Kosmetiikkani

Ajattelin postailla tämän hetken kosmetiikkatuotteistani. En ole toistaiseksi ainakaan merkkiuskollinen, olen valmis kokeilemaan aina uudenlaisia tuotteita. Tällä hetkellä ihonhoito tuotteeni ovat pääosin kaikki Herbinaa, Nivean kasvorasvaa lukuunottamatta. 
Yleisimmin tuotteinani ovat Herbinan, Nivean. Garnierin tai Lumenen tuotteet.
Ensin kasvojen puhdistus puhdistusemulsiolla, päälle kasvovesi ja lopuksi silmänympärysvoide. Kasvojani rasvaan aina aamuin illoin ja suihkun jälkeen. Hyvä kikkani pitää kasvot hieman päivettyneinä, on sekoittaa pieni tilkka itseruskettavaa kasvovoiteen sekaan iltaisin. Ja minun lemppari itseruskettavan taitaa tietää jo kaikki. :) Ihoni kuorin kerran tai kaksi viikossa, riippuen fiiliksestä.

Hiustuotteina ovat tällä hetkellä joululahjaksi saadut CUTRININ Colorism shampoo- ja hoitoaine. En hirveästi suosi suomalaisia hiustuotteita, joten näiden pullojen loputtua palaan todennäköisesti taas Wellan tuotteisiin. Tigistä en pidä, en edes niiden ihanien tuoksujen takia.

Loppuun vielä tämän hetken suosikki kynsilakat. Yleisin käyttämäni lakka on musta, sopii asuun kuin asuun ja tilanteeseen kuin tilanteeseen. En ole koskaan omistanut rakennekynsiä, tippien kanssa joskus säätänyt mutta siihen en kyllä enää lähde kuin erityistilanteissa.

Suosittelen muuten Pretty.fi-sivustoa kosmetiikan ja meikkien tilaamiseen. Sivustolta löytyy kaikkea kosmetiikkaa edullisin hinnoin
Lisäksi tehdessäsi tilauksen nyt, tarvii sinun maksaa tilauksesi vasta helmikuun lopussa, maksuaika on valttia! :)

Kauniita kauneusunia kaikille!
On my way

7 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkani”

 1. Pakko kysyä, että onko tolle Nivean Control Shine -rasvalle tapahtunut jotain? :D Mulla on tommonen samanlainen purkki, mutta toi taite menee kyllä ihan silleen ton etu- ja takakohdan keskeltä, you know? :D Vai onko tää joku uudistus vai mikähän..

 2. Veikkaan, että Nivean rasva on ostettu jostain outlet-myymälästä, sillä itse shoppailen usein Lumenen outletissa ja siellä monet pakkaukset juuri tuolla lailla vinksallaan ja myydään halvalla juuri siksi, kun ei voi tavallisessa kaupassa myydä sellaisena :)
  Onneksi sisus on tärkein!

 3. Anonyymi: Ostin tuotteen ihan normaalista kaupasta, olisikohan ollut peräti Stockkalta. Rasvahan on kuitenkin paketin sisällä, joten hassu ulkomuoto paljastui vasta kotona. :)

  Tiia: Joo, kiva hellävaraisia iholle.

  Josephine: Ei ole tosiaan tukusta, mutta sisältö normaali, vain purkki vammainen. :)

 4. kiva postaus! sama itseruskettava lemppari löytyy täältä, lisäksi suosittelen pretty.fi:stä saatavaa st morezin itseruskettavaa :) ois kiva saada tällanen myös sun lempi meikkituotteista.

 5. Anonyymi: Kiva, etä pidit! :) Okei, voisin kokeilla sitäkin. Olen vaan jotenkin niin jämähtänyt tuohon KICK:siin, en huoli enää mitään Niveoita sun muita. :)

  Anonyymi: Edullisen voi jokainen ymmärtää tavallaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta