Vapianossa

Oltiin tänään pienellä bloggari-porukalla syömässä VAPIANOSSA. Saimme mahdollisuuden tutustua ravintolaan ja sen ihanaan ruokalistaan. En tiedä moniko Vapianosta on kuullut, tai sen tuntee mutta kyseessähän on ns. korttiravintola. Eli ravintolaan tullessa asiakas saa kortin mukaansa, johon sitten tiskeiltä tilaamansa ruoat/juomat ladataan. Lasku hoidetaan vasta lähdettäessä.


Vapianossa ruoka valmistetaan useilla tiskeillä. Asiakas voi itse seurata ruokansa valmistamista ja kertoa mitä siihen haluaa mixattavan. Ruoka on siis 100 % tuoretta ja lämmintä, vasta valmistettua. Omia suosikkejani ovat Vapianon salaatit, niitä olen käynyt aikaisemminkin syömässä. Tällä kertaa maistoin kuitenkin pastaa, tai tummaan spaghettiin tehtyä POLLO PICANTEA ( kananfilettä, appelsiini-chilikastiketta, pinaattikiinankaalia ja paprikaa ). Ja erinomainenhan tuokin oli! Jälkkärinä meille tarjoiltiin ihana CREMA DI FRAGOLA (mascarbone-kermaa ja mansikoita.) Annos oli juuri sopivan mini tyydyttämään makeanhimon näin perjantaina. :) 

Helsingissä Vapiano sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 15, eli ihan Rautatientorin lähellä. Kesäisin heillä on auki myös laaja terassi, jossa on kiva lounastaa/illallistaa sekä nauttia pari lasia viiniä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Vapianoa! :) Palvelu pelaa ja ruoka on maistuvaa.
Nyt leffaan, ihanaa perjantaita kaikille! :)


On my way

4 vastausta artikkeliin “Vapianossa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta