Aamupala

Herättiin muutama päivä sitten Sharonin kanssa Fazerin aamupalalle. Välillä viikonloppuisin tulee käytyä brunssilla, mutta aamu uniselle raahautuminen aamiaiselle, johonkin muualle kuin omaan keittiöön on jo saavutus sinällään. Saatiin jostain päähän, että nyt otetaan ja noustaan. Fazerilla oli kattava seisovapöytä ja niiden antimilla jaksoinkin varsin hyvin ihan iltapäivään saakka. Pakko ottaa kyllä uusiksi joku kerta! Hintakaan ei ollut paha, 10,80 €.
Jos tulee mieleen, saa suositella jotain kivoja aamiaispaikkoja/brunssipaikkoja stadissa?! :)

Onneksi alkoi viikonloppu, ollut kovin hektinen viikko. Huomenna on vielä työvuoro, perinteisesti mutta onneksi kuitenkin sunnuntaina saa nauttia vapaasta. Tänään olisi ollut Finnish Catwalkit mutta en yksinkertaisesti jaksanut raahautua sinne. Huomenna on yksi kiva bloggaritilaisuus, johon kyllä ajattelin suunnata. :)
Nyt vaan teetä ja kirjan pariin. Ihanaa perjantaita kaikille! 

Ja Ellen ystävät, kannattaa hyödyntää alla oleva tarjous.
3+3 numeroa vain 21,90 ja mahtava tilaajalahja. Katso tarjous ja toimi nyt!
On my way

9 vastausta artikkeliin “Aamupala”

 1. Cafe Ekberg ehdottomasti!
  Uusimmassa City-lehdessä oli muuten suuri aamiaistesti, siinä aika moni vaikutti kokeilemisen arvoiselta.

 2. M: Voi kiitos, hieman unisen näköinen kylläkin. :)

  Anonyymi: Heii, itseasiassa olen ollut kerran siellä. :) Oli hyvä aamupala mutta muistaakseni aika kallis paikka.

 3. ootpas ollu kauniina jo aamusta asti :) paljon sulle pitää maksaa palkkaa et alkaisit mun pt:ks? :DD

 4. Itselläni ja kaverillani on projektina käydä läpi kaikki Helsingin brunssi/aamiaispaikat ja Fazerin kaveriksi on nyt tullu toinen lemppari: Cafe sis. deli siinä Kalevankadulla on nimittäin huippu! Astetta terveellisempi aamiaispöytä jolla kyllä nälkä lähtee, muttei tule sitä tavanomaista brunssiähkyä:)

 5. iines: No mähän oon tämmönen aamuvirkku. ;) Hahah, et sä mitään pt:tä tarvii, nyt vaan kortti tohon naapurin salille ja hinaat peppus sinne! :)

  Anonyymi: Joo, kiva idea! :)Itse en jaksa kovin usein aamuisin nousta mutta etenkin viikonloppuisin ihana käynnistys päivälle. Kotibrunssi vois kans toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta