Nellyn kevättä!

Selailin NELLYN UUTUUKSIA ja yllättäen poimin sieltä jälleen kerran kaikkea ihanaa. 
Alla kuvia suosikeistani ja silmääni osuneista jutuista. Tämän kevään tavoitteena on ostaa ainakin värillisiä farkkuja/shortseja sekä punaiset farkut ja kengät. Myös nuo alta löytyvät niittikorkkarit ovat ihan mielettömät! Vaatteissa makuuni ovat jo pitkän aikaa olleet niitit,nahka ja rock-henkinen tyyli. Rakastan suunnattomasti myös raitoja ja valkoista. 

Mitäs pidätte?:)

Nellylle shoppailemaan pääset TÄÄLTÄ!
Nyt töihin, palataan!

On my way

3 vastausta artikkeliin “Nellyn kevättä!”

  1. Tarviin sun apua! Oon 160cm ja painan 53 kiloa. Tavoitteenani ois saada rasvaa pois ja saada samalla lihakset esiin vastsassa ja pepun kiinteämmäksi. Olen ns. laiha läski. Käyn 3 kertaa viikossa aerobickissa, tunneista puolet on aerobista ja puolet lihaskuntoharjoittelua. Hiihdän sen lisäksi kerran viikossa. Niinä päivinä kun poltan urheillessa kaloreita (about 500), niin koko päivän kalorikulutukseksi jää vain noin 600 kaloria. Onko se liian rankkaa ? Itse en koe että olisin puhki ja nälkäkään ei pääse yllättämään. Päivinä joina en liiku syön noin. 1300 kaloria ja pidän kerran viikossa herkkupäivän..Kuulostaako toi sun mielestä sopivalta?

  2. Tanja: Joo, mun on pakko saada ne! ;)

    Anonyymi: Taisinkin jo vastata sinulle tuonne seuraavan postauksen kommenttiboxiin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta