Äprilliä!

Ihanaa ja aurinkoista aprillisunnuntaita kaikille! Mukava auringonpaiste jälleen ulkona, tykkään! Vapaat sunnuntait ovat ehkä parasta. Sisko suunnisti jo kirpparille salaa minulta, kun vielä vetelin sikeitä. No, ehkä ensi sunnuntaina uusi yritys. Kohta olisi tarkoitus lähteä käymään salilla tai ulkona juoksemassa. Olisikos siis ensimmäinen ulkojuoksu tälle keväälle. 

Ostin eilen töistä söpöt HOLLY & WHYTE tennarit. 
Värejä löytyi myös valkoinen ja pirtsakka vihreä.
Mitäs pidätte?

Selailin tänään Nellyn juhlamekkoja. Siskoni pääsee toukokuussa ylioppilaaksi ja nyt on aika ruveta etsimään sopivaa mekkoa juhliin. Niin ja valmistunhan itsekin nyt keväällä mutta en aijo pitää sen suurempia juhlia, sisko saa olla juhlien päätähti. :) 
Alla muutama varteenotettava mekko. Harmi, että moni noista Nellyn mekoista on ihan vesirajatavaraa, joten moni kiva jää kyllä sen vuoksi sivuun. Trikoinen juuri kriittiset alueet peittävä mekko ei osu ja uppoa kyllä enää minuun- ja varsinkin sukujuhlissa iso NO.
Onko moni tilannut mekkoja Nellyltä? Mietin meinaan noita kokoja, onko tavallista pienemmät koot vai…? Kokojen xs ja s välillä palloilen, olisi ikävää joutua palauttelemaan tuotteita. 


Nellylle pääset TÄÄLTÄ!
Ja maksaahan tarvii vasta juhannuksena.

On my way

6 vastausta artikkeliin “Äprilliä!”

 1. On samaa mieltä, et sukujuhlissa pitää todellakin miettiä pukeutumista ja hyvä näin :)
  Tuliko siskosi valmennukseen pääsykokeisiin? Muistan ite sen kevän kun piti lukea, lukea ja lukea…

  -M

 2. Mun mielestä jos nellyn mekkojen kohalla pähkäilee kahden koon välillä, kannattaa ottaa se isompi sillä aika pientä kokoa ovat. Onpa muuten ihania mekkoja, ja tuo musta pitsinen mekko on varsinkin mun mieleinen :)

 3. Anonyymi: Joo, sepä. On sillä suunnitelmissa lukea pääsykokeisiin ja mahdollisesti ensi vuonna jotain valmentavaa jos ei opiskelupaikka syksyksi tärppää.

  KRIS: Okei, hyvä tietää. Eli S on varmasti parempi koko. Joo,noi on kyllä kivoja. Haluaisin mieluiten värillisen tai valkoisen. Mutta noi melkein kivoimmat on kyllä mustia.

 4. Hei, osaatko sanoa millä nimellä tuo neljännessä kuvassa oleva musta mekko on nellyllä? ei löytynyt ainakaan juhlamekoista. :/ on meinaan ihana!

 5. Itse olen kokoa xs/s/34, ja nellyltä olen aina tilannut sen pienimmän koon, eli xs, ja on istunut hyvin..

 6. Solja: No hittolainen, en löytänyt sitä enää itsekään. :/ Olisko loppuunmyyty. Viimeksi se oli tuolla juhlamekoissa. Outoa.

  Anonyymi: Okej, hmm. Pitää tsekata vielä joku mittataulukko ja mittailla kroppa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta