Hyvinvoinnin.fi

Ajattelin tässä illan kuluksi suositella teille Hyvinvoinnin Tavarataloa. Kyseisen puodin nettisivuilta löytyy erinomaisia tarjouksia, sekä muutenkin edullisempaa hyvinvoinnin tavaraa, vitamiineista proteiinipatukoihin. Itse mietin tilaavani sivustolta läjän protskupatukoita sekä ehkä jotain palautusjuomia, vaikkakaan viime aikoina ei ole tullut noita palkkareita juotua. Voisin kokeilla vaikka jotain muuta makua kuin suklaata, välttäisi kenties sen juoman jälkeisen ällön olon?! :/ Kärsiikö muut tuosta palautusjuomien jälkeisestä pahasta olosta? Vai johtuukohan homma jostain ihan muusta kuin tuosta palkkarista? Hmm…Gainomaxia en ole koskaan vielä kokeillut palautumiseen, joten sitäkin ajattelin kokeeksi tilata. 
Myös kehon puhdistuskuuri kuulostaa kokeilemisen arvoiselle. 
Kertokaahan jos olette jotain kyseisiltä sivuilta aikaisemmin tilanneet, olisiko jotain tuotteita jota haluaisitte suositella? :)

Aletuotteet Kosmetiikkaa ja luontaistuotteita alehinnoin! Tsekkaa heti!

On my way

12 vastausta artikkeliin “Hyvinvoinnin.fi”

 1. noita easy bodyn patukoita en makunsa vuoksi suosittele, tehosta en oikeen osaa sanoa! gainomaxit on tosin houkuttelevia:)

 2. toi Gainomaxin appelsiinisuklaa on ihan sika hyvää musta, tulee mieleen jaffakeksi ja toinen lemppari on just Easybodun vanilja =P Fitnesstukusta on tilannut joskus Multipower Bodyn L-Carnitine baria, niin se Vanilla-crisp on ehkä paras koskaan maistamani protskupatukka :)

 3. Mun ongelma palautusjuoman kanssa on se, että se maistuu ihan HIRVEELTÄ. Ainakin se vadelmanmakuinen.Hyhhyh… Osaisiko kukaan suositella jotain oikeasti hyvänmakuista? Toi nyt maistuu vaan niin lääkkeelle.. Minttusuklaa kuulostaa suht hyvälle, oisko kellään siitä mitään kokemuksia..?

 4. Tuota puhdistuskuuria en suosittele, muistan lukeneeni jostain et se on aiheuttanu ihme vaivoja..

 5. Tuolla hyvinvoinnin tavaratalossa on muuten kaikkea muutakin ylihoukuttelevaa, itseäni ainakin juuri nuo puhdistuskuurit yms kiinnostavat, sekä tietysti tuo valtava kosmetiikkamäärä houkuttelee…:–D

  Mutta kiva ja inspaava blogi, jatka samaan malliin :)

  Ja muuten, jos kiinnostaa, aloitin kirjoittamaan hyvinvoinnista, liikkumisesta ja terveydestä osoitteessa http://happywar.blogspot.com/ . Olis kiva jos tsekkaisit :)

 6. Mä aloin miettimään, että etkö oo sanonut karppaavas? Miten ihmeessä yhdistät karppauksen ja palkkarit/energiapatukat?

 7. Oij, rakastan proteiinipatukoita! Olen nyt ostanut eniten noita Gainomaxin koska ovat edullisimpia. Aamulla lisään jogurttiin protskujauhoa, en tiedä onko tästä kohdallani mitään hyötyä edes mutta ainakin varmaan suklaapatukan korvaamisesta protskupatukalla on pidemmään päälle järkeä :)
  Houkuttelis myös tilata tuolta netistä satsi patukoita ja jauhetta..kerro sitten miten sun tilauksen kanssa kävi!

 8. ai mut, kattelin niin ainoastaan tarjouksessa olevat tuotteet ovat edullisempia kuin kaupassa, muut (esim.gainomax patukat 0.40e kalliimpia jopa!

 9. Anonyymi: Noh, en osaa sanoa tarvitaanko niitä nyt välttämättä mutta jotainhan ihminen tarvitsee suuhunsa treenien jälkeen. Toiset tykkäävät esim.banaanista ja toiset protskujuomasta.

  Anonyymi: Aijaa, mä kyllä tykkään noista EasyBodyistäkin. :)

  Beanna: Kuulostaa namille toi ”Jaffa-keksi”. ;) Lähtee kyllä testiin. Ja tota toistakin voisi testata.

  MK: No onhan noita makuja joka lähtöön! :) Mulle taas ei toiminut toi suklaa, tuli lähinnä oksettava olo. :/

  Anonyymi: Aijaa, no hyvä tietää…

  holidei: Kiva jos pidät blogistani! :) Ja käynkin heti tsekkaamassa blogisi.

  Heidi: Makuasioita, makuasioita. :)

  Anonyymi: En karppaa mutta syön vähähiilariseemmin. Eli leipää harvemmin, syön sitä ehkä kerran kaksi viikossa. Pastaa, perunaa ja riisiä syön myös todella harvoin. Eli en ole karppaaja mutta elämäntapa vähähiilaristi ehkä. :D Mulle tulee esim. pastasta ihan karseen raskas olo, siksi koen tämän ruokailutavan kivemmaksi.

  miia-maari: Joo, protskupatukat on nameja kyllä, ja tosi hyvii välipaloja. Karkinhimo monesti laantuu noilla. ;)

 10. Moi! En tiedä millaista oloa tarkoitat että sinulle tulee mutta minulla alkaa välillä närästää ja tuntuu ikävltä muutenkin mahassa/kurkussa protskun jälkeen. Kannattaa laittaa lasilliseen vettä ruokalusikallinen maizenan maissitärkkelystä ja juoda se aamulla tyhjään mahaan, vaikka se pahaa onkin niin minulla on vatsakivut häipynyt.

  t.uusi lukija ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta