Suoristusrauta hakusessa!

Huomenta kaikille! Minulla on ollut jonkun aikaa jo hakusessa kunnon suoristusrauta. Kunnollisella tarkoitan sitä, että se pitäisi olla sellainen, jolla voi tehdä nopeasti hiuksiin kivoja laineita onnistuen niissä. En nyt tiedä onko tekijässä vikaa mutta en onnistu hommassa vaikka kuinka katsoisin ohjevideoita ja samalla koittaisin kähertää tukkaani. Ei, vikahan ei voi olla minussa, joten sen täytyy olla nykyisessä raudassani!;) Rautahan on useamman vuoden vanha ja ei mitään kunnon merkkitavaraa. Epäilen, että rautaosa on liian korkea tuohon kihartamiseen?! En nyt ole varma, joten laitan kuvan nykyisestä raudastani niin saatte kertoa minulle olenko väärässä! :)

Huonoahan tässä nykyisessä raudassani on myös se, ettei siinä pysty säätämään lämpötilaa. 
Katselin tänään Sokoksen verkkokaupasta rautoja. 
Silmääni osuivat etenkin Remingtonin S6600-muotoilurauta, joka näyttää ja kuulostaa sille, että olisi hyvin  monikäyttöinen. 

Sitten Vidal Sassoon suoristusrauta, joka vaikuttaisi myös hyvälle. Hintakin hieman korkeampi. Mikä ehkä kertoo hyvästä laadusta? :)
Lisää Sokoksen rautoja löytyy täältä.
Toivoisinkin nyt teidän mielipiteitänne siitä, mikä on HYVÄ suoristusrauta? Onko jokin tietty rauta, jota ette enää pois vaihtaisi? :)


On my way

20 vastausta artikkeliin “Suoristusrauta hakusessa!”

 1. Musta sun kannattais ostaa Remingtonin pearl sarjaan kuuluva suoristusrauta:) sarjaan kuuluu myös ”puikkokihartimia” ja ne on ihania ja hyviä!

 2. Remington on paras! Oma vanha remington kesti yli 6vuotta kunnes ainut vika oli se, että toisen raudan pinta oli vähän kulunut.

 3. Jos haluat kiharoita tehdä, kato että noi raudan reunat ovat pyöreät. Nykyisessä raudassasi on hieman neliskanttiset niin se voi olla syy, ettei kiharoita tule kunnolla :)

  ite vannon GHD:n nimeen, kallis jooo. Mutta mullakin on nyt lähössä vissiin kahdeksas vuosi saman raudan kanssa.. Eikä oo vielä mitään ongelmaa :)

 4. Raudan reunat tulee olla pyöreät, että sillä saa kiharat aikaan. GHD:n rauta on paras kaikista, sitä käyttävät kampaajat ja hintaakin sillä on hunajaiset.. yli 200 euroa.

 5. Mäkin suosittelen remingtonin pearl suoristinta ! Sain joululahjaksi,enkä vaihtais pois ! :)Sillä saa myös tosi hyvin tehtyä kiharoita :)Suosittelen!

 6. Mulla on Clas Ohlsonin rauta, n. 20e. Mulla on maailman hankalimmat hiukset ja oon kokeillut vaikka mitä rautoja, monet on kyllä perushyviä, mutta Ghd:n pinkki (jota ei kai enään saa) on paras ja jaetulla kakkossijalla on sitten musta Ghd ja toi Clasun Colinen rauta, joissa onkin sitten yli 100euron hintaero :)

 7. mä suosittelen remingtonin sleek and curlia. maksaa n. 50e ja ainakin yksi mun kampaajaystävä sanoi, että ihan samanlaisen tuloksen saa, kuin ghd:lläkin.

 8. OBH Nordican Bjorn Axen Tools-sarjan 3099-malli. Paras suoristusrautani tähän mennessä. Pitkä johto, säädettävä lämpötila, saa tehtyä myös kiharat helposti, alas painuvat levyt varmistavat kunnon suoristumisen. Ja ehdottomasti nopein suoristusrauta. :)

 9. Hei!

  Älä missään nimessä osta rautaasi marketista. Maailmassa on vain kaksi hyvää merkkiä kun puhutaan kestävistä ja hyvistä muotoiluraudoista: GHD ja CLOUD NINE. Näitä rautoja löytyy hyvin varustelluista kampaamoliikkeistä. :)

  T: ammatiltaan hiusmuotoilija :)

 10. No tietenkin ghd! Lookfantastic.comista sen saa satasen halvemmalla kuin Suomesta, loistava kapine! =)

 11. Remington on ollut käytössä iät ja ajat. Ehdottomasti kestävin ja laadukkain suoristusrauta mitä löytyy :)

 12. Remington pearl ehdottamasti! ostin puoli vuotta sitten ja en voi olla ku enemmän tyytyväinen!

 13. Mullekkin on kaksi kampaajaa sanonut, että GHD ja Cloud Nine on aivan omaa luokkaansa raudoissa…
  Mä tykkään tehdä kiharat sellaisella muotoilusauvalla, koska jotenkin (varsinkin taakse) on suoristusraudalla vaikea saada niitä kiharoita.
  Sulla tosin voi olla helpompaa, koska sulla on niin pitkä tukka.

 14. Ihanaa, kun olette jaksaneet antaa noinkin paljon vinkkejä! Kiitos paljon! :)

  GHD on saanut täällä selkeästi eniten kannatusta. Hmm. Laitan vinkkinne ylös ja katselen vähän millä hintaluokilla näitä rautoja löytyy. 200 € rautaan tuntuu todella paljolta… :/ Mutta laatu on aina tietysti laatua. Aijon käydä ensi viikolla Stockkalla tsekkailemassa, katsotaan mihin päädyn! :)

  Katri: Oon lueskellut sun treeniblogia. ;) Upeat tavoitteet, tsemppiä treenaamiseen!

 15. Ghd on kyllä aivan paras! Oon nyt vähän yli vuoden käyttänyt eikä loppua näy. Kannattaa tilata Ghd netistä, esim. lookfantastic.comistä niin saat raudan puolet halvemmalla eli n. 100eurolla. Niin ite tein ja oon lukenut monista blogeista muiden tehneen samoin! :)

 16. Olen kans GHD-rautojen käyttäjä. Hommasin oman GHD:ni brittiläisestä lookfantastic.comista. Kuten joku muukin tuolla on kommentoinut, kyseiset raudat kustantaa tuolla puolet vähemmän kun Suomessa. Oma rautani on jo kolme vuotta vanha, mutta toimii edelleen aivan kuin uusi :)

  Käytin ennen GHD:n sijoittamista markettien suoristusrautoja, ja vaihdoin valehtelematta silloin rautaa joka vuosi. Älysin ruveta oikeasti jemmaamaan niiden rautojen takuu-kuitteja huolellisesti, koska joka ikinen halppisrauta pimahti alle vuoden käytön jälkeen ennenkun takuu meni edes umpeen. Sain aina rahat takasin ja hommasin typeränä sillä rahalla uuden, eri markettiraudan :D

  huomasin myös että markettirautojen levyihin paloi tosi äkkiä kiinni kaikenlaista töhnää; muotoilutuotteiden jäänteitä ja muuta epämääräistä, jota ei saanu millään rapsuttamalla irti. Ei oo muuten ghd samanlainen lian kerääjä.

 17. Tolla kuvassa olevalla Sassoonin raudalla ei ainakaan kiharat ole mulla onnistunut hyvin.. :(

 18. Hei!
  onko noissa lookfantastic.comista ostetuissa raudoissa Suomen pistorasioihin sopivat pistokkeet? Tilasin jonku sähkölaitteen Englannista, ja siinä oli Englannin pistoke, joten siihen piti hommata sellainen adapteri (joka kyllä löytyi Clas Ohlsonista).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta