Triplasynttärit!

Heti alkuun pahoittelut pienestä postaustauosta. Kiirettä pitänyt ja nyt vasta ehdin istahtamaan alas lataamaan viikonlopun kuvia. Lisäksi minulla ainakin käy aina helposti se, kun jää yksi päivä postaustaukoa niin niitä tuleekin ihan vahingossa muutama lisää. Olin lauantaina kolmen tyttöystäväni syntymäpäiviä viettämässä Namussa, hienosti oli järjestetty yksityistilaisuus ja kokonaisuudessaan ilta oli taas kerran loistava! Alkuillasta käytin järkkäriä, joten ohessa muutama kuva. Niin ja onneksi flunssakin alkaa olemaan jo selätetty, olen päässyt jo treenailemaankin. Elämä voittaa taas! :)

Sellaista tällä erää, huomiseen! :)

PS. Tilaa Trendi nyt: 4 numeroa vain 16,90!Lisäksi saat valitsemasi tilaajalahjan ja CItyshoppari-etukortin.


On my way

5 vastausta artikkeliin “Triplasynttärit!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta