Perjantaina

Olin perjantaina käymässä NAMUN Vip-juhlissa ja Tigerissa Cirque Du Soirs extraordinary night-bileissä. Vedin 12-päivän työputken ja tarvitsin todellakin tuulettumista, oli mukava ilta    kaikinpuolin! :) Alla muutama kuva illan asustani, baarissa kameraa ei taaskaan tullut käytettyä.

Nyt salille ja ripsihuoltoon! Palataan!

On my way

6 vastausta artikkeliin “Perjantaina”

  1. anni: Kiitos =)

    Melinda: Kiitti! Joo, mun lempparit!

    Ellysi: Ne olivat helmi löytö Slovakiasta. :)

    Anonyymi: En osaa oikeastaan sanoa. :) Eivät hiukseni koskaan ole olleet mitkään luirut, kuvasssa niitä on vaan käsitelty ja siksi ohuen näköiset.
    Minulla oli pidennykset 1,5 vuotta. Laitoin ne aika pian ohjelman jälkeen. Tuona aikana hiukseni kasvoivat pituutta ja ne olivat entistä vahvemmat. En tiedä mistä sitten johtunee, monilla käy päinvastoin?! Mietin, että ehkä oma hius joutui vähemmälle kulutukselle pidennysten alla…en tiedä? Muistetaan myös, että elämäntavat ja ruokavaliokin vaikuttaa- ja stressi. Kynteni ovat kuitenkin huonokuntoiset, eivätkä kasva… eli outo kombinaatio. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta