HYPOXI- arvontaa!

Nyt olisi ihan huippu arvonta luvassa teille! 🙂 
Eli 3 x HYPOXI HDC IHOTERAPIA LAHJAKORTTI
Aleksin HYPOXI-studiolle, Helsinkiin. (Lahjakortin arvo on 105,00 €.)
Kyseessä on lahjakortti HDC- laitteeseen, joka on kehitelty sinulle jonka ongelmana on etenkin veltostunut iho vatsanseudulla, vyötäröllä, reisissä ja/tai pakaroissa.

”Iho on ihmisen suurin elin ja voi muodostaa jopa 15% kehon painosta. Usein kuitenkin unohdamme, että myös iho tarvitsee harjoittelua pysyäkseen joustavana ja kauniina. Jos ihosi on ajan myötä, laihdutuksen tai esimerkiksi synnytyksen johdosta menettänyt kimmoisuuttaan, voit harjoittaa ihoasi tehokkaasti HYPOXI Dermology Comfort -laitteen (HDC:n) avulla. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen HDC auttaa sinua saavuttamaan joustavamman ja kauniimman ihon. Rentoudu ja anna erityisvalmisteisen puvun 400:n ilmakuplan aktivoida pintaverenkiertoasi ja vilkastuttaa aineenvaihduntaasi 20:n minuutin ajan.”


Arvontaan osallistut jättämällä sähköpostiosoitteesi kommenttiboxiini ja mainitsemalla miksi juuri sinun pitäisi päästä testaamaan HYPOXIA? 🙂 Arvonta on käynnissä viikon ajan! 

Itse olen käynyt HYPOXISSA nyt kolme kertaa ja fiilikset ovat erinomaiset. Huomenna menen kokeilemaan VACUNAUT- laitetta ensimmäistä kertaa. Laitehan on tarkoitettu etenkin henkilöille, joilla on ongelmia vatsanseudun alueen rasvan kanssa. Harjoituksen aikana keho polttaa keskimäärin 3-4 kertaa enemmän rasvaa ongelma- alueelta kuin mitä tavallisen harjoituksen avulla voitaisiin saada aikaan. Itsellänihän vatsanseutu ei ole ongelma-aluetta mutta mukava kokeilla tuokin harjoitusmuoto, josta voin sitten jakaa kokemuksia teillekin. 🙂

Mutta nyt Viidakon Tähtöset, parasta torstai- illan viihdettä. 😉

Lisää HYPOXISTA täällä.
Tykkää HYPOXI Aleksista Facebookissa.


Kommentit (50)
  1. Treenaan säännöllisesti ja syön terveellisesti, mutta alakropasta löytyy ylimääräistä joka ei vain lähde pois! Hypoxi voisi olla ratkaisu ongelmaan, mutta opiskelijan budjetilla ei ole varaa kokeilla.

    lisa.myllymaki@hotmail.com

  2. Hypoxi vaikuttaa mielenkiintoiselta tavalta polttaa rasvaa. Mulla alkoi nyt tehokuuri saada reidet kuntoon kesäksi, pakko päästä käyttämään hyvillä mielin shortseja. Suhtaudun vähän skeptisesti tällaisiin, mutta olisi mielenkiintoista kokeilla! Jenkkiksetkin olis kiva saada pienemmiksi… Pitikin päästää itteni rupsahtamaan ei tästä tuu mitään :(:(

    henjee_@hotmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *