Kevät on puhdistautumisen aikaa!

Nyt kevään tullen on mukava lähteä puhdistamaan kehoa kaikesta, talven aikana kertyneestä kuonasta. Itselläni on ollut kova hinku puhdistuskuurille, olenhan jo koittanut ruokavaliota hieman muokkaillakin puhtaampaan suuntaan ja nyt sitten lähdetään hakemaan purkista hieman tehoa. Sain kokeiltavaksi Vivisantèn SKIN detox kehon tehokkaan puhdistuskuurin, sekä 4 action slimming:in. 


Suomalaisen lääkäriryhmän kehittämät Vivisantè skin detox- kapselit puhdistavat kehoa ja sitä kautta parantavat ihon väriä. Vaikuttavien aktiiviaineidensa ansioista kapselit vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja poistavat kehosta kuonaaineita. Kasviuutteet vahvistavat ihon rakennetta ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Keho puhdistuu ja ihosta tulee sädehtivä. Vivisanté SKIN detox ehkäisee myös selluliittia. 
Näillä kapseleilla lähden aluksi liikkelle. Eli ensimmäisen viikon ajan otetaan pelkästään näitä kapseleita 2 x vrk. Kahdeksantena vuorokautena kuuriin sitten lisätään 4 action slimming, jonka ohessa tämä jatketaan loppuun. 

Toisena tuotteena kuurissa on siis 4 action slimming, joka vaikuttaa painonhallinnan neljään ratkaisevaan osa-alueeseen; aineenvaihduntaan, kylläisyydentunteeseen, nesteenpoistoon sekä ihon rasvakertymiin (appelsiini-iho).

Aktiivisina ainesosina 4 action slimmingissä on käytetty turvallisia, luonnon omia raaka-aineita, guaranaa, vihreää teetä, viikunaopuntiaa, pomeranssin kuorta, ananasta, papaijaa ja viinirypäleitä. Luonnon raaka-aineet tarjoavat myös tehokkaan antioksidanttisuojan, piristävät ja lisäävät fyysistä suorituskykyä. Tuote sopii siten erinomaisesti myös aktiiviliikkujille sekä antamaan lisävirtaa laihdutukselle. 
Tätä syödään viikot 2-4, 3 kpl aamupalalla ja 3 kpl lounaalla. Lisäksi vettä juodaan runsaasti. 

Näillä lähdettiin liikkeelle, nappasin tänään jo ensimmäiset detox- kapselit ja tulen tosiaan raportoimaan fiiliksiä täällä myöhemminkin. 
Voi tulla aika veskipainotteiset neljä viikkoa. :D


Tuotteita myydään hyvin varustelluissa luontais- ja terveyskaupoissa, tavaratalojen luontaistuoteosastoilla, verkkokaupoissa, apteekeissa ja Vivisantèn verkkokaupassa.
(Detox 32 €/ 60 kpsl ja Action Slim 18,70 €/90 kpsl.)

Onko jollain kenties kokemuksia Vivisantèn puhdistuskuureista? 
Tai onko muita kevään puhdistuskuurilaisia? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Kevät on puhdistautumisen aikaa!”

 1. Moikka! Itse olen kokeillut tuota 4 action slimmingia. En huomannut itsessäni, esim syömisessä, selluliitissa, painon suhteen mitään eroa. Painoni on 65kg ja pituus 170cm, joten olen siis myös ihan normaalipainoinen. Noudatin myös ohjeita tarkasti, join myös vettä ja liikuin 3-4krt/vk. Tarkoitukseni oli siis vauhdittaa ja tehostaa painonpudotustani noilla pillereillä.

  Mutta mielenkiintoista kuulla, jos nuo molemmat auttaisivat yhdessä! tsemppiä:)

 2. tää ei oo oikeesti enää normaalia :D kaveri on muutenkin iha sika laiha ja sit vaa puhdistus ja laihdutuspilleriä naamaan

 3. ^ jep, mielestäni jutta on normaalipainoinen ja en ymmärrä tätä laihdutusvimmaa..?

 4. Samoilla linjoilla parin edellisen anon kanssa. Jotenkin tuntuu ettet ymmärrä olevasi kadehdittavan hoikassa kunnossa? Onkohan se sitten vaan niin ettei ihminen ole koskaan tyytyväinen ulkonäköönsä. Koita muistaa että olet tosi hyvässä kunnossa ja kaikki nämä laihdutusvouhotukset on ihan turhia sun kohdalla. Tän blogin perusteella oon käsittänyt että syöt terveellisesti ja liikut paljon, se varmasti riittää :)

 5. Ei tässä mun mielestä mistään laihduttamisesta kyllä nyt puhuta….

 6. Anonyymi: Okei, no katsotaan vaikuttaako itselläni. Oma tavoitteenihan ei ole niinkään painon pudotus vaan kehon puhdistaminen. Siksi lähdin kuuria kokeilemaan.

  Anonyymi: Sain testattavaksi puhdistuskuurin, johon loppuvaiheessa kuuluu ns. slimming pillerit, eli ei nyt takerruta mihinkään painonpudotukseen. :)
  ”Tuote sopii siten erinomaisesti myös aktiiviliikkujille.” Sitä painottelisin…

  Anonyymi: Edelleenkin painotan, kokeilevani puhdistuskuuria, en mitään laihdutuskuuria. Täällä on otettu pointti nyt ihan väärästä suunnasta…

  Anonyymi: No näinpä, samoilla linjoilla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta