Gina Tricot ACTIVE SPORTS

Moni on varmaan huomannut Ginan hyllyille ilmestyneen sporttimalliston. Itse olin ihan innoissani sen nähdessäni. Teki heti mieli ostaa hyllyt tyhjiksi, ihania värejä ja malleja! No hillitsin kuitenkin ja ostin vain muutaman topin, olisi pitänyt ostaa kerralla kunnolla, koska arvattavistakin syistä kaikki pienet koot olivat hävinneet jo saman päivän iltaan mennessä. 
Pidän sporttikuteissa väreistä ja vielä kerran väreistä. Lisäksi eniten makuuni ovat ns. tanssityyliset treenitopit, joista pilkottaa sporttiliivejä ja hieman jopa selkääkin. Avoimet ja hieman suurehkot topit yhdistettynä treenihousuihin. Treenivaatteita tulee käytettyä lähes päivittäin, joten joudun kuluttamaan niihin aika paljon rahaa. Nyt omistankin jo ihan kunnon hyllyllisen sporttia. Niitä ei voi kuitenkaan koskaan olla liikaa… ;)

Koko mallisto löytyy kuvineen täältä.
Kivaa iltaa kaikille! :)

6 numeroa vain 21,90 ja tilaajalahjaksi Aarikan laukku!
On my way

2 vastausta artikkeliin “Gina Tricot ACTIVE SPORTS”

  1. Melinda: Joo, mustakin! Laatu kyllä hieman mietityttää…
    Joo, todellakin vaikuttaa. Uusilla vaatteilla on huomattavasti kivempi treenaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta