SmileAway

Kävin viime syksynä hampaidenvalkaisussa Boccalla. Minulle tehtiin kevyt valkaisu ja hampaani valkaistuivatkin ihan kivasti. Juon kuitenkin kahvia ja teetä, jotka tiedetysti värjäävät hampaita. Olen mainostanut myös omassa blogissani SmileAwayn kotivalkaisusettejä. Nyt ajattelin ensimmäistä kertaa tilata kyseisen aloituspakkauksen ainakin kokeeksi. Koskaan en ole kotivalkaisuun turvautunut mutta kai se voi olla tehokaskin? 

SmileAwayn aloituspakkaus sisältää:
– Tehokkaan valkaisugeelin
– Muotoutuvat hammasmuotit
– Väriskaalan tulosten seurantaan
– Helpot ohjeet

Ja hinta on VAIN 3,50 €!
Onko teillä kokemuksia kotivalkaisuista tai kyseisestä tuotteesta? Kuulisin mielelläni! 🙂

Valkaisusetin pääset tilaamaan TÄÄLTÄ!


Kommentit (6)
  1. ”Miksi et mainitse postauksessasi että tilaamalla tuon aloituspakkauksen sitoutuu kolmeksi kuukaudeksi jäseneksi ja maksamaan seuraavat erät hintaan 49e+postituskulut!! Kaikki eivät tajua lukea toimitusehtoja!

    ”13. Irtisanominen

    Tilauksesi voidaan irtisanoa milloin hyvänsä. Huomaa kuitenkin, että tilauksessa on aloituspakkauksen jälkeen 3 kuukauden sitoutumisaika. Tämän jälkeen tilauksessa on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanominen astuu voimaan siitä, kun saat meiltä vahvistuksen irtisanomisesta. Irtisanominen tulee tehdä kuukautta ennen seuraavan tilauskauden alkamista.”

    Ole kiltti ja poista tämä postaus tai vähintään lisää tämä maininta siihen Jutta. Et kai itsekään halua edistää tällaista toimintaa?”

    Joo sama homma… olin jo täyttänyt kentät, kunnes huomasin et ei jumalauta, tämmönen puhelinmyyjien suosima kusetus, eka hehkutetaan et saat tyyliin ilmaseks jotakin, sit lukeekin maailman pienimmällä fontilla jossaki ihan lopussa että joo, terppa sun pitää tosiasiassa maksaa 150€ että saat tän ”ilmasen” jutun 😀 eijeijei… elikkä kaukaa kantsii kiertää. todennäkösesti vielä kaikkia tonne syötettyjä osoitetietoja tehokäytetään puhelinmyynnissä vielä, et moi vaan 10 soittoa viikossa ja kaiken paskan myymistä sit loppuelämäks…

  2. Anonyymi: Koska oletan, että jokainen joka tilaa jotain tietää, että tilausehdot luetaan aina lävitse. 🙂
    Tuo asiahan lukee siinä yhteystietojen alla ihan selkeästi. Ei minun tarvitse alkaa kaikkia tilausehtoja täällä latelemaan. Tilausta tehdessä homma on jokaisen omalla vastuulla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *