Luonnonkosmetiikkaa

Olen monen monituista kertaa pyöritellyt luomukosmetiikka purkkeja käsissäni ja empinyt, ostanko kokeeksi vai jätänkö hyllyyn. Tulos on ollut aina se, että olen päätynyt ostamaan sen perinteisen Nivean. Hinta on luomutuotteilla tunnetusti hieman rapsakampi mutta laadun ja luonnonmukaisuuden tuntee kyllä iholla. No, vihdoin rohkaistuin, olen käyttänyt noin viikon verran estelle & thild:in puhdistusemulsiota ja kasvovettä. Iho on tuntunut ihanan silkkiseltä ja luonnonmukaiselta. En tiedä onko tämä sitten vaan omaa harhakuvaa… 
Mutta tuntuu ihanalta puhdistaa kasvot tuotteilla, joiden tietää sisältävän hyviä aineosia. Vähän sama fiilis, kun syö luomua. :)

Lisäksi olen käyttänyt estelle & thildin silmänympärysvoidetta iltaisin. Öljyhoitoa kokeilin yhtenä iltana, jättäen sen yön ajaksi muhimaan. Aamulla iho oli mukavan pehmeä ja hoidetun tuntuinen. Minulle varsin uusi tuttavuus on seerumi. En ole kokeillut sitä vielä, mutta lähtee ensi yöksi testiin. Kuulemma, kun ikää alkaa tulemaan alkaa tuokin tuote olemaan tähdellinen…eli minulla ainakaan ei taida olla enää vaihtoehtoja. :D

Olisiko vinkkejä seerumin käyttöön? 
Ja muutenkin käyttääkö moni luomukosmetiikkaa? 
Oletteko huomanneet eroa tavalliseen kosmetiikkaan verrattuna?


Nyt nukkumaan, ihan poikki. 
Huomiseen!


On my way

5 vastausta artikkeliin “Luonnonkosmetiikkaa”

  1. Laita yö/päivävoiteen alle tuo seerumi :) Imeytyy paljon syvemmälle ihoon kuin voiteet.

  2. Mä rakastan luomukosmetiikkaa ja no oikeastaan kaikkea luomua;)
    Tämä estelle&thildin onkin ihan uusi mulle, pitääkin noita seuraavaksi kokeilla! Kiitos vinkistä:)

  3. Anonyymi: Kiitos vinkistä! =)

    Mona: Ooo, kaikki luomu on ihanaa. Kokeiles ihmeessä! Mulla ainakin toimii hyvin. :)

  4. Itsekin oon vihdoin saanut omalle hyllylleni ekokosmetiikkaa, aikaisemmin se onjäänyt hyllylle juuri tuon hinnan takia:D Mutta yksi suositus olisi: BeSave!-merkkinen kasvovoide on ollut ainakin omalle sekaiholleni ihan ehdoton ja päihittänyt monet voiteet-halvemmat ja kalliimmatkin. Ja tuo siis oli noin 13e tuubi stockalla eli ei paha.Iho tuntuu niin paljon pehmeämmältä kuin aikaisemmin, ei ole luonnonkosmetiikanhehkuttajat olleet väärässä:)

  5. Anonyymi: Ahaa, ei ole edes pahan hintaista. :) Pitääkin laittaa korvan taakse. Joo, itsekin uskon luomun voimaan niin ruuassa kuin ihonhoitotuotteissakin. Pitäisi miettiä vähemmän sitä rahaa ja enemmän mitä se antaa pidemmällä tähtäimellä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta