No ne värikkäät farkut

Kaupan hyllyt, showroomit ja katalogit pursuavat tällä hetkellä värejä. Etenkin eri pastellin väreissä, sekä hieman vahvemmissa väreissä hehkuvia farkkuja.  Selailin  Nellyn valikoimia värillisistä farkuista ja suosikkejahan löytyi.  Itse pidän hieman vajaamittaisista, nilkan paljastavista farkuista eniten, ja pillithän ovat oma juttuni. Enää en tosin kaventele farkkuja ompelukoneella mitä tein viitisen vuotta sitten. Silloin ei kelvannut jos pohkeen kohta oli yhtään löysä vaan farkkujen piti kirjaimellisesti soida kauttaaltaan. Oi voi. :)
Alla suosikkejani väreistä & malleista, jotka haluaisin omaan kaappiini. 

Eli tuollaisia värejä houkuttelisi tilailla. Ostin muutama päivä sitten UFF:ista ihan kivat farkut, joissa on koko matkan leveät lahkeet. Pillien rinnalla nämä ovat myös erittäin kivat! Väri on kivan merensininen.
Nellyllä on vielä koko maaliskuun ajan ilmainen toimitus. Selvää säästöä! 
Shoppalilemaan Nellylle pääset TÄÄLTÄ!

Onko muita värikkäiden farkkujen ystäviä? :)
Ps. Älkää unohtako ARVONTAA! ;)
On my way

2 vastausta artikkeliin “No ne värikkäät farkut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta