HYPOXI- arvontaa!

Nyt olisi ihan huippu arvonta luvassa teille! :) 
Eli 3 x HYPOXI HDC IHOTERAPIA LAHJAKORTTI
Aleksin HYPOXI-studiolle, Helsinkiin. (Lahjakortin arvo on 105,00 €.)
Kyseessä on lahjakortti HDC- laitteeseen, joka on kehitelty sinulle jonka ongelmana on etenkin veltostunut iho vatsanseudulla, vyötäröllä, reisissä ja/tai pakaroissa.

”Iho on ihmisen suurin elin ja voi muodostaa jopa 15% kehon painosta. Usein kuitenkin unohdamme, että myös iho tarvitsee harjoittelua pysyäkseen joustavana ja kauniina. Jos ihosi on ajan myötä, laihdutuksen tai esimerkiksi synnytyksen johdosta menettänyt kimmoisuuttaan, voit harjoittaa ihoasi tehokkaasti HYPOXI Dermology Comfort -laitteen (HDC:n) avulla. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa sinua saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon. Rentoudu ja anna erityisvalmisteisen puvun 400:n ilmakuplan aktivoida pintaverenkiertoasi ja vilkastuttaa aineenvaihduntaasi 20:n minuutin ajan.”


Arvontaan osallistut jättämällä sähköpostiosoitteesi kommenttiboxiini ja mainitsemalla miksi juuri sinun pitäisi päästä testaamaan HYPOXIA? :) Arvonta on käynnissä viikon ajan! 

Itse olen käynyt HYPOXISSA nyt kolme kertaa ja fiilikset ovat erinomaiset. Huomenna menen kokeilemaan VACUNAUT- laitetta ensimmäistä kertaa. Laitehan on tarkoitettu etenkin henkilöille, joilla on ongelmia vatsanseudun alueen rasvan kanssa. Harjoituksen aikana keho polttaa keskimäärin 3-4 kertaa enemmän rasvaa ongelma- alueelta kuin mitä tavallisen harjoituksen avulla voitaisiin saada aikaan. Itsellänihän vatsanseutu ei ole ongelma-aluetta mutta mukava kokeilla tuokin harjoitusmuoto, josta voin sitten jakaa kokemuksia teillekin. :)

Mutta nyt Viidakon Tähtöset, parasta torstai- illan viihdettä. ;)

Lisää HYPOXISTA täällä.
Tykkää HYPOXI Aleksista Facebookissa.


On my way

50 vastausta artikkeliin “HYPOXI- arvontaa!”

 1. Juurikin edellä mainittuja ongelmia löytyy; löllyvä vatsa, reidet ja pakarat. Missään nimessä en ole ylipainoinen, nuo kohdat sattuvat vaan olevan suuri ongelma kiinteytyksen puolesta! Treenattu on säännöllisesti noin 4v. muttei tunnu juurin noihin kohtiin auttavan. APUA!

 2. No mä haluan tuonne kun nuo ongelmat mulla just on vatsan ja reisien kans. Etenkin kun se myös kiinteyttää ihoa! Sulla ei kyllä mitään ylimääräistä ole! :) Mutta millasia tuloksia olet saanut, esim monta senttiä on lähtenyt..?

  [email protected]

 3. Mulla on nimenomaan sellainen iän ikuisen pysyvä vararengas vatsalla josta olis todella mukava päästä eroon! Kiinnostuinkin koko hommasta kun luin ton sun postauksen aiheesta :)

  [email protected]

 4. Vautsi, olisi aivan huippua päästä testailemaan hypoxia. Ongelmakohdat minulla ovat juuri perus vatsa, takamus ja reidet..Olen kuullut hypoxista paljon ,mutta kokeilemaan en ole itse vielä päässyt :)

  [email protected]

 5. Ikuinen taistelu vatsamakkaroita vastaan ei pääty ikinä. Terveellsien ruokavalion lisäksi treenaan säännöllisesti, noin 5 kertaa viikossa unelmana mielessäni ollut täydellinen kesävartalo. Eli erityisesti keskivartalo on ongelmani. Tuntuu että kaikki salilla kuluttamani tunnit ovat kuluneet hukkaan ja epätoivoisuus valtaa mieleni. Hypoxi vaikuttaa valolta tunnelin päässä mutta opiskelijana sellaiseen ei ole varaa! Tämä olisi täydellinen tilaisuus :)

  sp: [email protected]

 6. Vatsa on se ainut ongelma-alue kropassani tällä hetkellä. Oon muut alueet saanut treenattua kuntoon, mutta ilmeisesti kaikki ylimääräinen on jäänyt vatsan seudulle eikä siitä halua lähteä. Kaksikymppisenä lapsettomana on ikävää, kun vatsassa on ylimääräistä rasvaa ja löllyvää ihoa.
  Hoidot vaikuttaa todella mielenkiintoisilta, kunpa olisikin mahdollisuus päästä kokeilemaan :)

  [email protected]

 7. oi mikä unelma-arvonta! olen haaveillut tosta vaikka kuinka kauan :D minulla ongelma-alueita ovat reidet ( hieman appelsiini-ihoakin ) ja alavatsa. Olen treenannu jo pari vuotta säännöllisesti ja rasvaista ruokaa vähentänyt selvästi, mutta silti ei näytä auttavan sitkeään reisimassaan.. Saatan kuluttaa netissä parikin tuntia putkeen etsiessä apua ja usein on tullut käytyä Hypoxin sivuilla ihailemassa tota ja tsekkaamassa oisko tullut tarjouksia tai muuta vastaavaa, koska itsellänihän tuohon ei millään olisi varaa. olis aivan mahtavaa päästä kokeilemaan tota!! :) ps. seuraan innokkaana sun tuloksia tuosta!:)
  [email protected]

 8. Olen kroppani kanssa muuten ihan sinut, mutta jostain syystä mahan seutu on aina ollut ongelma-alue. Kaikki kertyy aina sinne. Ois mielenkiintoista nähdä, josko tollasella hoidolla sais jotain tuloksia aikaan.

  [email protected]

 9. Olen 4kk ikäisen pienen pojan äiti. Raskauskiloja ei synnytyksen jälkeen jäänyt, mutta vaikea raskaus (liikkumiskielto) ja synnytyksen jälkeinen sairastelu ovat vaikeuttaneet urheilua ja juuri vatsanseutu kaipaisi työtä. En haluaisi kuitenkaan pudottaa kiloja entisestään, mutta sitä vastoin voida ja näyttää hyvältä,niin henkisesti kuin fyysisestikkin:) Pakko myöntää että hypox-hoidot olisivat myös aika ihanaa hemmottelua ja vähän ”omaa aikaa” tämän vauva-arjen keskellä :)

  [email protected]

 10. Oijoi, nyt on kyllä arvonta johon pakko osallistua! Olen aiemmin jo monta kertaa haaveillut testaavani Hypoxia, ja ottanut Hypoxista paljon selvää. Kuulostaisi juuri täydelliseltä ratkaisulta kuntosalitreenin ohelle, ehkä tuloksia alkaisi vihdoin näkymään! Opiskelija budjetille Hypox jää kumminkin vain haaveeksi, joten ei auta muu kuin yrittää tätä kautta :-)

  [email protected]

 11. Hei joo, just kuvailtuna meikän ongelma-alueet! Tuntuu ettei tehotreeni tai ruokavaliokaan riitä noiden paholaisten kiinteytykseen ja kaikki hoidot ovat aina tervetulleita! Tää ois mahtava tilausuus! :)
  [email protected]

 12. Olen kärsinyt syömishäiriöstä jo muutama vuotta ja sitä myöten laihtunut todella paljon huonon ruokavalion ja liiallisen liikunnan kautta. Ihoni on kärsinyt todella paljon ja se veltto ja löysä, varsinki pakara-alueella. Olen viimein päässyt siihen vaiheeseen, että olen selättämässä syömishäiriön ja vääristynyt minäkuva on myös häipymässä pikku hiljaa.
  Uskon, että tällanen hoito olisi tarpeellinen minun kropalle ja auttaisi minua rakentamaan takas itseluottamukseni ja antaisi potkua minulle terveellisempään elämäntyyliin. Olen saanut myös tämän blogin kautta enemmä motivaatiota ja apua tähän terveysprosessiin.

  [email protected]

 13. Ois ihana, mulle! Tarviin koska takamukseltani ja reisiltä oon varsinainen löllykkä ja tuntuu ettei mikään auta vaikka muuten hoikka olenkin ja harrastan liikuntaa melkeinpä päivittäin!
  -ansku
  [email protected]

 14. Ongelmakohtia on juuri nuo, mihin tuo hoito suuntautuu. Muutoin hyvässä kunnossa ( BMI 23), mutta jostain Luoja mua rankaisee. Siispä tarvitaan apuun maalliset voimat :) Olisi huippua päästä testaamaan täsmäpolttoa vatsarasvoihin!

  [email protected]

 15. Oi tää olis aivan mahtava jo itsellekin, kyseinen hoito on kiinnostanut jo tovin, mutta antaisin silti lahjakortin ehdottomasti äidilleni äitienpäivälahjaksi! :)

 16. Teen toimistotyötä eli päivän aikana tulee istuttua paljon ja lisäksi kesä reissuineen on tulossa, joten haluaisin kovin päästä testaamaan tätä. :)

  E-mail: ilkamayl (at) jyu.fi

 17. Tätä tarvisin että pääsisin kesäkuntoon! PT:n treenikertoja on jo takanapäin, mut tuntuu siltä, ettei pömppis ja jenkkikset oo lähteäkseen ja pakaroissa ja reisissäkin on ylimääräistä. HYPOXI kuulostaa sen verran mielenkiintoselta, että mielelläni lähtisin sitä kokeilemaan :)

  [email protected]

 18. Olen ollut aktiivinen blogisi lukija jo kaaauan aikaa ja nyt ekan kerran kommentoimassa. Kiva kisa Jutta, ja palkinto huikea! Olisi mukava kokeilla millaisia tuloksia hypoxilla saa aikaan, liikunnalla kun on pudotettu painoa ja kiinteydytty mutta ei tarpeeksi … kesä ja minishortsit mielessä :)

  [email protected]

 19. Synnynnäisen päärynä-geenin omaavana tahtoisin ehdottomasti päästä kokeilemaan HYPOXIa. Rahatilanne ei ole kuitenkaan vielä antanut periksi. Olisin ikionnellinen lahjakortista! :)

  [email protected]

 20. hei mahtavaa! mä myös arvontaan! olen vakuuttunut siitä, että mulla on täydellinen vatsa, mutta se on vain p i i l o s s a talven varalle kerrytetyn pakkassuojan alla. Nyt se pakkassuoja tulis saada pois! :)

 21. Ongelmia kehosta löytyy, varsinkin kun näin keväällä sitä tarkastelee entistä kriittisemmällä silmällä.

  Tulisi siis todella tarpeeseen ja antaisi mukavan startin tehokuuriin kesää kohden. :)

  Kippura

  [email protected]

 22. Mahtava arvonta! Tarvisin Hypoxia auttamaan elämäntapamuutoksessani. Painoa on tippunut aika paljon. Yksinkertaisesti pelkkä ruokavalio ja salitreeni ei saa ihon kimmoisuutta takaisin. Tarvittaisiin kiinteytymisen tehokeinoja ehdottomasti! Elämänlaatu ja aktiivisuus on nyt jo aivan loistavaa muutosten ansiosta, tekee tästä kaiken ponnistelun arvoista!

  -Heidi
  [email protected]

 23. Voi, haluaisin tuon niin kovasti! oma kroppani tuntuu kovin vieraalta tällä hetkellä kun on päässyt muutama kilo tulemaan lisää, enkä tahdo saada niitä millään pois! Olisin enemmän kuin kiitollinen tästä lahjakortista!!

  -Anni
  [email protected]

 24. Liikunnasta huolimatta reiteni ovat aina olleet pullavat ja peffan alue myöskin. Olisi mahtava nähdä saako pullasta puikulaa tällä hoitomenetelmällä ;) t. blöy Oonanen
  Ps. Kaikki ei ehkä olekaan menetetty.

 25. Mahtavuutta! Oli pakko kyllä osallistua :) Pääosin olen tyytyväinen vartalooni, mutta vatsassa, reisissä ja takapuolessa oleva itsepäinen rasvakertymä suoraan sanottuna surettaa.. Säännöllisestä treenauksesta huolimatta ne siellä pysyvät, mitään hoitoja en ole kokeillut ja tää vaikuttaakin juuri täydelliseltä menetelmältä ja antais varmasti lisäpotkua kesäkiinteytys-projektiin!

  [email protected]

 26. Mulla kerääntyy kaikki ylimääräinen erittäin ikävästi reisien ja pepun ympärille ja vaikka treenaan mielettömästi, niin ihoa sen avulla ei saa paremmaksi. Tää voisi olla loistoratkaisu siihen ongelmaan. Varsinkin nyt kun kesä ja bikinikelit lähenevät… :)

  [email protected]

 27. En ole koskaan ollut ylipainoinen ja olen aina tykännyt liikunnasta, mutta reidet ovat ne mun ongelmakohta mihin kaipaisi kyllä juuri tälläistä apua :) Mielenkiinnolla kokeilisin hypoxia. [email protected]

 28. Olen unelmoinut pääseväni Hypoxiin, koska omistan naisille tutut höllyvät reidet ja vararengaskin vyötäröltä löytyy. Hypoxi vaan on opiskelijan budjetille liian kallis. [email protected]

 29. Haluaisin päästä kokeilemaan Hypoxia, koska vaikka olen normaalipainoinenm minulla on ollut murrosiästä saakka reisissä selluliittiä. Talven jälkeen kauhistuttaa taas paljastaa maidonvalkeat sellarikintut! [email protected]

 30. Olen myöskin perusnainen ja niinpä munkin ongelmakohdat on juuri nuo reidet ja maha, niinpä ois kyllä tosi siistiä päästä kokeilemaan hypoxia! :)

  [email protected]

 31. Vaikka kuinka treenaisi niin tuntuu sitlä, että pepun alueen appelsiini-ihosta ei pääse sitten millään eroon! Olisi siis mahtavaa päästä kokeilemaan tällaista hoitoa ja nähdä miten toimii tuohon minun ongelma-alueeseen!

  email: [email protected]

 32. Meillä on tulossa syyskuussa häät, joten paineet hyvästä kropasta on valtavat.. Hääpäivänä kun on oltava elämänsä kunnossa :) Matkaa on kuitenkin vielä paaaljon, ja ylimääräisiä senttejä löytyy vaikka millä mitalla. Tämä tulisi siis todella tarpeeseen! :)

  myweddia(at)gmail.com

 33. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan HYPOXIA, koska vatsanseutu sekä reiteni todella kaipaisivat sitä. Olen pitkään ollut kiinnostunut HYPOXISTA, mutta ei ole ollut mahdollista kokeilla sitä. Kesää silmällä pitäen olisi mukava saada senttejä pois ongelmakohdista.

  [email protected]

 34. Just mun pitäs voittaa tää, koska oon aina taistellu mun alavartalon kanssa. Mulla on hoikka ylävartalo, mutta tuntuu, että rasva on oikein jumiutunu reisiin ja takamukseen. Ja treenatessahan käy sitten niin, että yläkroppa muotoutuu ja kapenee entisestään, mutta jaloissa se muutos ei niin näy :( Tähän siis ehdottomasti tarvittais Hypoxin antamaa apua. Mä oon harkinnu Hypoxia aikasemminki, mutta budjetti ei oo antanu periks :(

 35. Olen noin muutama kuukausi sitten aloittanut ”uuden elämän” johon kuuluu liikunta ja ruokavalio. Ensimmäistä kertaa elämässäni!
  Aloitin aivan nollasta ja oman mittapuuni mukaan jaksan nyt jo vaikka mitä, ja into liikkumiseen on lisääntynyt.
  Ja ennenkaikkea olen saanut uskoa siihen, että kroppa voi muuttua jos minä itse haluan tehdä töitä sen eteen ja uskon siihen!

  Haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan Hypoxia vähän niinkuin palkintona jo saavutetusta ja kannustamaan eteenpäin/motivoimaan lisää :)

  – Noona ( [email protected] )

 36. Moikka!

  Oon käynyt Hypoxissa nyt kk ajan. Olen ollut tuloksiin enemmän kuin tyytyväinen, ja senttejä on lähtenyt yhteensä jo 43.1!!!
  Niinpä kun aijon tätä jatkaa, tästä olisi apua jatkoon ja unelmien vartaloon!

  Toivottavasti tärppää :)

  [email protected]

 37. Hypoxi on mielenkiintoisen kuuloinen tapa ”täsmäpolttaa” rasvaa. Mun jenkkakahvat ja maha kuiskailevat iloisina, toiveena päästä testaamaan menetelmää! Reissua olisi tiedossa kesäkuun alkuun, joten olisi u p e a a saada tällainen mahdollisuus! Jutta, auta meitä! T. Jenkkakahvat ja pötsi

  [email protected]

 38. Kyllä tähän nyt on pakko osallistua. :) Mulla ongelmana vatsa, kahden raskauden jälkeen iho ei ole palautunut treenaamisesta huolimatta. Muuten olen tyytyväinen vartalooni ja painoa minun ei tarvitse pudottaa, enkä haluakaan.

  Olisipa kiva kokeilla auttaako tuo minun vatsaani! :)

  [email protected]

 39. Hypoxi vaikuttaa mielenkiintoiselta tavalta polttaa rasvaa. Mulla alkoi nyt tehokuuri saada reidet kuntoon kesäksi, pakko päästä käyttämään hyvillä mielin shortseja. Suhtaudun vähän skeptisesti tällaisiin, mutta olisi mielenkiintoista kokeilla! Jenkkiksetkin olis kiva saada pienemmiksi… Pitikin päästää itteni rupsahtamaan ei tästä tuu mitään :(:(

  [email protected]

 40. Treenaan säännöllisesti ja syön terveellisesti, mutta alakropasta löytyy ylimääräistä joka ei vain lähde pois! Hypoxi voisi olla ratkaisu ongelmaan, mutta opiskelijan budjetilla ei ole varaa kokeilla.

  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta