Ajatuksia

Kotiuduin juuri elokuvista. Olin hyvässä ystävä seurassa katsomassa Hulluna Saraan, suomalainen komedia. Janoan jokaisesta elokuvasta sitä, että saan niistä jotain matkaani. Ehkä oivalluksia, opetuksia …tai sitten vaan jotain tiettyjä tunteita, joita olen kaivannut. Tämä elokuva sai kohdallani muistamaan elämän lyhykäisyyden ja sen, että elämässä tehdään uhrauksia jos todella välitetään. 


Olen tällä hetkellä itse tilanteessa, jossa pääni on täynnä erilaisia ajatuksia ja tunteeni mylläävät aika sekavina. Punnitsen aina kovasti sitä, välittävätkö ihmiset todella, onko välittäminen aitoa vai teennäistä. Olen nähnyt aika paljon kuinka ihmiset valehtelevat, pettävät ja teeskentelevät, on todella vaikea uskoa enää ihmisten hyvyyteen tässä ajassa. Siksi olenkin ehkä jopa vainoharhainen, valmistaudun aina siihen pahimpaan ja täten en pysty heittäytymään. 
Rakkaudessa, jos ihminen todella haluaa olla toisen kanssa, hän ei päästä toista elämästään helpolla ja on valmis uhrautumaan. Mielestäni se on rakkautta, toisen itsensä edelle laittaminen. Vaikea kirjoittaa hieman ympäripyöreästi mutta kuitenkin niin, että saisitte edes jonkinlaista selkoa ajatuksistani. :) En halua blogissani kertoa tarkasti ihmissuhteistani, koska ne ovat jotain niin omaa ja henkilökohtaista. Mutta välillä minulla on jonkinlainen tarve purkaa tunteitani ja ajatuksiani myös tällä puolella. Kaipaan säännöllisesti muutenkin tunteiden purkamista. Haluan itkeä ja purkaa asioita keskutelemalla, se mitä tunnen pitää saada jakaa, ei pantata sisällä. 


Olipas sekavaa tekstiä, ehkä aika mennä nukkumaan. Olen vaan tällainen pohtija, on pakko saada miettiä asioita, tunteita ja elämää. En pysty vain elämään sen suurempia pohtimatta, minun on ihan pakko lähes päivittäin miettiä olenko onnellinen, mitä haluan tulevaisuudeltani ja mikä saa minut juuri tänään nauttimaan elämästä. 

Kauniita unia lukijoilleni. Olen kiitollinen kommenteistanne, jotka niin usein piristävät ja saavat hyvälle mielelle! Haleja! <3
On my way

5 vastausta artikkeliin “Ajatuksia”

 1. Kirjoittamasi ajatukset ovat kuin suoraan mun omasta päästä! Se ettei osaa heittäytyä rakkauteen on myös huono asia.. Oon saanut kokea sen kantapään kautta. Elämää pitää elää niin että se tekee sut onnelliseksi, rakastu, tartu tilaisuuksiin ja nauti :)

 2. Heittäytymisessä pelkää, että satuttaa itseään. Petetyksi tulemisen tunne on niin voimakas, että ei usko itsensä enää kestävän sellaista ja haluaa suojella itseään. Ymmärrän hyvin.
  Silti vastoinkäymiset kasvattaa ihmisenä paljon. Jos joudut pettymään, tulet entistä vahvemmaksi..
  Tsemppiä :)

 3. Vau, olen itse ihan samanlainen! Välillä toivon että osaisin vain ”elää” ja heittäytyä asioihin, mutta luonteeni ei anna. Kaikkea on aina pakko pohtia ja punnita. Vihaan myöskin epätietoisuuden tunnetta, haluan aina keskustella asioista ja saada selville miksi joku käyttäytyy tietyllä tavalla. En sitten tiedä onko tämä hyvä vai huono asia. Ei sitä välttämättä olisi sen onnellisempi, vaikka lopettaisi pohtimisen :) Huomaan itsessäni myös samanlaista vainoharhaisuutta, oli sitten kyseessä ystävät tai miesystävät. Usein vaistoni on kylläkin oikeassa, mutta silti se on rasittavaa, varsinkin kun tutustuu uuteen ihmiseen.

  Tämä viesti oli varmaan yhtä sekava kuin sinunkin, mutta lohdullista kuulla että en ole ainoa jolla on pää täynnä ajatuksia :)

  -Lisa

 4. Anonyymi: Elämässä tosiaan pitää heittäytyä. Niinhän se menee, että jos haluaa onnellisuutta on pakko ottaa riskejä ja hyppyjä tuntemattomaan. Tsemppiä myös sinulle! <3

  Anonyymi: Kun luin kommenttiasi, tunsin niin piston sydämessäni. Pelkään sitä tunnetta, että tulen pettymään. Se tunne on niin kamala, että en haluaisi kokea sitä enää koskaan. :( Kiitos tsempeistä ja loppukaneetista! :)

  Lisa: Ja sinunkin ajatuksesi… kuin omasta päästäni! Elämässä on tosiaan vaan pakko koittaa luottaa ihmisiin, pelkääminen on niin TURHAA. Faktoja, jotka tietää, mutta käytännössä ei ole niin helppoa. Paljon haleja sinne! <3

  Iines: Ja <3 takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta