HYPOXI- arvonnasta ja pyhistä

Julkaisin muutama päivä sitten HYPOXI- arvonnan tuloksen mutta valitsemani voittaja olikin erinäisistä syistä estynyt vastaanottamaan lahjakortin, joten lahjoitan sen nyt uudelle omistajalleen. Sinulle, joka olit kakkosvaihtoehtoni voittajasuosikiksi. Elikkäs seuraavalle henkilölle:

”Mahtava arvonta! Tarvisin Hypoxia auttamaan elämäntapamuutoksessani. Painoa on tippunut aika paljon. Yksinkertaisesti pelkkä ruokavalio ja salitreeni ei saa ihon kimmoisuutta takaisin. Tarvittaisiin kiinteytymisen tehokeinoja ehdottomasti! Elämänlaatu ja aktiivisuus on nyt jo aivan loistavaa muutosten ansiosta, tekee tästä kaiken ponnistelun arvoista!”

-Heidi

Onnittelut, laitan sinulle vielä henk. koht meiliä! :)

Nyt alkavat nämä pyhät olemaan lusittu, ihan kiva. Palaan mielelläni arkeen, ehkä olen ainoa? Eilen vietimme koko päivän Sharonin kanssa Kaivarissa kierrellen, pizzalla, leffassa jne. Lauantaina kävimme ystäväni Lotan kanssa Apollossa ja Motelletissa. Ohessa muutama kuva illan asusta, kenkiä lukuunottamatta. Laitoin pitkästä aikaa rullat päähän, mutta joka kerta kiharat laittaessani totean, että pidän sata kertaa enemmän suorista hiuksista. Kikkarat saavat pään näyttämään isolta peruukilta ja ovat jotenkin liian klassiset. Äh. 
 
Ihanaa sunnuntaita maanantaita kaikille lukijoille! :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “HYPOXI- arvonnasta ja pyhistä”

  1. Voi miten upea olet! kiharat saavat sinut näyttämään vielä kauniimmalta. ehkä myös siksi ettei niitä näe niin usein sinulla :)

  2. Anonyymi: Paita on Zarasta, tosin ostettu noin vuosi sitten.

    Anonyymi: No kiitos, itse niitä ehkä hieman vierastan. :)

  3. Jännä ku itse taas tunnen oloni tooodella pölähtäneeksi suorilla hiuksilla, toisaalta hieman kihara tukka sopii kasvoilleni paremmin :)

  4. Anonyymi: Niin, makunsa kullakin. :) Itse en ole oikein klassisuuden ystävä ja sitä kiharat usein ovat. Mutta eipä tuo oma hiuksenikaan ihan piikkisuora ole luonnostaan, joten ehkä eniten mieluinen on sellainen sekava välimaasto. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta