Uusi rauta

Ostin perjantaina vihdoin sen uuden muotoiluraudan. Päädyin Remingtonin rautaan, koska sitä niin paljon kehuttiin täällä bloginikin puolella. Rauta näytti myös olevan sopivan ohut ja ns. sellainen millaiseksi olen hyvän raudan mieltänyt, eikä hintakaan hiponut pilviä.
Nyt vaan sitten kokeilemaan millaisia kiharoita sillä saa aikaiseksi tähän karheaan tukkaani! 

Hiusprojektini sai alkunsa viime viikolla. Laitoin kotiraidoilla vaaleita raitoja hiuksiini, etenkin latvaan. Sain hiuksiin paljon vaaleutta mutta en kuitenkaan tarpeeksi. Mietin nyt seuraavaa siirtoani, tuleeko se olemaan ihan liukuvärjäys vaalealla latvoihin vai laitanko toisen paketillisen raitoja samalla taktiikalla, katsotaan. Vaalennuksethan ei hiukselle herkkua ole. Alla olevista kuvista näkee hieman tämän hetkistä tulosta.

Mitäs mieltä? :)

On my way

7 vastausta artikkeliin “Uusi rauta”

 1. heips!

  Laitoitko kaupan raitaväriä päähän vai ihan vain värinpoiston?

  Mustatukkaisena tyttönä meinasin(töistä muutamat vapaat alkaa) jotakin vihdoin tehdä tukalleni.. liukuvärjäys mielessä.. oon ihan pihalla mitä pistän päähäni värinpoistoa, raitaväriä vai värinpoistoa+vaaleaa väriä.. help !:D sulla näyttää tod. kivalta tuo tukka btw:)

 2. Hyvältä näyttää! onko sulla omat hiukset kokonaan vai pidennykset? :)

 3. Anonyymi: En ole koskaan tehnyt värinpoistoa, eli ihan raitapaketin laitoin. Poly Blonde taisi olla merkki. Ja hupulla, todella tiheään. Värin levitin sitten noin puolesta päästä alaspäin.

  No kiva kuulla! :) Itse en ole vielä täysin tyytyväinen…

  Anonyymi: Kiitos! :)

  Anonyymi: Kiitos! Omat hiukset ovat. :)

  Anonyymi: Kiva, kiitos! Toivottavasti sinulla onnistuu projekti, mulla tosiaan vielä hiontaa vaille valmis.

 4. Oletko huomannu suurta eroa hiusten kunnossa, tai rasittiko vaalentaminen paljon latvoja? :)

 5. Anonyymi: Noh, ehkä kuivuutta joo. Mutta mun hiuslaatu on kyllä luonnostaankin karhea, joten voiko se nyt oikeestaan karheemmaks enää tullakaan.:) Tänään tosin viimeksi tein öljyhoidon suihkun yhteydessä, se jelppii aina vähän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta