Sushitime!

Löysin Siwan (Mitä ihmettä?) pakastealtaasta sushia, siis sushia! :) Päivän pelastus. Olisin halunnut mennä tänään Milttonin showroomille tsekkaamaan ensi syksyn suomalaisten suunnittelijoiden mallistoja mutta eipä tehonneet eiliset rohdot. Olin tänään kyllä töissä mutta tosi väsynyt koko päivän ja ajattelin, että töistä suoraan kotiin, ei auta muu. 

Nyt sitten mussutan sushia ja poden semi flunssaa.
En ole mikään suuri kulinaristi ruoan suhteen, joten minulle nämä ainakin upposivat, tai sitten flunssaisessa makuaistissani on jotain vikaa. :) Hinta oli vaan about kuusi euroa, joten ei paha jos sushihimo iskee yllättäen!

Nyt on muuten tullut uusi senttihuutokauppa, nimittäin Huutopanda.fi. Tutustuin sivustoon itse eilen illalla ja täytyy sanoa, että not bad! :) Kannattaa rekisteröityä ja kokeilla!

Palataan ehkä vielä tänään, ellen ihan simahda. :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Sushitime!”

  1. Noi hiukset näyttää kyllä tosi hyviltä! :) Täytyy kysyä kun kuvissa ainakin näyttää, että sulla olis ylärajaukset, niin miten puhdistat ne? Otin juuri ripsien pidennykset ja ylipäätään meikkien puhdistuksessa menee hermot.

  2. Tintti: Kiitokset! :)Joo, on ylärajaukset. Normaalisti en arkena käytä mutta nyt, kun ripseni ovat niin huonossa kunnossa ja huoltajani on Lontoossa, on pakko kärvistellä vielä lauantaihin saakka käyttäen rajauksia. Puhdistan te tops-puikolla.

  3. Siis mulle iski ihan himmee sushi-himo kun luin tän enkä oo koskaan aikasemmin syönyt edes sitä ja oikeestaan oon aina kammoksunut ajatusta raa’asta kalasta…

    No mutta, koska himo ei mennyt ohi marssin lähikauppaan joka on Prisma, ja tsekkasin pakastealtaan. Siellä oli itseasiassa useempiakin vaihtoehtoja mutta otin halvimman 10 kappaleen paketin ajatellen jos jää syömättä. Nyt oon puputtanut kaikki paitsi jokiravut – niin rohkee en vielä ole :D Mut muuten uppos kyllä. Ja toikin oli vajaat 6€ mutta vaihtoehtona oli myös yli 10€ paketteja. Ravintolassa varmaan on vieläkin maukkaampaa, täytyy käydä joskus kokeilemassa! :)

  4. Anonyymi: Joo, ehdottomasti kannattaa sushi-elämykset kokea ravintolassa. Vaikka allas sushikin oli ihan mukiin menevää, on se ravintolassa paaaljon parempaa! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta