Kertokaahan…

Nyt kaipailisin teiltä postausideoita. Onko jotain tiettyjä postauksia, joita haluaisitte minun tekevän? Aihepiireistä liikunta, muoti, kauneus jne. Videopostaus on edelleen latausta vaille valmis, koitin tosiaan ladata sitä Youtubeen ja lataukseen meni koko yö, jolloin videosta oli aamulla latautunut 35 %. Voitte siis ymmärtää miksi luovutin. Pitää kokeilla tänään vielä uudestaan.
Mutta nyt sana on vapaa! :)

PS. FIT-lehden kamppiksen voi vielä hyödyntää TÄÄLTÄ!
On my way

7 vastausta artikkeliin “Kertokaahan…”

 1. MOI!
  osaatko tehdä vaatekollaaseja? olisi kiva nähdä mitä vaatteita keräisisit ja muutenkin myös muotipuolta olisi kiva nähdä enemmän(vaikka tykkään liikunta/terveyspainoitteisuudesta). Ja päivänasut on kiva nähdä!

  Ja sitten olis kyllä tosi tosi tosi kiva, jos tekisit esim videona tai kuvina, että miten teet meikin/hiukset esim iltaa varten. Mutta videoita et olekkaan kai tehnyt, se olisi mielenkiintoista :) !

  ja ehkä jotain vinkkejä voisit antaa jostain matkakohteista, mikä on paras matka, missä olet käynyt, ja mitä yleensä pakkaat ja otat yleisestikkin mukaan..?

  no siinä tulikin vähän jo ideoita :D

 2. Hei,
  mua kiinnostaisi sun syömiset ja urheilut :) Niitä on tullutkin sillointällöin, mutta lisää kaipaisin. Ihan ruoka- ja liikuntapäiväkirjat joista monesti itse otan vinkkejä oman viikkoni rytmitykseen. Digailen sun tyylistä olla oma itsesi, pidä se!

 3. Olisi mielenkiintoista lukea Helsinkiläisistä miehistä sekä parisuhteista + deittailusta! ;) Olen itse asunut Helsingissä nyt viisi vuotta ja kokemukseni ovat olleet kaikkea maan ja taivaan väliltä (näin kauniisti sanottuna). Kauniina naisena uskon, että sinullakin on paljon kokemuksia ja mielipiteitä tästä aiheesta.

 4. Jotain syvällisempää, kuten pohdintaa uskostasi ja siitä miten uskot. Toivoisin lisää sisältöä ja vähemmän omakuvia. On okei, jos postauksessa on korkeintaan yksi kuva itsestä.
  Olisi myös kiva kuulla mietteitäsi presidenttiehdokkaista ja suhteestasi ympäristöön ja mitä ajattelet lapsityövoimasta ja kuinka osaltasi haluaisit olla osana tekemässä tästä maailmasta paremman paikan! On sinulla niitäkin lukijoita, jotka haluaisivat nähdä muutakin kun viisi pärstäkuvaasi joka hiton postauksessa.

  Urheiluterveys aiheiset postaukset ovat kyllä ollut mieleeni, siitä pisteet sulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta