HYPOXIN voittaja!

Kiitos kaikille osanottajille ja kommentoijille! Oli huikean vaikea valita kenelle HYPOXI- lahjakortin luovutan, niin monta potentiaalista ehdokasta oli joukossa. Hitto, kun voisin jakaa noita kortteja vaikka viisi. :)

Päädyin kuitenkin seuraavaan kommentoijaan:
”Olen 4kk ikäisen pienen pojan äiti. Raskauskiloja ei synnytyksen jälkeen jäänyt, mutta vaikea raskaus (liikkumiskielto) ja synnytyksen jälkeinen sairastelu ovat vaikeuttaneet urheilua ja juuri vatsanseutu kaipaisi työtä. En haluaisi kuitenkaan pudottaa kiloja entisestään, mutta sitä vastoin voida ja näyttää hyvältä,niin henkisesti kuin fyysisestikkin:) Pakko myöntää että hypox-hoidot olisivat myös aika ihanaa hemmottelua ja vähän ”omaa aikaa” tämän vauva-arjen keskellä :)”.


On ihana luovuttaa lahjakortti juuri sinulle, onnittelut! :)
PS. Laitan sinulle vielä henkilökohtaisesti meiliä asian tiimoilta. :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta