HYPOXI

Kävin eilen kokeilemassa HYPOXIA Aleksanterinkadun toimipisteessä, Helsingissä. Olen kuullut kyseisestä hoidosta aika paljon ja nyt, kun sain tilaisuuden käydä sitä kokeilemassa lähdin mielelläni testaamaan. :)


HYPOXI on kohdennettua rasvanpolttoa. Se on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla. HYPOXI-menetelmä vähentää myös tehokkaasti selluliittia. Sen avulla ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa enemmän verrattuna perinteisen liikunnan avulla saavutettaviin tuloksiin. Tavallisessa liikunnassa et pysty paikallistamaan rasvanpolttoa, vaan rasva lähtee juuri sieltä mistä se kropastasi ensimmäisenä lähtee.

Harjoittelu tapahtuu kolme kertaa viikossa, puoli tuntia kerrallaan. Eli todella simppeli soveltaa kiireiseen arkeen. Lyhyin suositeltava HYPOXI- terapia tapahtuu kuukauden jaksossa, johon kuuluu 12 käyntikertaa. 

Nyt sitten itse terapiaan. Eli aloitin kokeilemalla 20 minuutin ajan HYPOXI Dermology Comfort -laitetta  (HDC:n). Tämän avulla voi tehokkaasti harjoittaa suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon. Puvun 400 ilmakuplaa aktivoivat pintaverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa, poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Tämä terapia sopii erinomaisesti yhdistettynä HYPOXI rasvanpolttoharjoitteluun, parantaen ihon kimmoisuutta hoidettavilla ihoalueilla. Puku tuntui itseasiassa aika rentouttavalta, meinasin ihan nukahtaa tuohon penkille. :)
Seuraavassa vaiheessa kokeilin S120-laitetta, joka kohdistaa rasvanpolton lantiolle, reisiin ja pakaroihin. ( Ainakin meikäläisen kriittisintä aluetta. ) Laitteessa on integroitu kuntopyörä, jossa harjoitellaan kevyellä vastuksella. S120-laitteessa pyöräillään istuma-asennossa, jolloin on helppo esimerkiksi lukea samalla lehteä. Harjoittelu kestää kerrallaan 30 minuuttia, joka hujahtaa todella nopeaa. En hikoillut harjoituksen aikana juurikaan ja se tuntui erittäin helpolta ja mukavalta. 
Helsingissä HYPOXIA tarjoaa HYPOXI Aleksi. Paikalla on ystävällinen ja osaava henkilökunta, joka teki kokemuksesta entistäkin mieluisamman. Tilat ovat valoisat ja freshit,  mikä vaikuttaa ainakin itseeni positiivisesti.

Olen nyt sitten itse lähtemässä kokeilemaan HYPOXIA kuukauden ajan ja tulen täällä kertomaan päivittelyjä ja tilannekatsauksia. Olen innoissani ja jänskää nähdä kuinka se toimii kohdallani. :)
HYPOXILLAHAN on saatu mielettömiä tuloksia aikaan, niin Suomessa kuin maailmallakin. Niistä voit käydä lukemassa lisää TÄÄLLÄ! 
Käyhän kurkkaamassa myös HYPOXIN kotisivut, josta löydät lisäinfoa! :)

Tykkää HYPOXI Aleksista Facebookissa!

Onko täällä kukaan kokeillut HYPOXIA? Kertokaahan! :)
Ja kysymyksiäkin saa esitellä!


On my way

6 vastausta artikkeliin “HYPOXI”

 1. Oi kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, en ollutkaan kuullut tästä aiemmin.
  Osaatko sanoa minkä hintaista tuo on?

  Ja asiasta kukkaruukkuun. Minua kiinnostaisi tietää mitä lisäravinteita käytät. Itse olen tehnyt tässä myös ruokaremppaa ja haluaisin laittaa samalla myös vitamiinit sun muut kuntoon.

  Kiitos inspiroivasta ja positiivisesta blogista!!

 2. Anonyymi: Joo, ja myös on! =)

  Hinnasto löytyy täältä:

  http://www.hypoxi.fi/HYPOXI_Hinnasto.html

  Käytän lisäravinteina maitohappobakteereja, omega 3:sta, D-vitamiinilisää oon ottanut nyt tuplamäärät ja vielä siihen monivitamiinipilleri. Välillä syön myös B-vitamiinikuureja, koska punaisen lihan syöntini on minimaalista.
  En ole oikein mikään pilleriystävä, joten pyrin syömään mahdollisimman hyvin, että saisin kaiken tarvittavan ravinnosta.

 3. Heippa,
  Mahtavaa että olet päässyt kokeilemaan Hypoxia, ihan kateeksi käy! Hinnat ovat sen verran korkealla että kiva kuulla kokemuksia hoidosta ennen kuin itse uskaltaa. Onko tarkoitus siis hoitokuurin aikana käydä vain joko ihonkiinteytyksessä tai rasvanpoltossa vai voiko hoitoja yhdistää? Käytkö itse kuukauden aikana molemmissa hoidoissa tuon 10 kertaa?

 4. olis kiva nähdä ennen ja jälkeen kuvat sinusta kuurin jälkeen! Ite oon kanssa miettiny tota, mutta eihän tuo ihan halpaakaan ole..

 5. Anonyymi: Joo, niin minustakin. Oli mielenkiintoinen kokemus. :)
  Heiltä löytyy niin yhdistelmähoitoja kuin esim. pelkkää rasvanpolttoa. Itse kokeilen kuukauden ajan 12 kertaa juuri tuota rasvanpolttoa. Ohessa ehkä muutaman kerran muitakin tekniikoita. Tulen kyllä päivittelemään tänne varmasti viikottain. :)

  Anonyymi: Samat sanat! =)

  Anonyymi: Ainakin mitat otetaan alussa, puolivälissä ja lopussa. Joten ne tulen ainakin täällä kertomaan. Nähdään sitten millaisia tuloksia syntyy. :)

  Niin, itse mietin enemmänkin tuota satsauksena itseeni, kaikkea ei voi mitata rahassa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta