Vko 3. liikunnat

Viikko on ollut aika perinteinen treenien suhteen, tullut vedettyä sekä aerobista, että lihaskuntoa. Sain tehtyä jopa ensimmäisen tunnin juoksulenkinkin, meni ihan keposesti vaikka vasen polvi antoikin kivun merkkejä noin 5 kilometrin kohdalla. Jatkoin kuitenkin sitkeästi ja kipu onneksi helpotti. Katsotaan mitä tästä nyt tulee, hieman pelottaa tuon polven puolesta. Jos kivut jatkuvat tulevaisuudessa vielä, on ehkä pakko käydä lääkärissä tutkimassa, ettei vaan sitten satu mitään ikävempää. 


Olen koko viikon yrittänyt saada mahdutettua itseäni Elixian uudelle tunnille, nimittäin 500 kcal. Tunti kestää vain puoli tuntia ja sen aikana voi kuulemma polttaa jopa 500 kcal. Eli aikamoista hc-treeniä ilmeisesti luvassa.
Onko moni Elixialainen käynyt jo kyseistä tuntia testaamassa? Meillä Alexiumilla se on ainakin ollut niin täysi nyt koko tammikuun etten ole saanut tuntia varattua netistä. Mutta ehkä minäkin sen vielä joku päivä pääsen testaamaan.

MA Vapaa
TI Xycling 45 min + jalkatreeni laitteissa + vatsat.
KE Xycling 45 min + core. Vatsat sekä selät.
TO Crosstrainer 40 min + käsilihastreeni+ vatsat+ selät.
PE Crosstrainer 15 min, kuntopyörä 20 min, juoksumatto 15 min. Kahvakuulalla jalkoja + vatsalihastreeni.
LA Crosstrainer 45 min + pitkä vatsalihastreeni & selät.
SU Juoksumatto, 9km/h vauhdilla tunti matolla. 

Hups, siinä olikin taas kuusi päivää, Nyt palautumispäivä ainakin maanantaille. :) 
Mites teidän treenit?
Moikkamoi!
On my way

5 vastausta artikkeliin “Vko 3. liikunnat”

 1. Moi! Kävin viime viikolla testaamassa Elixian 500 kcal tuntia ja oli kyllä aikamoista menoa… Varmasti tykkäät! Myös uutena tuntina itselleni testasin Elixian caparet strip tuntia, se oli kyllä tosi hauskaa ja helppoa. Suosittelen myös testaamaan crossfitiä jos et oo kokeillu. Itse oon pt:n kanssa treenannut sitä ja se on kyllä rankkaa treeniä! :) t. Jonna

 2. Mä huomasinkin viime viikolla että käyt Alexiumissa. :) Pari kertaa on 500kcal testattu – ihan mahtavaa! Sinänsä simppeleitä liikkeitä mutta itse pystyy määrittelemään kuinka rankan treenistä tekee. Suosittelen!

 3. Jonna: Aa, mielenkiintoista kuulla. Pakko päästä kyllä kokeilemaan! Meillä ei ole Alexiumilla crossfittiä, kai??

  Beany: Aijaa. :)
  Joo oon kuullut, että on todella tehokas. Hieman kyllä tuo 500 kcal epäilyttää…

 4. Kaunista :) No voi mulla on jäänyt jumpat ihan pois :D pitäis käydä joskus :))

  Terveisin : Riina

 5. Riina: Kiitos. Joskus käy niin mutta onneksi aina voi tsempata uudestaan! Huomenna siis marssit vaan jumppaamaan! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta