Bikinifitness

Heii pitkästä aikaa kaikille ja anteeksi tämä pieni postaustauko! Välillä on vaan fiiliksiä ettei jaksa kirjoittaa ja ei jollain tapaa edes tiedä mitä kirjoittaisi. Niin ja onhan sitä elämää blogin ulkopuolellakin, joten… :) No jokatapauksessa nyt ollaan taas genressä! 


Olen tässä koko aamun tutkinut TÄLLAISTA. Eräs kaverini kaveri oli ollut juuri kisailemassa Turussa ja hänen kuviaan facebookista nähdessäni aloin jälleen ajatuksen tasolla miettimään hommaa itsekin. Bikinifitnesshän on kiinnostanut minua jo pidempään mutta olen lähinnä ajatellut ettei aikani riitä niin HC- treenaamiseen. Tällä hetkellä elämässä on vielä koulu, työharjoittelu ja toinen työkin, HYPOXI, muu treenaaminen plus bloggaaminen. Eli mietityttää etten ehkä pysty vielä antamaan täyttä panosta bikinifitneksen kaltaiselle treenaamiselle, varsinkin, kun aikaa on enää tuohon ilmoittautumiseen muutama hassu viikko. Toisaalta, tuossa kisassa valitaan kymmenikkö, joka saa treeniohjelmat ja valmennusta finaalia varten. Eli ilmeisesti ei tarvitse olla vielä ihan täydessä tikissä kuitenkaan mutta luulen mukana olevan aika tiukkakuntoisia tyttöjä, jotka ovat panostaneet skabaan jo pidempään. Selasin vuoden 2011 finalistejajotka ilmeisesti kuvissa jo treenanneet personaltrainereiden kanssa, niin ei siellä nyt NIIN kova taso kuitenkaan ole ollut kroppien suhteen, vai mitä olette mieltä?

Hittolainen, kiinnostaisi kyllä ihan mielettömästi!
( Weheartit.com)
Onko muilla samaa poltetta? :)

PS. Muistattehan Me Naiset Sportin! 
Uudistunut sporttilehti meille treenaaville naikkosille. 
Tutustumistarjous 6 kk hintaan 14,50 € ja kaupanpäälle kiva sporttikello!
Tilaa TÄÄLLÄ!
On my way

11 vastausta artikkeliin “Bikinifitness”

 1. Miksi ei? Ilmottaudu ihmeessä, ethän sä tossa mitään menetä, pikemminki vaan voitat ittelles ihan super mageen vartalon ! ;) Oon itekkin tota miettiny, mut ehkä vähän sitte vanhempana koska koulu on nyt mulle tärkeempi. Aina voi kokeilla ! Tsempit täältä sulle jos ryhdyt tohon !!:)

 2. Moikka, mullakin on ollut tarkoituksena osallistua tohon tänä vuonna, oli jo viime vuonna mielessä mutta tuntuu myös vähän että onko tarpeeksi hyvässä tikissä..mut musta sä oot kyllä hyvässä kunnossa osallistu ihmeessä! ehkä nähdää sitte siellä hhehe=)

 3. Nyt on tainnut mennä vähän termit sekaisin… Linkit viittaavat fitnessmalli-kilpailuun mutta otsikossa puhutaan bikini fitneksestä???? Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa….

 4. samaa olin tulossa kommentoimaan, fitnessmalli-kilpailu on eri asia kuin bikinifitness, jossa juuri Turussa oli kisat! syvempi perehtyminen asiaan olisi paikallaan ennen kuin edes voi harkita kisaan osallistumista!!

 5. laita ihmeessä kuvat menemään! eihän siinä mitään menetä :) ota kuvat just reenin jälkeen niin on lihaksetkin pumpissa ;)

 6. Olin itse eilen katsomassa Bikini Fitness kisat Turussa ja nämä naiset olivat kyllä kovassa tikissä! Anna Virmajoki vei voiton eikä ihme, hän on niin mahtavassa kunnossa :)

 7. No näkeehän noista kuvista aika selvästi, että nuo naiset painii ihan eri sarjassa kuin sä. Mut jos alat nyt ihan tosissas treenaamaan, niin en epäile ollenkaan etteikö sulla ois ens vuonna mahiksia päästä kisaan mukaan :) Nyt vaan kovat tavotteet vuodeks, tsemppiä! t. Viivi

 8. Emilia: Niin, no mutta en kuitenkaan ole vielä kisan vaatimassa kunnossa, joten…:)

  Riikka: Ahaa, tsemppiä kisaan! :)

  Joo, anonyymit, MOKASIN! =)

  Anonyymi: Joo, en ole mielestäni missään vaiheessa sanonut olevani tyttöjen kaltaisessa kunnossa?! Olen vasta aloitellut salitreeniä aerobisten rinnalle ja alkanut tavoittelemaan lihaksikkaampaa kroppaa, joten… ei ole asiaa kisaan vielä. :)

 9. Tuota noin, en suosittele kilpailemista.

  Olin katsomassa ja karrikoidusta voin sanoa, että ainostaan voittaja jaksoi hymyillä, mutta se taas oli naamastaan ihan kuolleen näköinen.

  Muut taas olivat muuten vaan ihan maansa myyneen näköisiä.

  Kilpaileminen ei tee selvästikkään onnelliseksi, mutta se on kuin huumetta niille jotka siihen haksahtaa.

  Jos alat siihen, niin se vie sulta sielun!

 10. Anonyymi: Hmm. Makuja on tietysti monenlaisia ja eiväthän nuo kilpailijat ole tuossa tikissä jatkuvasti missä he lavalla ovat. Onhan esimerkiksi missikisatkin omalla tapaa ”teennäistä hymyilyä”.
  Toisaalta onhan tuollainen elämänsä ”rajoittaminen”
  (ruokailu ja treenien määrää…) ehkä jopa hieman ”sairastakin”, kun se viedään tuolle kisailu tasolle, se saattaapi olla aika raadollistakin. Mielipiteitä asiasta on varmasti monia.

  Ja täytyy sanoa, että kaikessa liika on aina liikaa. Itse tavoittelen ehkä enemmänkin sellaista naisellisen mallista kiinteää kroppaa lihasten avulla, ei mitään täysin rasvatonta lautakasaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta