It”s back!

Nimittäin Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjä on taas kaupoissa! Harmittelin viime syksynä, kun tuotteen myynti loppui, kuulemma ns. season tuote, joka tulee aina kesäksi.
Ihan loistava voide meikkivoiteeseen sekoitettuna. Suosittelen nyt viimeistään kokeilemaan. :)

En olekaan hetkeen tainnut päivitellä muita kuulumisia kuin liikuntaan ja terveyteen liittyviä juttuja. Sorry. Haluaisin pitää kuitenkin blogini monipuolisena ja pyrin postailemaan muutakin. Joten te, joita treeni jutut ei kiinnosta, älkäähän vielä heittäkö hanskoja tiskiin! :)


Tämä viikko on ollut aika hektinen, tuntuu, että tämä kevät hurahtaa ihan ohitse. Oppari alkaa olemaan tehtynä ja harjoittelukin viittä vaille valmis. Sisko on muuttanut Helsinkiin ja asustelee nyt kanssani 25 m2 kokoisessa asunnossa, toistaiseksi ollaan sopuisasti pärjäilty. Molemmat sen verran kiireisiä, että vain illat menee yhdessä hengaillessa. Onhan se mukavaa, kun on toinen ihminen kokoajan holleilla, eipä ole ainakaan yksinäistä. Kohta alkaa joku hömppäleffa, joten nyt porkkanakuppi käteen ja sohvalle. Maanantaina kivat kuvaukset luvassa, joten karkkipussi jää nyt kaupanhyllylle. Viikonloppu tulee muutenkin menemään ihan chillisti treeni- ja lepo painotteisesti. Sunnuntaina tsekkaamaan Vallilan kirppis asiakkaan roolissa. Ekaa kertaa tämän puolentoista vuoden aikana, kun tässä vieressä olen asustellut. :D

Ihanaa perjantaita kaikille <3


PS. Cityshoppari- arvonta on vielä toistaiseksi voimassa, odottelen korttien saapumista postista ensi viikolla.

Ottakaahan osaa myös huikeaan HYPOXI- arvontaan! Voimassa ensi torstaihin saakka.

On my way

3 vastausta artikkeliin “It”s back!”

  1. Anonyymi: Hinta taisi olla joku 10, 60 tarjouksessa Stockkalla.

    KRIS: Joo, suosittelen. Ihan huippu tuote. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta