Pää tyhjänä…

Otsikko paljastaakin kenties tämän hetkistä olotilaani. Mulla on ollut viime viikot todella kiirettä koulun, töiden ja muiden juttujen kanssa ja alkaa olemaan sellainen olo, että kohta purskahdan itkuun. Ja tämä vain siksi, että olen niin poik-ki. Tarvin aina arjessa sellaista hengähtämisaikaa, edes jossain vaiheessa päivää. Jos sellaista ei pidemmällä aikavälillä ole, alan yliväsymään. Tietenkin treenaaminen on mun omaa aikaa, ja pystynkin aika hyvin tyhjentämään pääni esim. spinning-tunnilla. Tänään oli esimerkiksi ihan loistava Xycling Fusion-tunti, huippu treeni kaikin puolin. Saan eniten kiksejä housemusiikista treenatessa. Se antaa ihan uutta poweria urheiluun, etenkin spinningissä toimii ihan super hyvin! Fiilistelin kyllä ihan täysillä. :)


Tänään oli viimeinen varsinainen koulupäivä ja voin sanoa, että nyt on myös rästitehtävät purkissa. Huomenna vielä yksi tentti, jonka läpi pääseminen pelottaa hieman. Noh, ensi viikolla kohti uusia haasteita ja työharjoittelua! Ehkä homma helpottaa hieman, kun ei ole koulua enää siinä ohessa. 


Olitte muuten laittaneet kivoja postausideoita, iso kiitos niistä teille! Alan toteuttelemaan niitä mahdollisimman pian. Videon lataaminen ei vaan ole vieläkään onnistunut, mutta toivon teiltä kärsivällisyyttä. Uskon siinä olevan jonkun asetuksen tms. väärin, koska muutkin saavat niitä nettiin ladattua. Nyt tarvitaan apuun jotain tekniikkaneroa!

Siinä on pari kuvaa aamulta, aika nihkeitä mutta en ole ehtinyt kuvailemaankaan.
Sori tämä pienoinen alavire koko postauksessa, koitan tästä nyt taas piristyä! Huomenna kampaajalle, joskos siinä olisi aihetta piristymiseen!? ;) Tulee jälleen vaaleampaa ja lämpöisempää sävyä hiuksiin. Nyt kuitenkin lukemaan vikaan tenttiin!
Pusut & halit kaikille! <3 
Ja kiitos kaikista ihanista kommenteista, joilla piristätte jatkuvasti päiviäni! :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Pää tyhjänä…”

 1. Luin et kelasit juosta puolimaran 1,50.. Aika paha.. Suosittelen et testaat eka et kauanko menee kymppiin, jos menee 60 tai alle ni sit on hyvät mahikset tohon muuten saa kyllä treeni tehä aikas kipeetä että onnistuu. Tsemii silti!

 2. House musiikki on jotain niin parasta – myös spinningissä! Mulla ihan sama, että siitä saa vielä triplasti puhtia polkemiseen ja koko homma tuntuu nimenomaan vaan fiilistelyltä! :) Mun ois tarkotus tän kevään aikana kouluttautua spinning-ohjaajaksi ja alkaa vetämään tunteja, niin ensimmäisenä mielessä nimenomaan kokonainen house spinning-tunti. :D

  -Heidi

 3. sulla on kyllä tosi inspaava blogi. treenimasennuksessani luen aina sun blogia ja muistan, miksi sitä ylipäätänsä treenataankaan. oman hyvinvoinnin takia eikä minkään muun. miten jaksatkin olla noin reipas koulun, töiden ja liikunnan suhteen! kaikkea hyvää. :)

 4. Heissan :)
  oman jaksamisen puitteissa jatkahan kiltti blogiasi? Yksi Suomen parhaimmista treeniblogeista – olet kaunis, motivoiva, hyväkroppainen! Näkee että elät kuten opetat!
  ITselleni riittää ainakin kaikki kuulumiset, trendit ja vinkit treenejä koskien, vaikka toki toisinaan on kiva lukea muutakin :)

 5. Löysin sun blogin vasta hetki sitten, mutta tää on tosi kiva. Vinkkejä saa moneen lähtöön, kiitos :) Tosta videojutusta vielä, mä saan lisättyä omaan blogiin videon ainakin ihan suoraan omista tiedostoista, eikä mun tarvi sitä siirrellä youtubeen tms. :)

 6. Söpö jutta! :) Tsemppiä, eiköhän se harjoittelu piristä kun saat vähän vaihtelua :)

 7. Sun blogi on mun ehdoton ykkönen:) Itse käyn säännöllisesti salilla ja noudatan terveellisä elämäntapoja, joten sun treeni-ja ruokavinkit inspiroi muakin jaksamaan=) Luin sun laittaneen restylanea, ja oon aivan samoilla linjoilla sun kanssa. Ei oo yhtään sen hullumpaa pientä fiksailua kun hiustenpidennykset tai geelikynnet. Ihmiset osaa olla välillä vähän tekopyhiä. Mutta jatka samaan malliin!

 8. Anonyymi: Kyl mä tohon aikaan pääse, löytyy luja tahto ;)

  Anonyymi: Ihanaa, kutsu mut sitten tunnillesi! ;)

  Anonyymi: Voi kiitos, ihana inspiroida toisia. Mutta en mä todellakaan ole aina reipas, aina voisi olla reippaampikin.

  Amalia: Aa, mulla ei sekään onnistunut… :(

  Anneli: Kiitos, tsempit takaisin! =)

  Anonyymi: Ihanaa jos pidät blogista ja varsinkin jos inspiroidut! Jee!:) Joo, jokaisen omia valintoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta