Meikkini ABC

Minulta on useamman kerran blogini aikana kyselty postausta meikkaamisestani ja nyt vihdoinkin sain aikaiseksi toteuttaa sen. Otin kuvat lauantaina, kun tein juhlameikkiä mutta arkimeikkini menee aikalailla samalla kaavalla, tosin ilman silmämeikkiä. 
Arkisin käytän meikkaamiseen viitisen minuuttia, perinteisessä aamukiireessäni. Lähinnä hyvä pohja ja aurinkopuuteri + poskipuna tehoavat.

Vaihe 1. Suihkun jälkeen levitän kasvoilleni päivävoiteen, ohuen sellaisen. Merkki vaihtelee aika paljon mutta usein suosin kuitenkin Niveaa. Kasvovoiteen jälkeen levitän Lumenen valovoidetta kasvojen korkeisiin kohtiin, sekä kulmien alle. Tämän jälkeen ohuesti meikkisienen avulla meikkivoidetta. Pohjameikki on siinä. 
Vaihe 2. Silmänalusissa käytän MAC:in peitevoidetta. Levitän sitä silmänalusiin ja lähiympäristöön, usein myös yläluomellekin.
Vaihe 3. Vasemman puoleista Maybellinen puuteria sudin silmien alusiin sitomaan peitevoidetta ja Make Up Storen kuultopuuteria kasvojen korkeisiin kohtiin. ( Poskipäät ja kulmaluu.)
Vaihe 4. Aurinkopuuterina on tällä hetkellä Rimmelin puuteri, joka on mielestäni erinomainen tuote hintalaatusuhteeltaan. Sitä sitten oikeaoppisesti kasvojen korkeimpiin kohtiin. :)
Vaihe 5. Poskipunana minulla on Make Up Storen ”lush” poskipuna. Ihan paras sävy tummille naisille.
Vaihe 6. Tästä jatkuu meikkaamiseni juhliin lähtiessä. Arkena käytän kajalia harvoin, oikeastaan vaan silloin, kun ripset alkavat olla huollon tarpeessa. Rajauksissa pidän eniten hieman pehmeämmästä kajalista ja kissamaisesta linjasta.
Vaihe 7. Luomivärinä suosin usein ruskean sävyjä. Tämä Rimmelin paletti on mielestäni yksi parhaimmista ruskeista luomiväreistä. Vaaleinta hieman sisäkulmaan, keskiruskeaa keskelle ja tummaa silmäkulmiin. Pensselimäinen sivellin on oma suosikkini, paras häivyttämiseen.
Vaihe 8. Ripsiväriä alaripsiin. Tämä Lumenen ripsari toimii välillä loistavasti myös kulmavärinä.
Vaihe 9. Iltamenoihin mennessäni lisään aina kulmiini hieman boostia. Arkena tuokin vaihtelee. Ripsiharjalla saa sitten tasoitettua kulmat ja harjattua ne kivasti muotoonsa.
Vaihe 10. Huulet sitten viimeisimpänä. Yleensä suihkun yhteydessä kuorin huulet sokerinpalalla ja laitan huulirasvan niihin muhivaan. Lopussa ei tarvikaan muuta kuin viimeistellä lookki huulipunalla. Lempparit ovat tällä hetkellä nude ja koralli. 
Kysymyksiä saa esitellä! :)

On my way

10 vastausta artikkeliin “Meikkini ABC”

 1. Mitkä sävyt sinulla on käytössäsi lorealin meikkivoiteesta, sekä molemmista macin huulipunista? :)

 2. I envy you. The content and design of your blog is much better than mine. Who made a design for you?!…

 3. Anonyymi: Tuo meikkivoidepurkkini on nyt sen verran kulunut, että sävynumeroa ei enää näy. Mutta muistan sen olleen sarjan tummin sävy.

  MAC:in koralli on NEON ORANGE
  ja nude on CREME D`NUDE.

  Anonyymi: Eli edellinen kommentti. :)

 4. kaukaa katottuna meikki näyttää hyvältä joo, mut toi lähikuva kyllä paljastaa että aika vapaalla kädellä sitä värii nassuu isket. ja mielestäni kulmakarvojen meikkaamiseen tarvitsisit ihan ehdottomasti apua joltain ammattilaiselta, joka opettaisi sinua ne meikkaamaan ”oikeaoppisesti”.

  imo

 5. oikeaoppisestihan se aurikopuuteri kuuluu poskiluun alle, ei sen päälle ”korkeinpaan kohtaan”

 6. Anonyymi: Joo, sinne sen laitankin. Kirjoitin sen vaan vahingossa väärin. :)

  Anonyymi: No kiitos paljon. :)

 7. Meikkipohja näyttää juurikin täydelliseltä läheltä (ja kaukaa) katsottuna! Itse en ainakaan huomaa mitään virheitä ihossasi ja muutenkin pidän värimaailmastasi meikkauksessasi. Todella luonnollinen ja upea meikki niin arkeen, kuin juhlaankin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta