Great!

Olen onnistunut hankkimaan itselleni flunssan tämän päivän aikana, hiphei! Aamulla olin vielä ihan terve!! Hieman kevyempi asuvalinta ja aamulla kävely märällä tukalla ulkosalla, niin tässä sitä ollaan. Kurkku on törkeen kipeä ja nenä valuu, hittolainen. Olen kyllä miettinyt, että missäköhän vaiheessa vilustun taas, kun tämä elämä on ollut sen verran hektistä. Ainahan se kostautuu tällä tavalla jossain vaiheessa. Odotan niin kesää, kun elämässä on vaan yksi ”virallinen” työ, tuntuu varmasti ihan lomalta! 


Noh, valitus sikseen. Tein eilen löydön K-Marketin lehtihyllyltä. Ilmeisesti jokin uusi fitness- lehti naisille, vaikutti erittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta! Onko muut lukeneet? En ole vielä kerennyt kuin lähinnä selaamaan lehteä mutta paljon näytti olevan erilaisia salitreeniin painottuvia liikeneuvoja. Varmaan peruskauraa monelle pidempään salin puolella treenanneelle, mutta itselleni ainakin kaikki vinkit ovat tervetulleita. Kansikuvamallin kuntoon on päästävä! :)

Tällaiseenkin sorruin yksi päivä, ihan puhtaasta mielenkiinnosta. 
Ja nyt Finrexiä plus Sinkkuelämää.
Feel you Carrie…


On my way

5 vastausta artikkeliin “Great!”

 1. Nyt Jutta oikeasti se järki käteen, omalla terveydellään ei saa leikkiä! Olet vähän väliä sairaana, mistäköhän luulisit sen johtuvan? Ruokapäiväkirjojesi mukaan et saa tarpeeksi ravintoaineita ja vitamiineja, energiasta puhumattakaan, ja liikuntapäiväkirjoista näkee ettei kehon anneta levätä kunnolla ja huoltaa itseään.

  Jos oikeasti aiot saada tuloksia fitness-kisoja varten, niin oma terveys pitää olla ensin kunnossa. Kunhan se puoli on hoidossa, niin loppu varmasti sujuu kuin itsestään. =)
  Mirella

 2. Anonyymi: Tiedän, että tässä on menty aika HC- meiningillä viime aikoina. Teen kahta duunia, joten vähintään kerran viikossa on 12 h työpäivä ja viikossa vain yksi vapaapäivä, välillä ei ollenkaan. (Suurimmalla osalla ihmisiä kuitenkin se kaksi vapaapäivää.)

  Siihen sitten yhdistän kaiken muun, joten tiedän hyvin ettei kroppa kestä ihan mitä vaan. Ruokavalio oli viime viikolla aika retuperällä, tämä tarkoittaa siis paljon hiilareita, karkkia sun muuta turhanpäiväistä, koska olin yksinkertaisesti niin väsynyt etten jaksanut miettiä mitä suuhuni upotan. Että näin, lienee syy vastustuskykyni repsahdukseen..?

  Ja kirjoitinhan, että fitness- juttuihin ei taida tällähetkellä olla energiaa eikä aikaa. Pakko tosiaan nyt hellätä ja antaa kropalle sitä lepoakin.

  Kiitos huolehtivaisuudestasi. :)

 3. Välillä pitää muistaa herkutella! Hyvä että vähän mässäilit kerrankin. Eikä se sinua ole saanut sairastumaan. Vastustuskykysi paranisi jos söisit kunnolla ja monipuolisesti etkä liian vähän ja yksipuolisesti! Esim hyviä rasvoja en ole huomannut ruokapäiväkirjoissasi melkein ollenkaan. Pidä sydämestäsi huolta hyvä tyttö!

 4. Derya: No kiitos paljon! :) Kurkkasin sinunkin blogiasi ja vaikutti kivalle, pitääkin käydä jatkossakin kurkkimassa. :)

  Anonyymi: Niin, noh itse en ole viiden herkkupäivän kannalla kuin jouluisin. :D En ole tehnyt montaakaan ruokapäivistä, voisinkin itseasiassa petratta sillä saraa. Mutta hyvät rasvat otan omega-pillereistä ja oliiviöljystä. Lisäksi heitän salaattiin pähkinöitä. Aina ruokailu ei vaan ole monipuolisinta kiireiden ja muun vuoksi, ei varmasti kenelläkään? Mutta pääasia on, että ruokavalio on suuriltaosin terveellistä ja monipuolista ympäri vuoden. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta