Uudet Niket

Ostin tänään Niken uudet treenikengät, vihdoinkin. Viime kengäthän palvelivat minua sen parisen vuotta. Ihan mielettömän kevyitä nämä uusimmat mallit verrattuna noihin omiin vanhoihini. Kengät olivat todella hyvät jalassa ja väri oli sellainen mitä etsiskelinkin. Tykkään!

Vielä pitäisi ostaa ne spinning-kengät sekä juoksukengät. Olen meinaan lupautunut juoksemaan keväällä Helsinki City Runin. Huh mikä lupaus, mutta ystävien pienoisesta painostuksesta päätin lähteä mukaan. Kiva, että kavereita on juoksemassa, joten voidaan yhdessä tsempata ja treenata! :) Aijon 1 h 50 min sarjaan mukaan ja minähän juoksen sen tuossa ajassa, siinä on tavoitetta kerrakseen! 
Onko moni muu juoksemassa?
On my way

8 vastausta artikkeliin “Uudet Niket”

 1. Mä juoksen kans ja tällä kertaa toivottavasti pääsen ihan maaliinkin. :P Ilmoittauduin jo viime kuussa. Mun tavoiteaika on 1.45, saa nähdä pystynkö siihen, kun jalka kipuilee vieläkin.

 2. Voi nuo kengät on aivan tajuttoman suloiset :) itsekin ostin juuri treenikengät Nikelta (http://elidealdemivida.blogspot.com/2012/01/uutta-treenivaatekaapissa.html onhan nuo omat söpöt, mutta kieltämättä nämä sinun vielä ihanemmat :) ). Tähän mennessä olen treenannu Asicsen sisäpelikengillä, jotka on aivan mahtavat lentopallossa, mutta juuri tuo mainitsemasi keveys on näissä Nikeissa aivan eri luokkaa. Liikuntapäiväkirjoistasi päätellen treenaat spinningin parissa melko usein, joten suosittelen todellakin hankkimaan ne spinningtossut. Aivan mahtava polkea! :)

 3. Hih mäkin ostin nuo kun maksoivat vaan sen 60euroa. Kivat on kyllä, vaikkakin ei ole niin hyvin vaimennetut kuin voisivat.

 4. Mullakin on noi kenkulit ja saman väriset myös! Oon tykänny kovasti noista :) Kevyet ja ilmavat ja tosi hyvät kuntosalilla!

 5. Ele: Aaa, juokset, kiva! Mua kans pelottaa mun polvi, kun se vaivannut niin usein juostessa… noh toivotaan parasta meille molemmille! :)

  Anonyymi: Heti, kun lataus onnistuu… :/

  annat: Joo, on kyl hyvät kengät! Ja tiedän, ne spinnarikengät on nyt kyllä jo korkea aika hankkia.

  mjai: :)

  Anonyymi: Okei, kiva kuulla! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta