Äprilliä!

Ihanaa ja aurinkoista aprillisunnuntaita kaikille! Mukava auringonpaiste jälleen ulkona, tykkään! Vapaat sunnuntait ovat ehkä parasta. Sisko suunnisti jo kirpparille salaa minulta, kun vielä vetelin sikeitä. No, ehkä ensi sunnuntaina uusi yritys. Kohta olisi tarkoitus lähteä käymään salilla tai ulkona juoksemassa. Olisikos siis ensimmäinen ulkojuoksu tälle keväälle. 

Ostin eilen töistä söpöt HOLLY & WHYTE tennarit. 
Värejä löytyi myös valkoinen ja pirtsakka vihreä.
Mitäs pidätte?

Selailin tänään Nellyn juhlamekkoja. Siskoni pääsee toukokuussa ylioppilaaksi ja nyt on aika ruveta etsimään sopivaa mekkoa juhliin. Niin ja valmistunhan itsekin nyt keväällä mutta en aijo pitää sen suurempia juhlia, sisko saa olla juhlien päätähti. 🙂 
Alla muutama varteenotettava mekko. Harmi, että moni noista Nellyn mekoista on ihan vesirajatavaraa, joten moni kiva jää kyllä sen vuoksi sivuun. Trikoinen juuri kriittiset alueet peittävä mekko ei osu ja uppoa kyllä enää minuun- ja varsinkin sukujuhlissa iso NO.
Onko moni tilannut mekkoja Nellyltä? Mietin meinaan noita kokoja, onko tavallista pienemmät koot vai…? Kokojen xs ja s välillä palloilen, olisi ikävää joutua palauttelemaan tuotteita. 


Nellylle pääset TÄÄLTÄ!
Ja maksaahan tarvii vasta juhannuksena.

Kommentit (6)
  1. Solja: No hittolainen, en löytänyt sitä enää itsekään. :/ Olisko loppuunmyyty. Viimeksi se oli tuolla juhlamekoissa. Outoa.

    Anonyymi: Okej, hmm. Pitää tsekata vielä joku mittataulukko ja mittailla kroppa…

  2. Itse olen kokoa xs/s/34, ja nellyltä olen aina tilannut sen pienimmän koon, eli xs, ja on istunut hyvin..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *