Hiusprokkis ready!

Noniin. Saatoin tänä iltana hiusteni latvojen vaalennusprojektin vihdoinkin loppuun!
Ostin raitapaketin, saman kuin viimeksi. Nyt en kuitenkaan raidoittanut hiuksia, vaan värjäsin latvat kauttaaltaan ns. liukuvärjäystekniikalla. Selailin kaupassa vaaleita värejä, enkä ymmärtänyt niistä mitään. En ole koskaan ostanut vaalennusainetta, joten päätin, että helpoin on ostaa tuo tuttu ja turvallinen raitaväri. :) Ainakin tietää suunnilleen mitä sieltä tulee. Ja värihän on alla oleva Schwarzkopfin Blonde-väri.

Levitin värin latvoihin kamman ja ns. värjäyskamman avulla. Hartioille laitoin pyyhkeen, jonka tiesin voivani heittää menemään operaation jälkeen. Otin osio kerrallaan ja maalasin hiuksia pyyhkeen päällä, sekä kampasin läpi. Tosi simppeliä vaikka meikäläiselläkin on näin pitkä tukka.
Tässä väriä tuli hieman liian ylös takaa, joten korjasin asian lopuksi kostuttamalla sormia ja haromalla väriä pois. Värin annoin vaikuttaa 30 minuuttia.

Ja lopputulos puolimärässä hiuksessa näyttää seuraavalle:
Märkänä hiuksen todellinen väri ei tule esiin ja myös valot saattavat vääristää sitä hieman, joten ensi viikolla saatte sitten parempaa kuvaa. Itse pidän kyllä kovasti, onnistuin projektissani. :)

Mielipiteitä? 

PS. Cosmon ystäville, 4:n kuukauden lehdet hintaan vain 19, 80
ja kaupan päälle Europa Watch- kello! 
Tilaa Cosmo TÄÄLTÄ!
On my way

10 vastausta artikkeliin “Hiusprokkis ready!”

 1. Hyvältä näyttää! Kannattaa ehkä laittaa latvoihin vaaleansävyinen kevytväri tai hoitava sävyttävä hoitoaine, se sulkee hiuksen ja tuo kiiltoa hiukseen joka on aina auki blondauksen jälkeen. :)

  t. kampaaja :)

 2. nätit tuli! :) oon itsekin käyttänyt tuota samaa väriä liukuvärjäykseen ja se kuivattaa ja tekee hiuksista ärsyttävän pörröiset :/ käytätkö muuten jotain tehohoitoa? Osaisitko suositella jotain hyvää :>

 3. Hienot hiukset tuli!

  Sullahan on tatska tai parikin, niin kuinka nopeasti niiden oton jälkeen aloitit urheilun, kuten salilla käynnin, lenkkeilyn jne.? Piditkö tosiaan pari viikkoa taukoa vai miten toimit? Ja millaisella liikunnalla aloitit? :)

 4. apuuuva! nyt taisit pilatat ihanat pitkät hiuksesi! olisin suositellut mielummin tulemaan meidän osaavien kampaajien tuoliin! tuo raitaväri on aivan liian styrkkaa hiuksillesi… muistan tässä taannoin kuin mainitsit huonokuntoisista latvoistasi… Joten jaiks, tuo vaalennusaine ei niitä ainakaan pelastanut vaan ennenpitkää latvat tulevat tippumaan! Niin huono/hamppukunotoisilta ne vaikuttaa! Sori suorasta palautteestani, mutta tummat kauniit edelliset hiukssi kunniaan! Vaalennusaineilla kokemattoman on aika vaarallista ruvet aleikkimään! Yst terveisin ,kampaaja neitonen

 5. olis varmaan kannattanut mennä kampaajalle. tukka näyttää aika huonokuntoselta ja epäsiistiltä:/ näkee, että kotona on värjätty. Ite en ikinä laittais noin raitaväriä latvoihin = varma hiusten kuivuminen!

 6. Anonyymi: Joo, tehohoitoja on käytössä kyllä. En kuitenkaan huomaa hiuksissa suurta eroa entiseen kunnon puolesta.

  Melinda: Kiitos! =) Varsinkin, kun oma tukka on pörrö ja kuiva. Nyt olen käyttänyt BC:n öljyhoitoa jo jonkun aikaa, tuntuu olevan aika tehokas. :)

  Anonyymi: Vaihtelu virkistää!

  Nora: Kiitos paljon. :)
  On tatska joo. Aloitin treenaamisen muistaakseni ihan melkein seuraavana päivänä. Pidin vaan sellaisia toppeja, ettei tatskakohtaan hinkannut mikään. Ei siinä mielestäni muuta ongelmaa pitäisi olla.

  Anonyymi: Noh, ei mennyt hiukset pilalle. Kampaajalla en koskaan saa haluttua lopputulosta, joten olen jo pidemmän aikaa luottanut omiin taitoihin. Ei nyt millään pahalla alaa kohtaan mutta näin minulle usein käy, että en saa sitä mitä haluan.

  Anonyymi: Äh, ei olisi. Olen tyytyväinen lopputulokseen eikä hiukset ole sen huonommat kuin ennen vaalennusta. ( Omaan kuivan hiuslaadun…) Ja vaikka ne olisivatkin niin onneksi ovat uusiutuva luonnonvara. :)

 7. nätin näköset on kyllä hiukset! itella tollasten kotivaalennusoperaatioiden jälkeen vaan käynyt just niin, kun kampaaja-anonyymi varoittelee, hiuksien latvat murenivat valehtelematta lähemmäs kymmenen senttiä muutaman kuukauden sisällä vaalennuksesta :/ ei auttanut muu kuin leikata huonot pois.

  toivottavasti kuitenkin tehomömmöt tekevät tehtävänsä! :)

 8. Anonyymi: Kiitos, tuoreemmat kuvat antavat parempaa kuvaa värin sävystä. :)

  Anonyymi: Minulla on aika vahva hiuslaatu, joten en usko, että se tuosta rapisee. Vaikka latvat ovatkin kuivahkot, mitä ne olivat jo ennen vaalennusta niin eivät ne niin huonossa kunnossa ole, että rapisisivat. Ei missään nimessä. En sitten tiedä mitä parin kuukauden päästä tapahtuu… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta