Hyvinvoinnin.fi

Ajattelin tässä illan kuluksi suositella teille Hyvinvoinnin Tavarataloa. Kyseisen puodin nettisivuilta löytyy erinomaisia tarjouksia, sekä muutenkin edullisempaa hyvinvoinnin tavaraa, vitamiineista proteiinipatukoihin. Itse mietin tilaavani sivustolta läjän protskupatukoita sekä ehkä jotain palautusjuomia, vaikkakaan viime aikoina ei ole tullut noita palkkareita juotua. Voisin kokeilla vaikka jotain muuta makua kuin suklaata, välttäisi kenties sen juoman jälkeisen ällön olon?! :/ Kärsiikö muut tuosta palautusjuomien jälkeisestä pahasta olosta? Vai johtuukohan homma jostain ihan muusta kuin tuosta palkkarista? Hmm…



Gainomaxia en ole koskaan vielä kokeillut palautumiseen, joten sitäkin ajattelin kokeeksi tilata. 
Myös kehon puhdistuskuuri kuulostaa kokeilemisen arvoiselle. 
Kertokaahan jos olette jotain kyseisiltä sivuilta aikaisemmin tilanneet, olisiko jotain tuotteita jota haluaisitte suositella? 🙂

Aletuotteet Kosmetiikkaa ja luontaistuotteita alehinnoin! Tsekkaa heti!

Kommentit (12)
  1. Moi! En tiedä millaista oloa tarkoitat että sinulle tulee mutta minulla alkaa välillä närästää ja tuntuu ikävltä muutenkin mahassa/kurkussa protskun jälkeen. Kannattaa laittaa lasilliseen vettä ruokalusikallinen maizenan maissitärkkelystä ja juoda se aamulla tyhjään mahaan, vaikka se pahaa onkin niin minulla on vatsakivut häipynyt.

    t.uusi lukija 😉

  2. Anonyymi: Noh, en osaa sanoa tarvitaanko niitä nyt välttämättä mutta jotainhan ihminen tarvitsee suuhunsa treenien jälkeen. Toiset tykkäävät esim.banaanista ja toiset protskujuomasta.

    Anonyymi: Aijaa, mä kyllä tykkään noista EasyBodyistäkin. 🙂

    Beanna: Kuulostaa namille toi ”Jaffa-keksi”. 😉 Lähtee kyllä testiin. Ja tota toistakin voisi testata.

    MK: No onhan noita makuja joka lähtöön! 🙂 Mulle taas ei toiminut toi suklaa, tuli lähinnä oksettava olo. :/

    Anonyymi: Aijaa, no hyvä tietää…

    holidei: Kiva jos pidät blogistani! 🙂 Ja käynkin heti tsekkaamassa blogisi.

    Heidi: Makuasioita, makuasioita. 🙂

    Anonyymi: En karppaa mutta syön vähähiilariseemmin. Eli leipää harvemmin, syön sitä ehkä kerran kaksi viikossa. Pastaa, perunaa ja riisiä syön myös todella harvoin. Eli en ole karppaaja mutta elämäntapa vähähiilaristi ehkä. 😀 Mulle tulee esim. pastasta ihan karseen raskas olo, siksi koen tämän ruokailutavan kivemmaksi.

    miia-maari: Joo, protskupatukat on nameja kyllä, ja tosi hyvii välipaloja. Karkinhimo monesti laantuu noilla. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *