Cityshopparin voittaja on…

Vihdoinkin voin ratkaista Cityshoppari- voittajan! Yes!
Eli shopparin itselleen voittaa seuraava henkilö:


”Motivuksen salikortti -50%!
Oon jo pidemmän aikaan ajatellut sellaisen hankkia joten toi tarjous on kyllä tosi mieluinen :D.”

Onnittelut! 
Toivottavasti kortille löytyy paljon käyttöä! :)
(Laitan sinulle vielä s-postia henkilökohtaisesti.)

Ja muuthan voivat tilata Cityshopparin edullisesti hintaan 24 €/kpl + toimituskulut 5 € kestotilauksena* (norm. 27,- + 5 € toimituskulut). 
Eli eipäs ole paha hinta tuokaan, esimerkiksi juuri tuosta Motivuksen salikortti edusta!

Tässä keväällä on tulossa ainakin yksi todella hyvä arvonta teidän lukijoiden kesken, etenkin treenaavien sellaisten, siitä lisää hieman myöhemmin! :)

Huhhuh, pitkäperjantai on ohi. Täytyy sanoa, että oli kyllä niiiiiin sanansa mukainen perjantai ettei tosikaan. Kaikki paikat kiinni ja päivä vaan tuntui super tylsälle ja pitkälle. Käytiin kyllä siskon kanssa treenailemassa Elixiassa ja syömässä Weeruskassa. Mutta siinäpä se oikeastaan olikin- ja tietty ne Salkkarit. Toivottavasti Seppo ei oikeasti hirttäytynyt. Mulla on sellainen fiilis, että Ismo saapui jotenkin pelastavana enkelinä paikalle hissun kissun, eikä Seppo kuolekaan. Mitä mieltä te olette? :D

Mutta nyt lähden Elixialle kuluttamaan juoksumattoa, 10 km olisi tarkoitus matolla tylsistellä. Nykyään juoksen paljon vastusta vaihdellen. Otan esim. viisi minuuttisen, jonka aikana jokaisella minuutilla lisään vastusta yhdellä yksiköllä, sitten taas vastaavasti palauttelen vastusta seuraavan viiden minuutin aikana. Kätevää, näin saa jo kymmenen minuuttia kulumaan nopeammin. ;)

Kivaa pääsiäislauantaita kaikille, toivottavasti on ollut munarikasta!? 
… Täällä on ollut aika kuivaa tuolla saralla. 
Ei mulla muuta.
On my way

3 vastausta artikkeliin “Cityshopparin voittaja on…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta