Pää tyhjänä…

Otsikko paljastaakin kenties tämän hetkistä olotilaani. Mulla on ollut viime viikot todella kiirettä koulun, töiden ja muiden juttujen kanssa ja alkaa olemaan sellainen olo, että kohta purskahdan itkuun. Ja tämä vain siksi, että olen niin poik-ki. Tarvin aina arjessa sellaista hengähtämisaikaa, edes jossain vaiheessa päivää. Jos sellaista ei pidemmällä aikavälillä ole, alan yliväsymään. Tietenkin treenaaminen on mun omaa aikaa, ja pystynkin aika hyvin tyhjentämään pääni esim. spinning-tunnilla. Tänään oli esimerkiksi ihan loistava Xycling Fusion-tunti, huippu treeni kaikin puolin. Saan eniten kiksejä housemusiikista treenatessa. Se antaa ihan uutta poweria urheiluun, etenkin spinningissä toimii ihan super hyvin! Fiilistelin kyllä ihan täysillä. 🙂


Tänään oli viimeinen varsinainen koulupäivä ja voin sanoa, että nyt on myös rästitehtävät purkissa. Huomenna vielä yksi tentti, jonka läpi pääseminen pelottaa hieman. Noh, ensi viikolla kohti uusia haasteita ja työharjoittelua! Ehkä homma helpottaa hieman, kun ei ole koulua enää siinä ohessa. 


Olitte muuten laittaneet kivoja postausideoita, iso kiitos niistä teille! Alan toteuttelemaan niitä mahdollisimman pian. Videon lataaminen ei vaan ole vieläkään onnistunut, mutta toivon teiltä kärsivällisyyttä. Uskon siinä olevan jonkun asetuksen tms. väärin, koska muutkin saavat niitä nettiin ladattua. Nyt tarvitaan apuun jotain tekniikkaneroa!

Siinä on pari kuvaa aamulta, aika nihkeitä mutta en ole ehtinyt kuvailemaankaan.
Sori tämä pienoinen alavire koko postauksessa, koitan tästä nyt taas piristyä! Huomenna kampaajalle, joskos siinä olisi aihetta piristymiseen!? 😉 Tulee jälleen vaaleampaa ja lämpöisempää sävyä hiuksiin. Nyt kuitenkin lukemaan vikaan tenttiin!
Pusut & halit kaikille! <3 
Ja kiitos kaikista ihanista kommenteista, joilla piristätte jatkuvasti päiviäni! 🙂

Kommentit (8)
  1. Anonyymi: Kyl mä tohon aikaan pääse, löytyy luja tahto 😉

    Anonyymi: Ihanaa, kutsu mut sitten tunnillesi! 😉

    Anonyymi: Voi kiitos, ihana inspiroida toisia. Mutta en mä todellakaan ole aina reipas, aina voisi olla reippaampikin.

    Amalia: Aa, mulla ei sekään onnistunut… 🙁

    Anneli: Kiitos, tsempit takaisin! =)

    Anonyymi: Ihanaa jos pidät blogista ja varsinkin jos inspiroidut! Jee!:) Joo, jokaisen omia valintoja.

  2. Sun blogi on mun ehdoton ykkönen:) Itse käyn säännöllisesti salilla ja noudatan terveellisä elämäntapoja, joten sun treeni-ja ruokavinkit inspiroi muakin jaksamaan=) Luin sun laittaneen restylanea, ja oon aivan samoilla linjoilla sun kanssa. Ei oo yhtään sen hullumpaa pientä fiksailua kun hiustenpidennykset tai geelikynnet. Ihmiset osaa olla välillä vähän tekopyhiä. Mutta jatka samaan malliin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *