Oh Hank, oh Hank…

It”s Hank-time! Seuraan todella vähän televisiota, tai ylipäänsä mitään sarjoja sieltä. Ainoa johon olen koukussa on Californication. Ihan loistava sarja ja nykyään mun maanantai-iltojen piriste! Nytkin ihana maata sohvalla 12-tuntisen työpäivän jälkeen ja heittää aivot narikkan. Hank on sellainen retkun ketku, että eihän tuollaisesta aviomieheksi ole. Mutta se ajatus siitä, kuinka hän rakastaa Karenia, ja tietää hänen olevan se oikea MUTTA… Elämä ei mene ilmeisesti koskaan kuin elokuvissa. Jokatapuksessa huippu sarja, näitä jaksoja voisin katsella vaikka koko päivän! ;) Any other fans? 

Ja vähän kevyttä iltapalaa, karppilettuja tonnikalan ja oliivien kanssa.
Zau!

On my way

4 vastausta artikkeliin “Oh Hank, oh Hank…”

  1. Mä! Ainoita sarjoja, jotka on vaan pakko nähdä. Paitsi eilen nukahdin kesken sarjan sohvalle. Onneksi sen näkee Ruutu.fistä jälkikäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta