Pikaseen!

Moi kaikille ja hauskaa viikon alkua! Multa tulee nyt hieman viiveellä lauantai-illan kuulumisia. Eli illalla lähdin käymään Lotan kanssa Ahjossa valkkarilla, ei ollut tarkoituksena mennä mihinkään paikkaan nimeltä ”baari” mutta kuinkas siinä sitten kävikään. Noh, ohessa muutama kuva asusta ennen lähtöä. Suoristin hiukset uudella raudalla ja latvat vaan rutisivat. Ehkä tämä vaalennus ei tee kovin hyvää jo valmiiksi kuivalle hiuslaadulle. Nyt on pakko aloittaa joku kosteuttava tehokuuri etenkin tuolle latvaosalle. 
Olisiko teillä jotain vinkkejä? Joku supertehokas naamio?

Tänään oli taas hurjan pitkä päivä, joten palaan huomenna paremmin!
Ihan naatti, joten nukkumaanmeno voisi olla kova sana, mutta ensin Hank Moody. ;)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Pikaseen!”

 1. Jos latvat on ihan kuolleet, korppuset ja haaroittuneet ni ei niihin auta muu kun sakset :/

 2. Muista myös laittaa jtn lämpösuojaa alle :) Ja sit Paul Mitchellin Super skinny serumia voi myös laittaa ennen rautaa (ja vielä sen jälkeen), niin se tekee pehmeät ja sileät latvoista eikä rutise sen jälkeen yhtään niin paljoa :) Mun superkuivassa ja karheessa tukassa ainakin on superhyvä!

 3. Joicon rakennepaikkaavaa naamiota suosittelen lämpimästi, esimerkiks feeluniquelta saa paljon halvemmalla kuin Suomesta :)

 4. Anonyymi: Leikkan latvoja kyllä säännöllisin väliajoin.

  Beanna: Laitoin alle vain lämpösuojasuihketta, ehkä tuollainen voidemainen voisi toimia paremmin?! Ja itseasiassa mulla on joskus ollutkin tuota Paul Mitchelliä. Kiitos vinkeistä! ;)

  Anonyymi: Tack. :)

  Anonyymi: Joo, itseasiassa tänään hiuksiin meni SP:n kunnon öljyhoitoa! :)

  Anonyymi: MACin korallin väristä punaa. Loistava tuote, pysyy ihan mielettömän hyvin!

  Jonna: Okei, pitääkin koklaa! :)

  Anonyymi: Hahah, no en kyllä leikkaa 20 cm. :D Kuivaa osaa on max 5 cm.

  Anonyymi: Toki leikkailen välillä latvoja. =) Pitkässä hiuksessa latvat ovat tottakai kuivemmat, koska hius on niin vanhaa. Viimeksi hiuksiani leikattiin tammikuussa.

 5. Kokeile ihmeessä Kevin Murphy’n Born.Again -hoitoainetta. Maksaa hieman, mutta kun latvoja hauduttaa kyseisessä tuotteessa 10-20 minuuttia, niin… noh, born again!

 6. Kookosöljyä kunnolla latvoihin ennen nukkumaanmenoa! Itse teen näin säännöllisesti. Sitä löytyy varmaan sinulta kotootakin? :) Naamaankin voi laittaa jos tuntuu kuivalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta