Saint Tropez

Uudet itseruskettava suosikit KICK:sin ruskettajan rinnalle ovat löytyneet!
Olen kuullut niin paljon positiivista ST. TROPEZIN itseruskettavista, että olihan niitä pakko ostaa itsellekin kokeeksi.
Ja eipähän voi todeta kuin, että eivät ihmiset ole valehdelleet.


Alla oleva itseruskettava vaahto on ihan huikea tuote. Vaahto on väriltään hyvin tummanruskeaa (En siissuosittele kovin vaaleaihoisille) ja näin ollen helppo levittää tasaisesti. Se myös kuivuu super nopeaa, eli ei tarvitse hyppelehtiä paria tuntia nakuna. Rusketus näkyy heti jo jonkin verran ja syvenee kokoajan. Itse käytän ruskettajia aina iltaisin, joten siinä on hyvin yö aikaa antaa tuotteen muhia. Omalle iholleni tämä tuote sopii ainakin loistavasti, ei jäänyt laikkuja ja rusketus on suht. tumma, kuin olisi käynyt ulkomaan reissulla. Ainoa miinus on se, että kädet tulee pestä todella nopeasti levityksen jälkeen, mielellään juuriharjalla. :D Vaahto on meinaan sen verran tehokasta, että meinaa imeytyä oikeen kunnolla kämmeniin, jos koko kropan maalailee. 

Edellisenä iltana levitetty vaahtoa, tässä tulos.

Toinen loistava löytö on tämä ST.TROPEZIN itseruskettava kasvoille. Olen käyttänyt sitä nyt joka toinen ilta ja kasvot pysyvät kivan päivettyneinä. Koostumus on ohut, ei kovin rasvainen tai hoitava, joten ainakin joka toinen ilta suosittelen ihan normaalia yö- voidetta. Ihan huippu tuote kokonaisuudessaan, tulee pysymään vakkarituotteenani. :)

Muita tyytyväisiä ST.TROPEZ faneja? :)


Tilaa tästä Cosmopolitan, jokaisen nuoren naisen suosikkilehti!4kk vain 19,80 – tilaajalahjaksi Cosmon treenikassi ja -pyyhe.
On my way

8 vastausta artikkeliin “Saint Tropez”

 1. heips! Tiedätkö onko kyseisellä merkillä myös vaaleaihoisille tarkoitettua itseruskettavaa? :) Ja mistä nämä ovat hankittu? Kiitti, jos viitit vastata :)

 2. Millä teet ton otsikon ? :) mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät ja ku saat sen tollee ?

 3. Moikka! Mistä ostit tuota vaahtoa? Asun myös Helsingissä, joten jos se oli joku pikkuputiikki, niin ei väliä :) Pitkän aikaan oon jo metsästäny täydellistä itseruskettavaa, ja nyt voisin kokeilla tuota vaahtoa.

 4. Kandee käyttää levityksen aikana kumihanskoja! Ite oon ostanu sellasen ison paketin kertishanskoja:) Levityksen jälkeen on sitte helppo esim vanulapulla ”häivyttää” rusketus myös kämmenselkään:)

 5. Anonyymi: Moips! Joo kyllä heiltä löytyy vähitellen päivettäviäkin tuotteita! :) Stockka ainakin myy St Tropezia.

  Anonyymi: Otsikko tulee ihan suoraan tuollaisena, kun kirjoitan sen tohon blogitekstin otsikkokenttään. En siis käsittele sitä mitenkään?

  Anonyymi: Esim. Stockka myy! :)

  Anonyymi: Vaahto on about 50 € ja tuo kasvovoide muistaakseni oli 17 euron kieppeillä.

  Anonyymi: Okeii, kiitos vinkistä! Pakko kokeilla, koska tuo väri kämmenissä on hyvin ikävää… :/

 6. itse käytän sarjan omaa levityskinnasta sen vaahdon kanssa! Kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta