletko sinä itse aina ollut noin urheilullisessa ja hoikassa kunnossa koko ikäsi?:) Ps. Ihana blogi!:) Sun blogi voittaa mennen tullen kaikki muut lifestyle/muotiblogit/treeni blogit :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta