Se BB-voide

Lupailin täällä jo aikaisemmin kirjoittaa mielipiteeni Garnierin BB Creamista. 
Sain muutaman putilon mukaani Onlyn tilaisuudesta ja kotona huomasin ottaneeni vahingossa vaaleamman sävyn voiteesta. Noh, tällä hetkellä olen muutenkin kalpeampi kuin yleensä, joten eipä tuo haittaa. Voiteen luvataan häivyttävän, kosteuttavan, peittävän, heleyttävän ja suojaavan ihoa. Olen käyttänyt voidetta nyt noin viikon päivät.

Hieman voiteen koostumuksesta. Eli voide on kuin meikkivoidemoussea, hieman huokoista. Levittyy iholle erinomaisesti ja jättää pinnalle kuulaan hohteen. Tuotteen voi levittää suoraan puhdistetulle iholle. Minun aamurutiineihin kuuluu aina ihon puhdistus kasvovedellä, jonka jälkeen olen voiteen levittänyt. Tämän jälkeen normaalisti puuteri jne., meikkivoidetta ei siis tarvita. Yhtä asiaa olen kuitenkin miettinyt, koska ihoni on talvisin hieman kuivempi voisi olla hyvä laittaa kosteusvoide BB:n alle, luulen ettei huononna voiteen tehoa juurikaan. (Joku kokeillut?) Tältä voide näyttää kalpealla naamallani:

Onko moni muu käyttänyt tuotetta? Jos niin mitä mielipiteitä herättänyt?
Ps. Kohta ilmestyy taas uusin FIT-lehti! Tilaa Fit itsellesi kamppishintaan TÄÄLTÄ! :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Se BB-voide”

  1. Itse oon käyttäny kyseistä voidetta pari viikkoa ja tykkään ihan hirmusesti. Oma ihonikin on talvella hieman kuivempi, mutta en ole kokenut tarvitsevani laittaa alle muuta rasvaa. Ihon pinta kyllä tasottuu tosi kivasta ja hehkuu silleen mukavasti. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta