Urheilurintsikoista

Olen käyttänyt aina perinteisiä sporttimallisia, kupittomia urheilurintsikoita ja ajatellut urheilurintsikoiden tukevuuden tai sen puutteen olevan vain isotissisten ongelma. 🙂
Nyt, kun olen alkanut taas juoksemaan pidempiä matkoja, huomasin ikäänkuin pienoisen ”hölskymisongelman” ja sen seurauksena aloin syvemmin asiaa pohtimaan. Ehkä tuollainen perustoppi ei riitäkään juostessa tukemaan rintoja täysin. (?!) Näiden ajatusten innoittamana ostin tänään tukevammat sporttiliivit kokeeksi, mistäs muualtakaan kuin Lindexistä. Jos niitä käyttäisi etenkin juoksutreeneissä, salitreenissä ja xyclingissä, kun rinnat eivät pompi.

Yllä siis muutamat urheilurintsikoistani, nämä alimmaiset ostin tänään. En huomannut ottaa kuvaa takaa mutta niissä tosiaan on rintsikka-kiinnitys ja kiristysmahdollisuus olkaimissa. Tuntuivat erittäin hyviltä päällä. Harmi vaan, että väreinä oli vain perus musta- ja valkoinen. Tykkään niin paljon väreistä treenivaatteissa, että nuohan ovat ihan tylsät. 

Millaisia urheiluliivejä te suositte? 🙂
Kommentit (8)
  1. Joo, kyllähän tuo pitää varmasti paikan. Mutta itseäni ahdistaa jos rintsikat puristaa edes vähän. Pistetääs kuitenkin korvan taakse ja ensi kerralla koklaan 70 cm. =)

  2. Itse oon liivimyyjä ja treenaan paljon, eli tää on mun ”sydämen asia”:D
    Noi toppimalliset ei tosiaan ole mitenkään tukevia, periaatteessa saman asian ajaa treenitopit missä on sisäänrakennettu liivi. En suosittele noita muuta kun kuntosalilla laitetreeniin:)
    Muuhun liikuntaan on oltava tukevammat! Itse käytän Shock Absorberia (stockalta saa) ja championin toppimallisia sitten vähän kevyemmässä liikunnassa. Ja ympärys on oltava tiukka! jos se on liian löysä niin tukevat liivit on valitettavasti sillon yhtä tyhjän kanssa. Kannattaa marssia liiviliikkeeseen (tai stockalle) ja pyytää myyjä auttamaan, niin saa parhaat mahdolliset liivit:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *