Vaalisunnuntai

Huomentapäivää kaikille! Ihanan pirteä sää ulkona, pakkasmittari näyttää tosin edelleen huikeita, ihmisille sopimattomia lukemia mutta aurinko paistaa. Tulee heti valoisampi mieli ja pirteämpi olo, sieltä se kevät vielä tulee! Ihana ajatella, että päivät pitenevät kokoajan. :)
Oma sunnuntaini on alkanut kahvikupposen ja siivoilujen äärellä. Otin muutamia kuviakin huvikseni. Nyt voi kuvatakin, kun kerrankin keskellä lattiaa ei ole vaatevuorta. ;) 


Tänään olisi äänestyspäivä, tärkeä päivä meille suomalaisille. Itselleni ehdokas on ollut selkeä jo alusta alkaen, nimittäin Niinistö. Hänen arvonsa kohtaavat omiani ja muutenkin hänellä on laaja kokemustausta, myös ulkopolitiikasta. Ja aina pitää miettiä millainen presidentti olisi esimerkillinen maailmallakin edustamaan Suomea, ja mielestäni Sauli on juuri sellainen. Fiksu ja filmaattinen mies. Eli kohta lähden piirtämään kuutosen vaalilappuuni, mutta sydämet sun muut merkinnät jätän sikseen. Oli harmillista lukea lehdistä, että osa jengistä piirtelee äänestyslappuunsa kaikkea muuta ylimääräistä. Onko se sitten jotain kettuilua vai muuten vaan typeryyttä. Harmi sinällään, että monet äänet menevät hukkaan.

Kivaa sunnuntaita kaikille! Muistakaa käydä äänestämässä. :)

On my way

16 vastausta artikkeliin “Vaalisunnuntai”

 1. Samaa miestä äänestän kun säkin, ja aikalailla samoilla perusteluilla :)

  …kevyempään..
  Mistä noi aiiiivan ihanat aurinkolasit on? Ja toi pitkä samettimekko *kuola valuu* :)

 2. Jotenki alko kiehuttaa toi sun saulin ylistäminen:D
  no anywayy, mielipide asioista ei saa kiistellä:) mistä toi ihana pikku-laukku on?

 3. ei jeeeeeeeeeesus sun blogi on yksi tylsimmistä asioista mitä tiedän. ”TÄNÄÄN SÖIN KANAPASTAA” KUVA KANAPASTASTA. TÄNÄÄ TEIN MYÖS 30 MIN LIHASKUNTO TREENIN JA SITTEN TEIN 45 MIN CROSSTRAINERILLA :):):):):):)

  intresting…

 4. Nyt on käyty äänestämässä! Meinasi jäädä väliin ku ilma on mitä on, mutta kun luin noi ton alku tekstin ni vedin Ugit jalkaan ja taapersin äänestämään :) Hölmöä olla äänestämättä koska Suoman tulevaisuudesta on kyse.

  Olen uusi lukija ja täytyy sanoa että tykkään blogistasi, ei ihan perus massaan menevä! Hyvä niin :)

  -M-

 5. Oona: Ja paras voitti… ;)

  Aurinkolasit ovat Glitteristä ja mekko on Slovakian yhdeltä kirpparilta, maksoi muuten euron. ;)

  Anonyymi: Nekin Slovakiasta, Stradiwariuksesta.

  Anonyymi: Joo, kantansa kullakin. :) Laukku on Glitteristä.

  Anonyymi: No näemmä paria tuhatta muuta päivässä blogini kuitenkin kiinnostaa. :)…makuasioista ei voi kiistellä! :)

  Nipsu: Je! :)

  R ja M: Kiva kuulla, että pidät blogistani. Toivottavasti myös jatkossakin! :)

 6. Se on ihan sama kuka siellä pallilla istuu.. vai voiko joku väittää että asiat olis mennyt moneen kymmeneen vuoteen parempaan suuntaan? Noh.. tämmönen kommentti ei ehkä sovi näin pinnalliseen blogiin..

 7. Hei! Mulla olis postaustoive; kotipostaus! :) En kyllä tiedä, onko sinulta jo sitä kysytty ja ehkä se on liian henk.kohtaista esitellä kotia? Mutta vaikka jotain lempparijuttuja kotoa? :) Olis kiva! (Kiinnostuin nimittäin nuista rappusista ja mihin ne vie :D )

 8. Anonyymi: Saulin kanssa olen samoilla linjoilla Natosta, Eurosta ja pidän hänen tavastaan puolustaa yrittäjyyttä ja sitä, kuinka työnteko on tärkeää yhteiskunnassamme. Hän huomioi myös syrjäytyneet sekä omaa kristillisiä arvoja. Siinä muutama syy.

  Anonyymi: En sanoisi, että ihan sama kuka on presidentti. Onhan se esikuva maastamme maailmalla. Edustaa Suomen arvoja ja periaatteita, me hänet sinne kuitenkin valkkasimme. :)

  Anonyymi: Kotiani näkyy tässä postauksessa: http://jutta-onmyway.blogspot.com/2010/11/my-home.html
  Mutta voisihan sitä päivitelläkin… :) Sen verran paljastan, että raput vievät parvelle ;>

 9. Samaa mieltä Natosta? Haluat siis Natoon? Ootko koskaan miettinyt, mitä hyötyä siitä on Suomelle? Niinpä niin, yksi rahareikä vaan lisää, Suomi ei koskaan tule saamaan siitä hyötyä itselleen.

 10. ”Oli harmillista lukea lehdistä, että osa jengistä piirtelee äänestyslappuunsa kaikkea muuta ylimääräistä. Onko se sitten jotain kettuilua vai muuten vaan typeryyttä. Harmi sinällään, että monet äänet menevät hukkaan.”

  Tarkoititko tällä sitä että kirjoittaa lappuun numeron ja sitten sydämiä tms ylimääräistä ja näin ollen ääni hylätään? Jos näin, niin olen samoilla linjoilla. Täytyy kuitenkin muistaa että äänestämättä jättäminen tai kirkkoveneen äänestäminen on myöskin kannanotto. Itselläni ei näistä kahdesta ehdokkaasta napannut kumpikaan. Pienen piston tunsin sydämessäni, mutta katsoin kuitenkin paremmaksi olla lähtemättä -35 asteessa kävellen äänestämään tyhjää tai aku ankkaa. Onneksi nyt on vaalit ohi ja kansa sai haluamansa presidentin :)

 11. Anonyymi:
  Saulin sanomaa…
  ”On syytä tehdä yksi asia kohdaltani tyystin selväksi: Että Natoonko? Sitä tungetaan, vaali vaalilta, väkisin kurkustani alas, mutta en sitä nytkään niele. En ole esittänyt, että Suomen tulisi noin vain liittyä Natoon. Olen kyllä esittänyt ja esitän edelleen, että edistäisimme eurooppalaista puolustusyhteistyötä niin pitkälle kuin se on mahdollista. Päätepisteessä vastaan voi tulla myös Nato, siis se ”eurooppalaisempi Nato” Siihen ei ole menoa, ellei kansanäänestyksellä niin päätetä. Tällä hetkellä ei ole nähtävissä uutta globaalia blokkiutumista, sillä kehittyvät maat ovat kovin erilaisia ja etäälläkin toisistaan. Yhdysvaltojen ja Euroopan transatlanttinen yhteys edustaa pysyvyyttä Euroopan kannalta. Silti on selvää, että niin suuret kuin pienetkin maat joutuvat miettimään omaa asemointiaan erilaisten vaihtoehtojen varalle. ”

  Eli kaikki ei tosiaan ole niin mustavalkoista.

  Anonyymi: Juuri tuota tarkoitin, kun siitä luin. Harmillista. Mutta ymmärrän senkin jos ei halua äänestää kumpaakaan… mutta miksi vaalilappu pitää sotkea. Typerää minusta.

  Anonyymi: No sinä loistat onneksi puolestani! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta