Vastaillen…

Kiitos teille lukuisista kysymyksistä! :) Niitä tuli runsain mitoin jälleen kerran. Nyt lähdenkin sitten vastailemaan niihin… Esittäkää lisäkysymyksiä, jos sellaisia tulee. :)

Mitkä on tulevaisuuden pläänit? 
– Tulevaisuudelta haluan aika montaakin asiaa. Ensinnäkin haluan olla onnellinen siinä mitä ikinä teenkin ja terveyttä toivon runsain määrin. Haluan hyvän työn ja uran, sellaisen josta todella nautin. Perhe; aviomiehen, koiran ja lapsen/lapsien kera olisi myös mieluinen. :) Haluaisin myös matkustella ja kokea asioita.


Mitä asiaa vihaat kaikista eniten?(sano heti se mikä tulee ekaks mieleen ja voi olla ihan mikä vaan):) 
– Pettäminen.
Mitä kolmea tavaraa et voisi elää ilman? 
– Kai sitä kaikkea ilman voisi elää, varsinkin jos on rakkautta. Mutta jos jotain pitää sanoa, niin puhelin, tietokone ja lenkkarit.
Oletko enää helluntalainen?
– En ole koskaan kuulunut Helluntaiseurakuntaan, eli en sanoisi, että olen ollut ”helluntailainen” tai, että olisin sitä edelleen. Usko on uskoa, eikä mitään lahkolaisuutta.
Paino/pituus?
– Pituus 171 cm ja paino n.55 kg.
Vaatekoko?
– xs ja s tai 34. Riippuu.Esimerkki päivän ruokailuista?
– Aamiainen: Puuro mehukeitolla tai omenasoseella, maitokahvi.

– Lounas: Koulussa vaihdellut todella paljon, nyt tulee olemaan keitto+ raejuustoa, kananrintaa + kasviksia, salaatti tms. Proteiinipainotteinen, riisiä, pastaa ja perunaa syön harvoin. Lisäksi kahvia…
– Välipala: Rahkaa ja ananasta/mehukeittoa/pilttiä + hedelmä. Välillä munakas, puuro, proteiinipatukka, raejuustoa tms.
– Iltapala: Munakas juustolla ja kalkkunaleikkeellä + raejuustoa ja omena. Välillä esim. maitorahkaa, puuroa tms. vaihtelee. 
Ruoka jota ilman et voisi elää?
– Varmaan raejuusto, vou! :D
Lempi herkku?
-Helppo kysymys, irtokarkit, etenkin suklaa!
Lempi liikuntamuoto?
– Spinning ehdottomasti mielekkäintä. Mutta myös salitreeni ja kahvakuula ovat jees. Juoksusta on tehtävä taas lemppari harrastus tässä kevään mittaan…Hei :) tää on ehkä vähän outo kysymys, mutta olit joskus tositvsarjassa unelmien poikamies, tai vastaava. Sinusta jäi kuitenkin jotenkin pinnallinen ja pirullinen -fiilis jotenkin, mutta tämän blogin kautta olen saanut susta ihan erilaisen kuvan. Olet mukava, herttainen ja tunnut ajattelevan asioita monipuolisesti :)
– Ohjelmasta on aikaa useampi vuosi ja tosiaan myönnän itsekin, että sellaisen kuvan minusta taisi saada. Olen luonteeltani suorasanainen ja sanon helposti mitä ajattelen, etenkin nuorempana tuo piirre oli minulla lähes hallitsematon. Jouduin paljon ongelmiin oman suuni takia. Vuosien saatossa olen kuitenkin oppinut hallitsemaan paremmin sanojani ja olen opetellut ns. käyttäytymään monissa tilanteissa hillitymmin. Muistutan myös, että ohjelma on käsikirjoitettu ja minun sanomisiini takerruttiin erityisellä tavalla, vaikka moni muukin ajatteli esimerkiksi siitä yhdestä henkilöstä samalla tavalla kuin minä. Satuin vaan olemaan se, joka sanoi asian haastattelussa julki ja täten sai tuon ”leiman”. Viihde on aina viihdettä…

Kuinka usein harrastat liikuntaa ja mitä liikuntamuotoja yleensä? Sun kroppa vaikuttaa olevan tosi hyvässä kunnossa!
– Harrastan liikuntaa 4-6 kertaa viikossa, usein se on viisi kertaa per viikko. Pyrin harrastamaan monipuolisesti… aerobista, kuten spinningiä, crosstraineria tai juoksua. Lisäksi anaerobista, eli salitreeniä- ja kahvakuulatreeniä. Yhdistän lähes jokaiseen treenikertaan molempia.
Mikä on sun lempiruoka? Entä juoma?
– Lemppariruokaa on ehkä tortillat. Mutta rakastan salaatteja, eikä niiden puputtaminen ole koskaan ollut minulle vastenmielistä. Esim. kana-mozarellasalaatti ja päälle pähkinöitä sekä pestoa/oliiviöljyä! Nam, nam… Yksi huikea herkku on kaalilaatikko ja raejuusto, ihan huippu yhdistelmä! :)
Miten hoidat ihoasi ja hiuksiasi?
– Kasvojen ihoa hoidan puhdistamalla sen päivittäin, kuorin muutaman kerran viikossa. Lisäksi rasvaan kasvot aamuin illoin ja käytän silmänympärysvoidetta. Vartaloa rasvaan aina välillä, en kuitenkaan läheskään päivittäin. Hiuksia pesen kampaamotuotteilla, päivittäistavarakaupan tuotteita en suosi.
Mikä on lempi kauneudenhoitotuotteesi? Entä hajuvetesi?
– No ilman KICK:sin itseruskettavaa en pärjäisi, eli ehkä se. Hajuvesiä on kaksi, Victor& Rolf FlowerBomb ja ihan suosikkini Pink Sugar, jota saa esim. ylläri ylläri, KICK:sistä.Millasista elokuvista tykkäät?
– Olen moniruokainen, riippuu fiiliksistä. Pidän eniten kuitenkin leffoista, joissa on jokin sanoma. Jotain josta oppii jotain tai joka herättää syvempiä ajatuksia. Monesti sunnuntaisin hömppäkomedia on kuitenkin mieleeni ja rakkausleffat tietenkin. :)

Missä kaikkialla olet matkustellut?
– Indonesia, Thaimaa, Espanja, Kypros, Turkki, Kreikka, Slovakia, Ruotsi, Tallinna, New York… olikohan ne siinä. Välimerenmaissa olenkin ravannut useamman kerran kussakin.
Mitä toivoisit sulta kysyttävän tässä postauksessa? Ja mitä siihen kysymykseen vastaisit? :)
– Hmm. Oletko onnellinen? Onnellisuus on elämässä niin tärkeää, ja nyt voisin vastata siihen, että viittä vaille onnellinen. :)
Miksi et halua olla oma itsesi, ihan se entinen luonnollinen Jutta?
No onpas outo kysymys?! Mistä sinä tiedät millainen olen? Vaikka olisin ollut erilainen joskus, et voi tulla sanomaan, että se luonnollinen Jutta. Mikä on luonnollinen Jutta? Ei välttämättä se entinen nuorempi Jutta. Sen voin sanoa, että olen tällä hetkellä eniten sitä mitä olen, iän myötä tulee parempi itsetuntemus ja siksi voinkin sanoa, että tunnen itseni tänään paremmin kuin koskaan. Ja olen tänään eniten sitä mitä olen.

Häpeätkö menneisyydessäsi jotain tekojasi tai asioita ylipäätänsä?…
– No todellakin häpeän, aika montaakin asiaa. Mutta en elä voivotellen ja katuen mitä kaikkea olen kokeillut ja tehnyt. Olen myös oppinut paljon virheistäni, lisäksi se mitä olen nyt on sen tulosta mitä on sattunut ja tapahtunut. Katuminen on turhaa.


Kerro vähän siitä kun olit siinä suomen unelmien poikamiehessä, oliko hannu yhtään kiinnostava? olitko ohjelmassa vain reissun takia(rusketusrajoja hankkimassa) oletko oikeasti niin kana niinkuin ohjelma antoi sinusta kuvan?meinaan sulla ei ole kauheen hyvä maine sen ohjelman takia:D
– Kerroinkin siitä jo tuolla aikaisemmassa kysymyksessä jotain… Kaippa olin hakemassa niitä rusketusraitoja, olin niin nuori enkä miettinyt tarpeeksi oliko ohjelmaan lähteminen kannattavaa. Mutta en jaksa katua asioita, mielenkiintoinen kokemus, vaikkakin täytyy sanoa, että todella harva muistaa minun siinä olleeni. Eli en usko, että minulla mitään mainetta ohjelman kautta on. Ja toisaalta vaikka olisikin niin samapa tuo. Tuo on niin vanha asia, että toivottavasti se voitaisiin jo unohtaa täällä bloginkin puolella. :)

Mikä sinusta tulee isona?
– Aika näyttää, toivon mukaan ainakin super onnellinen ja ei ainakaan katkera.
Mistä haaveilet?
– Vaikka mistä!
Olet todella hyvännäköinen ja monen miehen unelma. Miltä se tuntuu?
– En ajattele asiaa noin. Tiedän etten ole ruma, mutten myöskään ajattele olevani mikään joka miehen päiväuni. Olen jalat maassa tyyppiä sekä monissa asioissa epävarmakin. Ulkonäöllä voi saada paljon asioita mutta siitä voi myös koitua huonojakin juttuja. Kaikella on kääntöpuolensa.
Miks sanoit Unelmien poikamiehessä Umaa jatkuvasti ”Uumaksi”? Oliko Uuma niin v’ttupää että halusit kiusata, oletko itse niin tyhmä ettet ymmärtänyt kuinka hän korjasi lausumistasi koko ajan vai halusitko kenties tehdä Hannu Hanheen vaikutuksen esittämällä pikkuisen avutonta? Hahaha.
– Hahah, super hyvin muotoiltu kysymys! Mutta vastaus on kyllä, että en muista. En ainakaan tahallani sitä tehnyt, kai minulla on jokin puhevika? :)
Oletko enää ns. ”uskossa”? niinkuin puhuit että olit nuorena uskonnollisesti aktiivinen, oletko näin aikuistuessa jättänyt tuon”aktiivisuuden” pois(kysymys on siis hyvällä tarkoitettu, en osaa vain pukea sitä oikeeseen muotoon:) )
– Olen edelleenkin uskossa, uskon Jumalaan ja Jeesukseen sekä rukoilen ja luotan siihen, että Jumala johdattaa asioita elämässämme jos häneltä sitä pyydämme. Mutta en sanoisi olevani aktiivinen seurakuntalainen, lienee jo vuosi, kun viimeksi seurakunnassa kävin. En myöskään ole samalla tavalla hengellisten asioiden kanssa tekemisissä kuin nuorempana olin. Näitä asioita on hieman hankala selittää.Muistelin, että sinulla oli joskus teippipidennykset? Kuinka lyhyet hiukset omistit ennen niiden laittoa ja kuinka nopeasti ne kasvoivat pitkiksi teippien alla? huononsiko hiuksia?
– Hiukset olivat olkapäille, kun ne laitoin. pidin niitä 1,5 vuotta ja siinä ajassa hiukset kasvoivat huimasti. Voin vaan suositella kyseisiä pidennyksiä, itselläni hius ei vahingoittunut ollenkaan.

Oletko seurustellut vakavasti/seurusteletko tällä hetkellä?
– Olen seurustellut kerran vakavammin. Elämässäni on ihminen, josta välitän paljon ja hän tuntuu niin monella tapaa oikealle, katsotaan mitä tulee tapahtumaan.


Millaisessa koulussa olet? kauan kestää? mikä ala?
– Opiskelen merkonomiksi, Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa, ylioppilaspohjaisella linjalla. Koulu kestää kaksi vuotta ja minulla on se nyt loppusuoralla.
Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua:)?
– Onnellisena ja rakastuneena. Ehkä lapsia, koira ja oma asunto. Hyvä työ ja aikaa riittää myös omille harrastuksille, joille tällä hetkellä ei meinaa aikaa riittää. Eli myös kuvataiteelle…


Kuinka vanhana menetit neitsyytesi? 
Tämä on liian henkilökohtaista julkaistavaksi mutta sanotaan, että aikuisiällä.
Onko sulla koskaan ollut syömishäiriötä?
– Ei ole ollut, vaikka täällä välillä kovasti tulee syytöksiä siihen suuntaan. Kertoisin kyllä jos niitä olisi/olisi ollut.Mistä ostat yleensä treenivaattees?
– Vähän sieltä sun täältä. Aika paljon ostan esim. H&M:stä, Lindexistä, Stockkalta, Ginasta… Pidän paljon toppeja, jotka eivät ole ns. treenitoppeja. Etenkin sellaiset löysähköt enemmänkin tanssityyliset topit ovat mieleeni.


Oletko aina kiinnittänyt huomiota ruokavalioon vai aloitko jossain tietyssä vaiheessa syödä terveellisesti?
– Olen aina urheillut ja harrastanut liikuntaa runsaasti. Söin kuitenkin 19-vuotiaaksi saakka miten sattuu. Ruokavalioni koostui Helsinkiin muuttaessani pitkälti karkista, jäätelöstä ja muusta roskasta. En ollut kuitenkaan isokokoinen, itseasiassa ainakin viisi kiloa kevyempi kuin nykyään. 20-vuotiaana huomasin, että kiloja tuli muutama lisää, se sai minut muuttamaan elämäntapoja terveellisempään suuntaan. Ja sille tielle olen jäänyt. :)

Kun lähdit opiskelemaan merkonomiksi, harkitsitko tradenomin tutkintoa ammattikorkeakoulussa? Sinnehän pääsee millä vain toisen asteen papereilla, sekä lähihoitajan että ylioppilaan. Oletko harkinnut jatkavasi merkonomista tradenomiksi tai suorittavasi jonkun täysin eri alan korkeakoulututkinnon?
– Olen itseasiassa hakenut Tradenomiksi Haaga Heliaan kerran mutta en päässyt sisään. Pääsin HBC:hen, joten aloitin opiskelun siellä. Olen miettinyt tradenomin tutkintoa, joo. Mutta  katsotaan nyt… :)

Blogi perusteella voisit muuten olla aika haka personal trainer! Kun itse on jostain innostunut, niin eiköhän sillä toisiakin innostaisi : )

– Joo, sekin minua kovasti kiinnostaa. Niinkuin myös ravintoterapia.

Sitten vielä pikku haastekyssäri: kuvaile luonnettasi kymmennellä sanalla!

– Temperamenttinen, avoin, sosiaalinen, monissa asioissa herkkä, tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, nopea oppimaan uusia asioita, oma-aloitteinen, selviytyjä, monissa asioissa vahva, päättäväinen, jämerä… Siinä ainakin kymmenen. :)


Haasteellisempaa: Kuvaile identiteettisi kolmella sanalla.
– Kolme sanaa on aika hankala… Mutta sanoisin identiteettini olevan aika hyvä. Olen kasvanut paljon vuosien varrella ja koen olevani aikuisempi, onnellisempi sekä tasapainoisempi kuin koskaan aikaisemmin. Kaipaisin kuitenkin saada käsitellä monia asioita, joita lapsuudessani on ollut. Uskon niiden selvittämisen rakentavan identiteettiä vielä kehittyneempään suuntaan.


Onko sulla hyvä itsetunto? onko aina ollut?
– On minulla aika hyvä. Tiedän osaavani ja pystyväni moneen asiaan. Riippuu kuitenkin paljon tilanteesta, välillä olen epävarmakin.Kuinka pitkä oot? paljon painat?
– 171 cm ja paino on siinä n. 55 kg.

Mikä on sun hyvän ihon salaisuus? onks sul ollu koskaan aknea tai muuten huono iho?

– Varmaan geenit. Ei ole koskaan ollut ihoongelmia, onneksi. Ja en ole koskaan käynyt edes kosmetologilla ihon puhdistuksessa tms. hoidossa, joten ainakaan hoidoilla sitä ei ole aikaansaatu. :D

Seurusteletko? tai ootko seurustellu viimesen vuoden aikana?

– En seurustele tällä hetkellä. Olen kokenut rakastumisen elämässäni vain kaksi kertaa, eli en todellakaan ole ihminen, joka seurustelisi vain seurustelun vuoksi. Haluan todella tuntea suuria tunteita ja voida kuvitella tulevaisuus yhdessä. Tällä hetkellä elämässä on yksi ihminen, jota kohtaan kyseisellä tavalla koen. 

Mitkä on sun lempi baarit/yökerhot helsingissä?

– Kyllästynyt Helsingin baareihin… :/ Mutta sanotaan Namu, Ahjo, Teatteri ja Apollo.


Kuinka usein näät ystäviä ja mitä silloin teette?
– Viikottain, ystävät ovat elämän suola. Tehdään kaikenlaista, treenataan, kahvitellaan, leffaillaan, käydään syömässä, juhlitaan yms. 


Tatuointis tarina ja tarkempaa kuvaa siitä! :)
– Tatuoinnin teksti liittyi silloiseen elämäntilanteeseen, tuntui niin kovasti siltä, että rakkautta janosin. Ja sellaista pysyvää ja todellista rakkautta. Aika paljon olen joutunut tuolla saralla pettymään… Tatska kertoo siis siitä.

On my way

3 vastausta artikkeliin “Vastaillen…”

  1. sanoit tossa että tulee syytöksiä syömishäiriöistä. Syytös on aika huono sana, koska ei ne oo ikinä omaa syytä.. :(( en nyt oikeen osaa selittää pointtiani, mutta siihen suuntaan että syytös kuulostaa siltä että syömishäiriöiset olisi jotenkin `syyllisiä`. Ei se oo paha asia, se on elämänsattumista kiinni.

  2. sain sellasen käsityksen että lapsuudessa olet ollut uskonnollisesti aktiivisempi? onko sulle jäänyt siitä jotain traumoja? en tarkota ”uskomiseen” liittyviä traumoja vaan siihen yhteisöön liittyviä. jos tajusit mitä tarkoitin? :D

  3. Anonyymi: Tarkoitin lähinnä sitä, että täällä tulee jonkun verran kommentteja siihen suuntaan ihmisiltä, jotka eivät tiedä edes tarkalleen mitä syön jne. Jos treenaa, ei se aina tarkoita, että on jotenkin sairas.

    Anonyymi: Uskonnollisesti aktiivisempi. :) Uskon edelleenkin Jumalaan ja rukoilen lähes päivittäin. Eli ei tdellakaan ole aiheuttanut mitään traumoja, päinvastoin. Usko on voimavara.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta