Keikka

Eilen oli ystävänpäivä, sydänpäivä niinkuin minä sitä nimitän. 🙂 Olin illalla Heidin kanssa kuuntelemassa Sharonin laulukeikkaa Forumin ONLY:ssä. Siellä oli siis pieni muodollinen tilaisuus, jossa kaikki vaatteet olivat – 20 % ja tarjolla oli pientä napposta. Sharon veti mielettömän hyvin, lauloi myös omia uusia biisejäänkin. Tirautin muutaman kyyneleen koskettavien sanojen johdosta, aitoja tunteita ja tapahtumia todellisesta elämästä. Ystäväthän ovat ne, jotka ovat myötäelämässä.

Tilaisuuden jälkeen lähdettiin Sharonin kanssa vielä syömään. Eksyttiin Nepalilaiseen Punavuoreen. Taisi olla ensimmäinen kertani, kun söin Nepalilaista ja täytyy sanoa, että nam. Etenkin tuo pullaleipä oli ihanaa! 

Tilaisuudesta saatiin muuten vielä mukaan pussukat, joissa oli esim. seuraavanlaiset tuotteet. Olen odottanutkin, että pääsen testaamaan tuota Garnierin uutuutta, kun kaikki siitä puhuvat! Ajatuksia siitä tulossa lähipäivinä. 🙂

Nyt unten maille. Huomenna tulossa ihana 12 tunnin työpäivä. Tässä ollaan kohta menty kaksi viikkoa ilman vapaapäivän vapaapäivää, joten siksi odotankin perjantaita ja viikonloppua jo kuin kuuta nousevaa! 
Halauksia! <3

Kommentit (4)
  1. Anonyymi: Kyllä sain. 🙂

    Anonyymi: Kirjoitan siitä postauksen ihan juuri!

    Anonyymi: Sori. Juuri kotiuduin 12- tuntisen työpäivän jälkeen. Välillä kommentit joutuvat odottamaan, vastaan kyllä aina niihin jossain vaiheessa!

  2. ois ihan kiva jos viittisit vastata vähiin kommentteihis:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *