Tulevaisuus?

Olen tässä viime viikkoina kovasti miettinyt tulevaisuutta. Tai niinkin pitkälle, kuin ensi syksyyn. Valmistun toukokuussa, joten nyt olisi aika miettiä haenko kouluihin jatko-opiskelemaan, lähdenkö reissaamaan vai haenko töitä. Vaihtoehtoja on, kun vaan osaa valita niistä sen oikean. 


Opiskelujen suhteen eniten kiinnostaa markkinointi, muoti- ja hyvinvointiala. Terveelliset elämäntavat, ruokavalio jne. ovat kiinnostaneet jo useamman vuoden. Personal-Traineria olen harkinnut ja lisäksi miettinyt, josko lukisi ravintoterapiaa esim. avoimessa. Toisaalta olen kiinnostunut juuri markkinoinnista, mediasta, muodista ja kaikesta ns. pinnallisemmasta. Nyt pitäisikin miettiä haenko opiskelemaan jotain noista aloista, kenties ammattikorkeaan tradenomiksi tai personaltraineriksi.


No sitten… TOISAALTA taas jos mielenkiintoinen työpaikka osuu kohdalle, houkuttaisi sekin. Olen aina uskonut siihen, että opiskelu ei ole avain onneen vaan nykypäivänä mennään enemmänkin suhteiden avulla. Niin löydetään ne mielenkiintoisimmat työt ja mahdollisesti työssä voikin sitten edetä vaikka myyjästä yrityksen johtoon. Kaikki on itsestä kiinni. Toki kouluttautuminen on arvostettavaa enkä missään nimessä sano, etten liputtaisi opiskelun puolesta! 
Ja mites tuo matkustelu? 🙂 Olisi ihana lähteä maailmalle vaikka vuodeksi. Sellainen kokemus olisi niin mieltä rikastuttava, että en voi olla pyörittelemättä ajatusta päässäni.

Ähhh! Miksi ei voi vain tehdä kaikkea samaan aikaan??!! Vuodet vierivät super nopeaa, joten on tärkeää tehdä nuorena asioita ettei sitten vanhana kaduta. 🙂
Noh, monet asiat kiinnostavat ja koitan valkkailla sen mikä tuntuu eniten oikealle. Koulujen haut alkavat ihan kohta, joten niihin hakeminen on nyt ajankohtainen. Luotan kuitenkin pohjimmiltani, että kaikki järjestyy ja luotan omaan intuitioon ja fiilikseen. Mikä tuntuu oikealle on paras valinta. 

Ovatko muut vastaavissa tilanteissa? Kertokaahan mitä meinaatte tulevana syksynä?! 
Opiskeluja, töitä, reissailua tai jotain muuta? 🙂

Kommentit (17)
  1. Anonyymi: Ja anna säkin jo asian olla ja keskity vaikka siinä uralla etenemiseen. 🙂

    Anonyymi: Oletpas ollut rohkea! 🙂 Itse olen aina tavallaan halunnut mutta tavallaan pelännyt jättää ”kaiken”. Vaikka tiedän, pelkääminen on turhaakin turhempaa… Mutta katsotaan! Kiitos kuitenkin rohkaisustasi! 🙂

  2. sinuna en ees miettis vaan lähtisin ehdottomast ulkomaille. opiskelemaan tai töihin. itse samanikäinen kun sinä ja lähdin syksyllä Espanjaan töihin. hetkeäkään ei ole kaduttanut. nyt on se tilaisuus kun ei vielä perhettä ole, kun ei ole opiskelut kesken, ei poikaystävää suomessa pidättelemässä yms. upein kokemus mitä ollu. suomessa ehtii ollamyöhemminkin ja opiskelujakin voi suorittaa lisää vaikka perheellisenäkin mut ulkomaille lähtö on aina silloin haastavampaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *