Löytö!

Löysin eilen ihan huiput kengät H&M:stä. Yleensä, kun kiertelen kaupoissa haen sitä fiilistä, että ”tuo minun on pakko saada”. Ei riitä pelkkä, ”ihan kiva” tai ”mukiinmenevä” ( ellei tuote ole alessa ). Nämä kengät vaan pakottivat minut ostamaan ne. Viis Hennesin kenkälaadusta, kestäkööt vaikka sen pari kuukautta mutta nautin sitten niistä parista kuukaudesta! :) Käytössä olivat heti tänään, joten pientä sään aiheuttamaa likaa kengissä havaittavissa…

Mitäs tykkäätte? :)

Tulin hetki sitten kotiin. Yleensä lähden aamulla puoli yhdeksältä ja kotiudun iltamyöhään. Ainut aika hoitaa asioita ja ihmissuhteita on meikäläisellä iltaisin. Tänään viihdyin salilla pari tuntia ihan keposeen. Ensin juoksin 50 minuuttia ja sitten hoidin vielä lihaskuntoa vapailla painoilla, sekä kahvakuulalla. Kahvakuula-kävely on ihan mielettömän tehokasta reisille! Suosittelen kokeilemaan. :) Juoksu on tuntunut nyt viimeiset kaksi päivää hyvin kankealta. Se on ollut sellaista hampaat irvessä, ei jaksa meininkiä. Jalat ovat tuntuneet ihan tukeilta. En tiedä mikä tässä nyt on mätännyt, ehkä vaan välillä on niitä päiviä, että ei kulje? Huomenna en kyllä matolle aijo astua. 
Nyt teetä ja venyttelyä, palataan! 

Ps. Kurkatkaahan Me Naiset huikea tarjous TÄÄLTÄ!
On my way

11 vastausta artikkeliin “Löytö!”

 1. Mä jotenki heti arvasin mitkä kengät on kyseessä, kun luin tätä postausta! Ostin ite samaiset kengät tammikuun alussa, enkä ole katunut päivääkään että ne ostin, vaikka kauan mietin niiden ja yhden mekon välillä :)parhaat kengät mitä oon omistanu!

 2. Ann: Hahah, aijaa :D
  Vaikuttivat ainakin hyville jalassa ja tukeville, vaikka ovatkin korkeat. Kiva kuulla ettei ollut turha ostos! :)

  Nuna: Eli kahvakuulasta kiinni esim vasemmalla kädellä, astutaan oikealla jalalla eteenpäin, ns. kyykky-asentoon. Kuula viedään kyykyssä olevan jalan, eli oikean jalan kautta vasempaan käteen. Todella tehokasta ja tuntuu reisissä. Kokoajan pitää pitää selkä suorana ja keskittyä liikkeeseen sekä tasapainoon.
  Exä opetti tuon minulle ja ollut kyllä ihan korvaamaton liike! Itse käytän nykyään 12 kg painoa liikkeessä.

  Melinda: =)

 3. Moikka, ekaa kertaa kommentoin. :) Olenko ymmärtänyt oikein että käyt Elixialla? itsekin olen vasta liittynyt jäseneksi ko. liikuntakeskukseen. Osaatko suositella mitään tunteja/ohjaajia? Käyn tällä erää pääasiassa Sellossa, joskus Talilla. Monta tuntia on jo testattu, vain Xycling tuntuu omalta (oon kokenut spinnaaja:). Fitball’kin ihan jees.

 4. Tarviin sun apua! Oon 160cm ja painan 53 kiloa. Tavoitteenani ois saada rasvaa pois ja saada samalla lihakset esiin vastsassa ja pepun kiinteämmäksi. Olen ns. laiha läski. Käyn 3 kertaa viikossa aerobickissa, tunneista puolet on aerobista ja puolet lihaskuntoharjoittelua. Hiihdän sen lisäksi kerran viikossa. Niinä päivinä kun poltan urheillessa kaloreita (about 500), niin koko päivän kalorikulutukseksi jää vain noin 600 kaloria. Onko se liian rankkaa ? Itse en koe että olisin puhki ja nälkäkään ei pääse yllättämään. Päivinä joina en liiku syön noin. 1300 kaloria ja pidän kerran viikossa herkkupäivän..Kuulostaako toi sun mielestä sopivalta?

 5. Iteki oon alkanu miettiin shoppaillessa tota että ’onko mun pakko saada tämä ja käytänkö varmasti’ Säästyy turhalta :)

 6. wau! kuinka pitkä oot kun laitat noi jalkaan? itse ostin just samantyyliset ja kun vedän ne jalkaan ni oon n. 187cm pitkä… onko sun mielestä liian pitkä tytölle?:D

 7. Annapa jaloillesi muutama päivä vaan hengailua niin varmasti loppuu tukkeilu

 8. Anumaaria: Kyllä, olet ymmärtänyt aivn oikein. :) Henkilökohtaisesti pidän spinningistä, powerista, 500 kcal ihan okei ja core/shape tunneista. Itse en käy oikeastaan muilla. Alexiumilla minulla on suosikki ohjaajat, mutta nämähän eivät koske Selloa. :)

  Anonyymi: Hmm. En osaa sanoa, ripset hakee tukusta Suomesta tai tilaa Virosta.

  Anonyymi: Jos olet laiha läski, lisää lihaskuntoa. Ainut vaihtoehto saada kroppa kiinteeksi. Ja millainen tuo ruokavalio on? Syötkö paljon proteiinia? En osaa kaloreista sanoa, jokaisella aika yksilöllistä. Mutta suosittelisin unohtamaan kaloreiden kyttäämisen ja keskittymään ruoan laatuun! Toiv oli jotain apua! :)

  Carolina: Kyllä, toi toimii! ;)

  Anonyymi: Hmm. Oon 171 cm, joten varmaan just joku 180 cm. Ihan sama mulle ainakin, itse ihailen pituutta. :)

  Anonyymi: Huolehdin kyllä välipäivistä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta