Loppu hyvin- kaikki hyvin

Eli tässä lopullista kuvaa hiuksistani. Olen itse tyytyväinen muutokseen, vaikka se aika radikaali ehkä monen mielestä onkin. Vaihtelu virkistää ja sain vihdoin sen mitä olen jo pidempään havitellut. Hiukset eivät ole mitenkään huonommassa kunnossa kuin ennen värjäystä, katsotaan sitten kahden kuukauden kuluttua olenko lyhyt tukkainen. ;) Paljon vaan kosteutusta kehiin ja blondit hoi, jos jotain hyviä naamio/hoitoainevinkkejä niin saa kertoa!! :)
Nyt unten maille, oodi yöunille!
On my way

14 vastausta artikkeliin “Loppu hyvin- kaikki hyvin”

 1. IHANAT NOI HIUKSET!!!! :)) sopii sulle aivan täydellisesti eikä näytä yhtään kärsineiltä :) vautsi! oot taitava ;) haluisin itekkin kauheesti liukuvärjätä tukkani mut oon nyt vaaleemmaks just pistäny, syksyl olin viel tummatukkanen niin annan hiusten vähän levätä. katotaan ens syksynä sitten uudestaan jos meitsiki pistäis liukuvärjäystä kehiin :) mut upee tukka ja upee sinä <3 oot ihana!

 2. Ehdottomasti parhaat tehohoidot ovat Joicon K-pak sarjan Intense Hydrator ja Deep penetrating reconstructor! :)

 3. Anonyymi: Kiitos paljon, olen itsekin tyytyväinen aikaansaannokseeni. :)
  Joo, suosittelen. Itsekään en aijo värjätä latvaa millään muilla kuin hoidoilla seuraavat kuukaudet. Lepo tekee hyvää… mutta muistetaan myös, että hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, onneksi! =)

  Anonyymi: Kiitos tiedosta, laitan korvan taakke! :)

 4. Hei Jutta! Tällä tuotteella olen saanut oman tukkani kuntoon vaalennuksen jäljiltä: WWW Infinité Moisture Repair Intensive Mask. Tätä saa ainakin Hairstoren nettikaupasta, eikä hintakaan ole paha, nytkin taitaa olla tarjouksessa. Teen aina huonoina hiusaikoina päivittäin kuuriluontoisesti tällä tuotteella naamion tukalleni, muutaman päivän ajan. Toimii! :) Annan tosin vaikuttaa vähintään puoli tuntia, ja vain latvoille laitan tätä.

 5. Ei tainnut ihan liukuvärjäys onnistua. Looks lame. Ps. Lyhyttukkainen on yhdyssana :)

 6. Anonyymi: Aa, itse vähän kartan Hairstorea. :D Mutta hmm. jos se tosissaan hyvä tuote on niin voisihan tuota harkita. :) Kiitos vinkkelistä!

  Anonyymi: No hittolainen, pilasit mun päivän. Ja joo, surkea äidinkieli ja kielioppi, olisi pitänyt kuitenkin käydä se lukio.

 7. värjäsitkö vielä latvoja jollain vaalealla vai onko tuo pelkästään ”värinpoiston” lopputulos? =)

 8. Oi ihanat hiukset! Onko sulla luonnostaan noin pitkä tukka vai onko pidennykset? Jos on pidennykset niin millaisia käytät/suosittelet? :)

 9. Miten sait niin vaaleat hiuksistasi? :) Mulla tuli ihan oranssi kun tein raitoja hiuksiin! vaikka tein värinpoistoa neljänä eri päivänä!

 10. Anonyymi: En ole koskaan tehnyt värinpoistoa, enkä tosiaan nytkään sitä tehnyt. Luulen sen olevan aikamoinen jytky hiusten kunnolle. (?!) Värjäsin latvat vaaleammalla värillä.

  Heidi: Oma tukka on! :)
  Aikoinaan oli teipit 1,5 vuotta ja niitä voin vaan suositella. :)

  Anonyymi: Johtuisiko se tuosta värinpoistosta?! En siis itse tehnyt sitä.Latva vaaleni minulla kyllä huikean hyvin, mitä itsekin ihmettelen.

 11. Wow, tosi hienon näköset, ja ihan yhtä pitkän ja paksun näköiset kuin ennenkin.! Hyvin onnistuit jos ihan itse noi oit tehny:) <3

 12. värillä ei voi vaalentaa väriä eli kyllä tuo ”raitavärikin” on värinpoistoa.

 13. Anonyymi: Kiitos! Joo, itsekin tyytyväinen olen! =)

  Anonyymi: Okei, en ole asiantuntija, joten voipi olla noinkin.

  Anonyymi: Olen kuullut heistä aika paljon huonoa, etenkin kampaamon puolelta jne. Työntekijöillä kuulemma surkeat työetuudet ja työajat jne. (?!) Jotenkin vaan jäänyt nihkeä kuva koko puljusta, en mielelläni siis kannata tuollaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta