Moi!

Tänään nautin palkkapäivästä ja kävin kiertämässä hieman kaupoilla. Mukaan tarttui muutama ALE-tuote ja jotain normaalihintaistakin. Olen nykyään niin laiska shoppailija, jaksan maximissaan tunnin kierrellä ja sitten alkaa jo kotiin meno kiinnostamaan. Katson kaupat myös hyvin pintapuolisesti läpi, en jaksa kollata jokaista rekkiä juurta jaksain. Silmäilen ja jos silmääni osuu jotain mielenkiintoista aika varmasti sen ostan, ja todellakin ilman sovitusta! Koti on sitä varten. :)

Raitarakkauteni ei sitten koskaan häviä. ZARA 7,95 €.
Gina Tricotin musta paita, jossa olkapäät paljaana. Tykästyin. 14,95 €.
Nilkkurit, DinSko 19,95 €.
Hetki sitten muuten varmistui osallistumiseni kevään Helsinki City Runille. Tavoiteaikani on tosiaan 1 h 50 min. Innolla odotan lumien sulamista, kun pääsee oiken maastoonkin juoksemaan! :) Käykäähän tykkäämässä HCR:stä Facebookissa TÄÄLLÄ! 
Alla treenaajan iltapala, eli meikäläisellä aika yleinen sapuska. Munakas, jossa kaksi munaa keltuaisineen, sulatejuustoviipale pilkottuna, kalkkunaleikettä pilkottuna, maitoa ja mausteita. Rinnalle sitten hieman luomu-salaattia ja Kesoa. 
Ja nyt aloitan raidoittamaan hiuksiani, palaamme huomenna!
Ihanaa perjantaita kaikille! :)

On my way

4 vastausta artikkeliin “Moi!”

  1. EIKÄÄÄ samat kengät olisi saanut sellon dinskosta 9.90:D puolet pois alehinnoista!!outoa ettei kaikissa liikkeissä ole sama juttu-.-

  2. annika: Ihana kuulla, kiitos!
    Kävin kurkkaamassa, kivalle vaikutti myös sinun blogisi. :)

    Maria Anita: Joo, noin halvoiksi ihan huiput! :)

    Kiitos paljon, toivottavasti vierailet jatkossakin!

    Anonyymi: Ähh..eikäh. :( Keskustassa oli siis myös ale-hinnoista puolet mutta ko kengät oli 39.90 ja siit puolet. Mutta eipä tuo kymppi nyt paljoa paina, noiden oikea hinta oli kuitenkin 80 eurossa. Eli 20 € kengistä on super vähän. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta