Holly & Whyte by Lindex

Moni varmaan on törmännyt kyseisen malliston nimeen parina viime päivänä. 
Lindex lanseerasi 21 maaliskuuta uuden malliston, josta huokuu moderni preppy- tyyli. Gwyneth Paltrow on kampanjan raikas keulakuva, mielestäni hän sopii pestiin kuin nenä päähän. Olin tänään iltavuorossa Lindexillä ja ruuhkaisaa oli. Niin monen naisen mukaan tarttui kyeisen malliston kappaleita yksi tai useampi. Itsekin katselin mallistoa sillä silmällä, josko jotain kivaa sieltä sittenkin löytäisi. Mallisto on mielestäni aika ” Suomenruotsalais- ja Marco Polo henkinen”, eli toisinsanoen ei ihan omaa tyyliäni mutta muutama juttu sieltä kyllä pomppasi silmilleni. Muutamat kivat shortsit ja raitamekko. Ja itseasiassa vaaleanpunainen väri on kyllä kovasti houkutellut ainakin meikäläistä tänä keväänä, joten tuo neuletakki voisi olla ihan kiva hankinta. 
Mitäs te pidätte mallistosta? :)


PS. Muistattehan ottaa osaa Cityshopparin arvontaan. 
Osallistumaan pääset TÄÄLTÄ!


Saat tilaajalahjana siron kaulakorun. Tarjous voimassa rajoitetun ajan! 
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta