Treenaillen

En olekaan hetkeen päivittänyt liikuntapäiväkirjojani, joten aika olisi. En nyt ehkä enää lähde viime viikon treenejä ruotimaan, joten listaan tämän kuluneen viikon treenit tähän päivään saakka. Viikko on ollut aika raskas ja hektinen, meillä töissä oli tänään kevään lehdistöpäivä, joka vaati hommia eilenkin iltamyöhään saakka. On ollut tosi väsynyt fiilis ja jotenkin paukut hukassa joka saralla. :/ Olen mennyt nukkumaankin jo ennen 24 mikä on minulle varsinainen ihme. Kertoo ettei kaikki taida olla kunnossa! :D


Kävin muuten tänään vihdoinkin kokeilemassaElixian 500 kcal tuntia. Mielipiteeni tunnista on, että rankka joo… mutta odotin jotain vielä hc:mpää. :D Toki kaikkeen voi vaikuttaa sillä omalla panoksella, kuinka nopeasti tekee toistot, paljonko on painoja jne. Mutta en kuitenkaan sanoisi, että olin treenistä niin poikki etten olisi jaksanut enää tyyliin liikkua. Olen kuullut lähinnä tuon kaltaisia kommentteja ihmisiltä…?! Ja lisänä tähän vielä, että olen potenut koko päivän hieman flunssaista oloa, etten ollut edes täydessä terässä. :D

Treenejä:
MA Spinning 45 min + vatsalihastreeni 20 min.
TI Spinning 45 min + käsilihastreeni vapailla painoilla + vatsat & selät.
KE Juoksumatto 35 min + crosstrainer 15 min + kahvakuulatreeniä ( kyykyt, kahvakuulakävely ja yhden jalan eteen astuminen kuulat molemmissa käsissä.) Vatsalihakset 20 min.
TO 500 kcal-tunti + crosstrainer 25 min.

Mites teidän treenit ovat tällä viikolla sujuneet? :)

Tänään alkoi hiusprojektini. Ostin pari väripurkkia, joilla meinaan laittaa kotikampaamon pystyyn. Moni aina ihmettelee miten uskallan kotona värjäillä mutta eihän se mitään tähtitiedettä ole. Noiden raitojen kanssakin aijon onnistua. Laitan niitä siis liukuvärityyppisesti, enkä missään nimessä symmetrisesti. Ja latvaan pääpaino, luonnollinen ja huoleton olisi toivottu lopputulos. Katsotaan kuinka käy! :)

Moikka moi!
On my way

7 vastausta artikkeliin “Treenaillen”

 1. Kuinka montaa eri liikettä teet vatsalihaksia ton 20min aikana? Teetkö lankkuja kuinka kauan vai teetkö ollenkaan?:)

 2. Hmm kerroinkohan aikaisemmassa viestissä että tarkoitan siis, että kuinka monta liikettä VATSALIHAKSIA kerkeät tehdä tuon 20minuutin aikana :D?

 3. Mulla on mennyt viikko näin:

  ma: 25 min ulkoilu-kyykkyjumppa (n.300 toistoa) + venyttely
  ti: kuntopyörä 45 min matalasykkeellä, salitreeni selät + rinta, venyttely
  ke: tehokävelylenkki 55 min
  to: aamulenkki 35 min, iltatreeninä porrasjuoksua 40 min
  pe: aamulenkki 20 min + illalla vielä salille hauis-hartia-ojentaja- treeni ja pyörällä polkemista.
  Lauantaina sit salille tekemään jalat :)

 4. hei ! voisitko tehdä postauksen siitä kun värjäät hiuksesi noilla (: olisi tosi kiva juttu !

 5. Anonyymi: Teen kymmenen liikkeen sarjoja x 3. Ja siihen kuuluu perus istumaannousua, sivuvatsoja, selällään jalat suorana alan- ja sivuille sarjoja. Lisäksi painon kanssa sivukiertoja jne. Eli en tee tietyn kaavan mukaan vaan aikalailla fiilispohjalta. Välillä jumppapallolla ja rullalla… ym.

  marsuzioni: Turhaan sitä pelkäät, tosi simppeliä ainakin hupulla. :)

  Inkku: Ootpas ollut tehokas! :)

  Anonyymi: Hiuksista tulee postausta, jos tulos nyt on hyvä. ;) Vielä hiukset märät, joten lopullinen tulos ei kunnolla näy.

 6. Heippa!

  Käytkö ikinä BodyPumpissa!? en oo hirveesti lukenu noit sun treenipäiväkirjoja aiemmin. Millaisilla painoilla teet, jos/kun käyt!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta