Räps

Kävin sunnuntaina jälleen huollattamassa ripseni. Nykyään huoltoväli on minulla noin kaksi viikkoa, max kolme. Olen huomannut, että jos pidän huoltovälin kolme viikkoa, ovat räpsyt aika nihkeässä kunnossa. Se on niin ärsyttävää jos ripsikoloja syntyy ja ne muutenkin sojottavat joka suuntaan. Mielestäni, jos ripset omistaa niin ne pitää pitää suhteellisen fresheinä jatkuvasti, ihan jo muiden iloksi. Käyn huollattamassa ystävälläni ja maksan huollosta huikeat 20 €. Ripsien pituus on 11- ja 13 mm, eli hieman sekoiteltuna.
Minulla on ollut pidennykset nyt jo vuoden päivät, välillä mietin pitäisikö pitää jonkinlaista breikkiä. Mutta jostain kumman syystä aina siirrän sitä eteenpäin. :)

Kuinka usein muut huoltavat? Ja onko jotain vinkkejä joilla saada ripset pysymään parempina pidempään? Saa kertoa! :)

Ps. Vielä kannattaa muuten hyödyntää Trendin kamppistarjous TÄÄLTÄ!
Eli Trendi 4 numeroa + Cityshoppari + itse valitsemasi tilaajalahja hintaan 16,90 €!
On my way

6 vastausta artikkeliin “Räps”

  1. Oon ihan samaa mieltä, että mikäli haluaa pitää ripsipidennyksiä, on myös pidettävä ne kunnossa ja huoltaa heti kun ne sitä vaatii! Välillä näkee esimerkiksi duunissa asiakkaita, joilla sojottaa enää pari hassua karvaa sinne tänne… Karmivan näköistä! :D

  2. Mulla oli ripset yhteensä 3 vuotta ja jäädessäni äitiyslomalle jätin ripset pois. Voi paratkoon miten omat ripseni olivatkaan kärsineet noista vuosista!! Aina ennen olin saanut päivittelyä siitä kuinka pitkät ja tuuheat omat ripseni ovat, mutta nyt voin harmikseni todeta että jäljellä ei ole kuin olemattomat tyngät joihin ei saa näyttävyyttä edes ripsivärillä. Surettaa, ja mietin olivatko ne 3 vuotta tämän arvoisia… Viimeisestä huollosta on nyt kulunut kohta vuosi eivätkä omat ripseni ole vieläkään kasvaneet takaisin…
    Kai tässä voisi epätoivoivoisena ruveta kokeilemaan jo jonkinlaisia ripsiseerumeja??
    Toivottavasti sinulle ei käy samoin!

  3. Anonyymi: Voi ei, ikävää. :(
    Onhan kolme vuotta tietysti pitkä aika… tähän vielä pari vuotta lisää. Ehkä mä kesän jälkeen pidän sen breikin suosiolla. :)Kannattaa kyllä kokeilla seerumeita. Olen kyllä kuullut, että raskauskin saattaa muuttaa naisen hormonitoimintaa sen verran, että vaikuttaa esim. hiusten kuntoon. Voisiko vaikuttaa sinun tapauksessasi myös ripsien kasvuun?! …Tai sitten ne on vaan nuo pirun ripset. :/

  4. olet kyllä todella kaunis! ja kiva tämä sinun blogisi,täältä saa hyviä vinkkejä kuntoiluun ja ruokavalioon:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta